Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Brutal MMORPG istiyorsanız EVE var. AoC'ye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eve nin tutoriali 15 gün sürüyor sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Brutal derken? mesela biz kan görmek istiyoruz göğüs görmek istiyoruz oyunda :D var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Öyle değil =( Ama dünya olarak, pvp olarak, gameplay olarak, ekonomi olarak EVE'den daha serti ve iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sosariaya bi uğra sen Gerge , gemiyle sertlik mi olur lan asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Evein ogrenme asamasi biraz daha kolaylastirildi ama halen 1-2 ay lazim pvpsi cok eglenceli ama pvpyi bulmak cok eziyet olabilir. Sertlik konusunda eve acaiptir duygulariniz incinir uykulariniz kacar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok abi eve online oyun gibi degil, hani sim fln da oynamis adamim az cok. eve daha ote bisi. cok fazla beyin istiyor oynamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 EVE'de bir player-driven economy vardır, ikinci en iyi ekonomiye sahip oyun EVE'nin yanında fil yanında duran fare gibi görünür. Oyunu acımasız yapan da bu biraz. Farklı bir şey. Direk virtual reality, oyunluğu aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o ulasilmazligi cok cekici geliyor bana iste ama oynamayi ogrenmek icin saglam bir mentor gerekiyor yaniniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bu sıfırdan başladım geçenlerde. Bir zevkli oldu tekrar sürünmek yerlerde. Okuldur, diğer işlerdir çok vaktim yok, tüccar olacağım bu sefer. Üniversiteden yeni mezun oldu karakterim, çalışıyor. Çok büyük planları var gelecek hakkında. EVE'de bu da var, sırf tüccarlıkla inanılmaz paralar kazanırsın, zevk alırsın. Sadece aksiyon değil. Ama bunu yapmak için ciddi üniversite seviyesinde iktisat bilgis gerekli, orası ayrı. İktisat fakültesinde okudum o kadar, burada deneyeceğim öğrendiklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eve trial denemeye calıstım ama beceremedim.ögrenmek isterdim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lan aslinda soyle kucuk bi community olusturup oynasak mi eve bi sekilde ogreniriz illa gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eve online bölümüne girmeye korkuyorum ben, tarihteki en büyük dramalar ordan çıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben yeni başladım işte. Gelin oynayalım. Para kaldırırsam tüccarlıktan fund da ederim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 GELIOM LAN!!! ALLAH ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dur sana trial yollayayım. ben de bir ay beleş kazanırım. daha iki gün oldu ben yeni karakteri açalı da =) eskisini de sildim ama. zaten 2 yıl kadardır neredeyse hiç girmiyordum, temiz sayfa açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: eve trial denemeye calıstım ama beceremedim.ögrenmek isterdim aslında hacit ben basladim, gel sende basla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Evede ki su oyun zamanini oyun parasi ile satin alabilme imkani sayesinde oyundaki her itemin gercek parayla bir degeri oluyor 14dolar 360+- milyon oyun parasi seklinde bu kur gibi 1 dolar 25milyon oyun parsi felan seklinde boyle olunca geminiz patladigi zaman sanki cebinizden odemissiniz gibi bi his oluo ki aslinda evet millet cebinden odemis oluo cunku sizin aldiginiz oyun zamanlarini baskalari oyun parasi alabilmek icin satiyo onlarda patladigi zaman ceplerinden odemis oluolar yine oyun parasi ile oyun karakterleri marketinden karakter alma imkanida var ki atiorum 3 yillda gelistirilmis bir karakteri sizin 3-4 aylik hatta 1-2 aylik farminizla alabilmeniz gibi bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 eve kadar ızdırap bir oyun yok özellikle insanların 5 sene skill kasıp sonra iş combat a geldimi götünün anca newbie gemileri ile dolaşmaya gelmesi priceless. her kim eve gazına geliyorsa gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 pahalı gemiye binip binmemek tamamen oyuncuya kalmış birşey. Kendine güvenen, yeterli ISK si olan oyuncuların hepsi biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hiç abartısız söylüyorum eve oynayacağıma,öss ye hazırlanıp 4 sene de iktisat hukuk uluslararası ilişkiler kadar geniş yelpazeden bölümleri bitiririm daha iyi en azından bi diplomam olur,ama bakmayın böyle dediğime eve de oynayabilirim çok yanar dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Abi EvE Online ı öğrenmek için , karakter geliştirmek için zeka değil , bolca zaman , mesuliyet ve full fokus oyuna odaklanmak gerekiyor. Öyle bir anlatıyorlar ki oyunu sanki çok akıllı adamlar oynuyor sadece zannedersin. Alakası yok , bildiğin oyun işte.. Klasik MMORPG' den EvE dünyasına geçen adam bir süre WTF modunda dolaşır etrafta ama sonra alışır konsepte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi bi hafta 2 hafta forum oku alışırsın eve ne. overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 In-game browser çok iyi EVE'de. Uzayın bir ucundan bir ucuna gidrken kullanıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar