Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Bonecrusher, 06 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: -Sam, gerekli gereksiz her yasayı, tartışmadan hızlı hızlı çıkarmak iyi bir performans mıdır? Ayrıca Kablo'dan kötü ama daha ucuz bir ADSL yaygınlaştı, ama hala TT tekel zihniyetinden kurtulamadı, diğer ülkelerin aldığı interneti sen çok daha pahalıya alıyorsun. Birşey değişmedi ne yazık ki. ben yasanın çıkartılmasını savunmuş muyum? nerede yazmışım öyle birşey? şahsi görüşüm yasanın en azından şu bahsi geçen halde çıkmasının biraz abes olacağı yönünde. halihazırda daha büyük önem arzeden konular varken.. yine naçizane görüşüm 14'ün çok küçük bir yaş olduğu yönünde ancak 16'ya birşey diyemiyorum. zaten medeni kanunların bulunmadığı ya da işlemediği yerlerde bu yaşlarda yapılan evliliklere sıkça rastlamak mümkün, ben uzun vadede bütün dünyada 18 yaş sınırlarının 16'ya geriletileceğini tahmin ediyorum bilumum yasada.. ha ancak bu bahsi geçen yasa gençlerin istismarını engelleyebilecek bir özelliğe sahipse (genç kızların erkenden zorla evlendirilmesi, onlar da "biz razıyız" diyorlar) o yönden desteklerim.. ancak burada daha önemli olan konu 14 yaşında sevişemeyecek diye ülkesini bırakıp gitmeyi düşünen gençlerle "atatürk evladıyız, örgüt kurup yıkalım hükümeti" düşüncesindeki gençlerdir. bu insanlar yarın savaş çıksa internet hatları kesildi diye de türkiye'yi terkedebilir yani, bence bu çok daha önemli bir tartışma konusu oluşturur.. değişmedi? sen kaç yıldır ne bağlantısı kullanıyorsun da değişmediğini söylüyorsun? ben 6 yıldır 7 yıl önce kullandığım bağlantıdan daha kötü bir bağlantı kullanıyordum, 3 önce önce verdiğim paranın çeyreğini ödeyerek 6 katı hızlı bağlanmış durumdayım. birşeyin değişmediğini düşünebilirsin sen ama benim değişmediğini söylemem için ya idrak yoksunluğum olması gerek ya da önyargının beni nankör yapmasına göz yummalıyım..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Herkes "şeriat" demiş yalnız, haberiniz yok galiba bütün zina yasa tasarıları AKP'nin tabanından değil ülkücü kanadından geliyor. Genelkurmay'a kibarca "devrim" yapın diyecek kadar uçmuş adamlardan yani. İnanmayanlar biraz gazete karıştırsın, zaten anca bu kadar uçmuş adamlardan bu kadar saçma bi yasa tasarısı beklenir. AKP'nin tabanından böyle bişey gelemez çünkü 18- evlilik yapan çocukları var, imam nikahlılar var bunların hepsi hapse girer o zaman. Adamların ileriye dönük vizyonları çok iyi olmayabilir ama kör bi şekilde kendi kuyularını kazacak kadar da geri görüşlü değiller.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Bonecrusher, 06 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: -Sam, gerekli gereksiz her yasayı, tartışmadan hızlı hızlı çıkarmak iyi bir performans mıdır? Ayrıca Kablo'dan kötü ama daha ucuz bir ADSL yaygınlaştı, ama hala TT tekel zihniyetinden kurtulamadı, diğer ülkelerin aldığı interneti sen çok daha pahalıya alıyorsun. Birşey değişmedi ne yazık ki. olmayan kablodan nesi kötü adsl'in? burada kablo yok dolayısıyla kablo en kötü internet erişimi burada :) olaya kendi açınızdan bakmayın bence ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yasa taslağı internette var mı? Zina kısmı taslağın minnacık bir kısmı değil mi? Yani belki yasanın tamamında ÇIKARILMASI istenmeyen birşeyler için zina öne çıkarılmışve kanunlaşması isteniyor gibi gösteriliyordur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Saendul, 07 Eylül 2004 09:21 tarihinde demiş ki: Herkes "şeriat" demiş yalnız, haberiniz yok galiba bütün zina yasa tasarıları AKP'nin tabanından değil ülkücü kanadından geliyor. Genelkurmay'a kibarca "devrim" yapın diyecek kadar uçmuş adamlardan yani. İnanmayanlar biraz gazete karıştırsın, zaten anca bu kadar uçmuş adamlardan bu kadar saçma bi yasa tasarısı beklenir. AKP'nin tabanından böyle bişey gelemez çünkü 18- evlilik yapan çocukları var, imam nikahlılar var bunların hepsi hapse girer o zaman. Adamların ileriye dönük vizyonları çok iyi olmayabilir ama kör bi şekilde kendi kuyularını kazacak kadar da geri görüşlü değiller. genelkurmaya kibarca devrim yapın diyen yoktu daha önce 49302023 kere yazı yazdık burda ama boşuna yazmışız demek ki. bir de akpnin ülkücü kanadı nedir.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 *Hepiniz hayalperestsiniz ben bu gün bunu gördüm. *Merak etmeyin ülke öyle kolay kolay elden gitmez, kulaktan dolma şeylerle kendi çapınızda devrim yapmaya kalkışmayın *Sam'in dediği herşeyin sonuna kadar arkasındayım. ...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ya zaten merak ediyorum diyelim ki bu kanun cikti ne yapabiliriz ki :( Begenmeyen gidecek ülkeden... tabi bunu da yasaklamazlarsa :( Dogu bunu istiyo ve malesef bizden de kalabaliklar... Bunları da onlar getirdi basimiza zaten... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: StRencher, 07 Eylül 2004 11:06 tarihinde demiş ki: *Merak etmeyin ülke öyle kolay kolay elden gitmez, kulaktan dolma şeylerle kendi çapınızda devrim yapmaya kalkışmayın ... hah işte bu. bunu demeye calıstım daha önce ama adımız tayipciye cıktı.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesajlarımızı dikkatlice okumadan cevap atanlar olduğu sürece bizim adlarımız tayyipcilerden başka daha necilere çıkar bakın görürsünüz.Ahh ah kaderde buda varmış :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: metboy, 07 Eylül 2004 10:57 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 07 Eylül 2004 09:21 tarihinde demiş ki: Herkes "şeriat" demiş yalnız, haberiniz yok galiba bütün zina yasa tasarıları AKP'nin tabanından değil ülkücü kanadından geliyor. Genelkurmay'a kibarca "devrim" yapın diyecek kadar uçmuş adamlardan yani. İnanmayanlar biraz gazete karıştırsın, zaten anca bu kadar uçmuş adamlardan bu kadar saçma bi yasa tasarısı beklenir. AKP'nin tabanından böyle bişey gelemez çünkü 18- evlilik yapan çocukları var, imam nikahlılar var bunların hepsi hapse girer o zaman. Adamların ileriye dönük vizyonları çok iyi olmayabilir ama kör bi şekilde kendi kuyularını kazacak kadar da geri görüşlü değiller. genelkurmaya kibarca devrim yapın diyen yoktu daha önce 49302023 kere yazı yazdık burda ama boşuna yazmışız demek ki. bir de akpnin ülkücü kanadı nedir. Akp'nin ülkücü kanadı eski mhplilerden oluşuyo, nası tabanı erdoğan gibi vekillerden oluşuyosa akp'de mhpden gelmiş transfer vekiller de var. Bunlar akp'ye sadece yeniden vekil olabilmek için geçmiş kişiler biraz gazete okuyun akp'de sadece bi taban yok gericiler de var ülkücüler de atatürkçüler de biraz toplama bi parti.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 daha 1 aydan önce çıkmaz kanun. saldırın anasını satıyım.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eğer ben yanımdaki arkdaşıma küfür edebiiyorsam,sokakta kavga ettiğim adama küfür edebiliyorsam,trafikte uyuzo ludğum bir sürücüye küüfr edebiliyorsam,okulaki hocama küfür edebiliyorsam,başbakanımada küfür edebil,irm,etmemem için bir neden göremeiyorum. 16 yaş layınada katılıyorm evet evet.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 dogmeat kimseye küfür edemessin ki hakarettir bu ve suçtur. arkadaşın olsa bile ama sonuçta o seni dava edebilicek biri değil =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yaptığımın bilincinde oldukça kimse bana "YAPAMASSIN!!!YASSSAAAK" diyemez,yapıyorum,cezası varsa kabul eidyorum,"yapmamalısın" denilebiklir meslea ama yapamassın ne demek? hadi bakalım.... [signature][hline]sevgü kelebeğüüüü [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Eylül 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hatasını bile bile yapanlar zaten ayrı bir konu.Onlara dencek laf yok.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 örnekle şeetirimde: valla "telekoma kafam girsin" cümlesini kaç kere okumşzdur patickte,çooook,e niye kimse "heey devlet dairesidir,odur budur,kıldır yündür,küfür etme aşşaılama laaaaaaeyn" demedi,dicekelr yyani. telekoma kafam girsin diyebliyorsam tayyip erdoğanada kafam girsin diyorum o zman. ne aptal bir iişletmedir bu turk telekom diyebiliyorum,daha önce demiştim o zamn derimkıi ne aptal bi adamdır bu tayyip erdoğan bu benim düşüncem,belirtirm,memur bey okuyosanız burayı cezası neyse razyım. küfür etek doğru yada yanlış bi şkelide duygularını belirtme yoludr,ben bol bol kullanrım küfürleri,her bişiyede küfür edebilirm,tayyip erdoanada kösedeki manavada. nedir yani. niye etmemeliym,niye edemem biri acıklsaın bende anliyim,neden ayrı bir dava oluyrm cezası olduunu bile bile yapıyorsam hata olduunu sölemedim ceza diyorum.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 örnek tam olmamış ama :p biri kurum diğeri ülkenin yönetimindeki bir şahıs senin örneğinle şu da geçerli bir ifade olurdu; ben xxx devlet hastanesindeki şapşal güvenlik görevlisine eve gidince ağzıma geleni söyleyebiliyorum (büyük ihtimalle acil servisin kapısında üstümüzü aradığı içindir), ama niye cumhurbaşkanına sövemiyorum? yani ikisi de devletin memuru sonuçta, ikisine de sövebilmem lazım aynı mantıkla, halbuki o görevliye söysem ve sebebini de söylesem pek takmaz kimse ama cumhurbaşkanına sövsem ve haklı da olsam yine de tepki alır :) köşedeki manavla devletin tepesi bir değil demek istiyorum :) aradaki ceza farkını soruyosan büyük ihtimalle düz vatandaşa sövmek ile ülkenin başındakilere sövmek arasında ceza kanununda da farklılıklar olduğuna eminim, ikisinin cezasının aynı olmadığına da eminim, ama yine de bir avukat varsa buralarda daha ispatlı bir cevap verebilir :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Eylül 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 can baba buna çok güzel bir açıklık getirmiştir "Peki biz eşşeğe eşşek diyemeyecekmiyiz hakim bey..."[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: nedanko, 06 Eylül 2004 07:44 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 01 Eylül 2004 20:18 tarihinde zina yeniden suc oluyor adlı topicde demiş ki: Mesela 18 yaşından küçük bir kızla ilikiye girdin. Seni yakaladılar. Annesi babası şikayetçi olmuyor. Kızda kendi rızamla yaptım diyor.. Ama yinede hapse giriyosun.. bu kadar salak bişi görmedim.. işte bunu çıkaran milletvekilinden onaylayan başbakana kadar kim varsa SALAAAK[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: fedaykin, 07 Eylül 2004 14:55 tarihinde demiş ki: can baba buna çok güzel bir açıklık getirmiştir "Peki biz eşşeğe eşşek diyemeyecekmiyiz hakim bey..." Ahaha süper güldüm ve altına +1 olarak imzamıda atarım...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ayrıca kufur edenlerde evinde etsin buraya yazarak buyuk tehlikeyede girdiginizin farkına varın.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 la çok mantıksız....geri kafalılık....bis bu kafayla ab ye giremeyis....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 birincisi bizi avrupa birliğine falan alacakları zaten yok.bunun için bu konuyu" bizi ab ye almaslar" diyerek kastırmayalım iyice.o "hayal zaten" ikincisi bu kanun saçma ötesi.hayatımda bu kadar saçma birşey duymuş olduğumu hatırlamıyorum.bir defa iki genç birbirlerini seviyorlar ve bunu fiziksel bir şekilde de kanıtlamak istiyorlarsa,yada ikisinin de canı böyle birşey yapmak istriyorsa lan size ne hödükler?tecavüz oldu mu zaten şikayet eden şikayetini yapar...tabi bir de utanıp şikayet etmeyen dingolar var onları hiç saymıyorum burada...bir ülkede 18 yaş altı kişiler seks yapamaz,seks günah,evlenince bakire olmazsan seni fırat nehri'nden aşağı atarız gibi diyaloglar varoldukça avruğa birliğine girsek bile adam olmayız.doğudaki halk böyle düşünüyor ve hepsi aptal ve cahil.aptallar da yaşamayı haketmez!ancak bunları yaşamayı hakeden bir hale getirmek de kısmen elimizde.insanları adam gibi eğitmiyorlar bile.iki tane dandrik ilkokul koymakla eğitime katkı yapmış olunmuyor.hadi okul eğitimini geçtim insanların kafa yapıları 369 sene öncesiyle aynıysa zaten onlardan hiçbirşey beklenmemeli.daha iki kelime lafı bir araya getiremeyen adam oy veriyor bu nedir ya?"aha tayyyip birader bize 5 milyon verdi ekmek aldı hadi ona oy verelim" akp nin kazandığı açıklandığı gün dolmuşa binmiştim hatırlıyorum.dolmuiçuda sakallı ve takkeli birşey hala etrafta gördüğüm biri.ön koltukta oturmuş olana" bak ne güzel islam ne güzel şey" falan diyordu yanındaki adam da "tabi tabi" gibi birşeyler geveliyordu adamı alttan alarak.şimdi biraz alakasız oalcak ancak o sırada o adamın boğazına yapışıp en acı verici şekilde onu öldürmek için büyük bir istek duymuştum.çünkü o da aptal ve o da yaşamayı haketmiyor...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bir insanın eğitim ve kültür düzeyinin düşük olması yaşamayı hakketmediğini göstermez[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Veya her gördügünüz dinine baglı insanı aynı kefeye koymayın. Bir cok tanıdıgım var camiye giden 5 vakit namazını kılan ama RTE ye oy vermeyen veya onu desteklemeyen. Burada esas korkulacaklar veya tiksinmeniz gerekenler dini süistimal edenler. islam adına, ilgisi olmayan seyler yapanlar. buna artık geri kafalılık mı yoksa baska bişi mi diyosunuz bilmem ama(benim fikrim cahillik) bunları gorünce insan gercekten kötü şeyler yapası geliyor.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar