Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dışa bağımlılık lafını ortaya kim saldı bilmiyorum da zaten dışa bağımlılığı yok etme gibi bir durum yok. amaç enerji açığını uygun fiyattan kapamak. Türkiye bir kaç yıl önceye kadar sağlık sketöründe kullanılan bir kaç izotopu üretebiliyordu kendi reaktöründe, onu kapattılar mesela şuanda dışarıdan alıyoruz. neden bunları eleştirmiyorsunuz da nükleer santrali eleştiriyorsunuz anlayabilmiş değilim. amaç enerji açığını kapatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Fistan said: Fin said: 70B+ nufusu olan bi ulke enerji uretemiyor sagdan soldan dogal gaz satin aliyor surekli bi disa bagimlilik var bunun icin gerekli enerji ihracatı yapan şirketlerimiz niye dışa satıyor o zaman madem dışarıya bağımlıyız? aksa, kartet, tetaş vs. şirketler bu ülkeye düşman mı? bunu anlayamıyorum ben girsinler ihaleye satsinlar ? ne bileyim sirketlerin durumu dedigin aksa http://www.aksaenerji.com.tr/tr/grantedLicenses.aspx buysa komik duruyor biraz :< yetersiz dedigim gunluk averaj 0.4-0.5 GW uretebiliyorlarmis rakam az yetersiz hala o yuzden disariya satiyorlardir zaten sizin urettiginiz bi isimize yaramiyor diyip sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şu diyo valla benim suçum yok. Napolyonn said: ben burada enerjide dışa bağımlılık nası bitecek diyorum çıkmış ruslar yapmasın yaa diyo sanki çok tercih imkanı varmış gibi. kim yapıcak ruslar yapmazsa diyosun bi cevap yok şu boş muhalefet ülkeyi yedi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: sanki çok tercih imkanı varmış gibi arkadaşa birisi ihalelerden, lego gibi minik küpler olmadığından falan bahsedebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Fin said: rakam az yetersiz hala o yuzden disariya satiyorlardir zaten sizin urettiginiz bi isimize yaramiyor diyip sdf çok mantıklı konuşmuşsun hayran kaldım. bırakın allaşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 uretimleri az iste gidipte parca parca 15 yerden alip onun transferiyle ugrasacagina bi yerden aliyordur ne bileyim belki adamlar satmiyordur telefon ac sor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Oy oyyy ulan bir işi düzgün yapsın bir işi rantsız yapsınlar bir işi millete düzgün anlatarak yapsınlar ali ağaoğlu gibi yaptım olacak demesinler.Eu3 mü oynuyorsun mk halka hesap ver allahın ayısı öküz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya şey var mesela, biz gidip iranla 4 yıllık enerji anlaşması yaptık. Da bunu ihtiyaçtan değil de daha çok 200 senedir süregelen dış politikamıza uygun şekilde yaptık. Ruslarlada aynı terane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 putinin oyunu hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ruslarla bir yığın ilişki var zaten abi yeni boru hatları vs. Doğrudan onlara vermelerinin nedeni bu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Arkadaşlar devletin iç sermaye adına yerli şirketlere yapabileceği yardımlar var kendilerine geliştirmeleri için.Yani satmak çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Suark said: ya şey var mesela, biz gidip iranla 4 yıllık enerji anlaşması yaptık. Da bunu ihtiyaçtan değil de daha çok 200 senedir süregelen dış politikamıza uygun şekilde yaptık. Ruslarlada aynı terane olabilir. vizede baltalı-katarina sayesindemi kalktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 vizeyi bilmemde katerina sayesinde kalkan bisey olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cuce said: böle yüzsüzlük, böyle karşınsakini kücük görme olamaz. edepsizliktir bu saygısızlıktır. rte bunu hep yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 katarinaya nie gonderme yapıonuz ya hu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Adam haklı hergün televizyonlar nükleer bomba atar gibi yayın yaparak insanları salaklaştırdı ve kendisi gibilerin önünü açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 madenciler öldü başbakan çıktı "bu işin kaderinde bu var" dedi. Ülkenin başında olan zihniyet ortada. Kaderci zihniyet. Nükleer enerjiye karşı çıkıyorum o yüzden. Tecavüze uğrayan çocuk için psikolojisi bozulmamıştır raporu verebilen bilirkişilerin ve kurumların olduğu bir ülkede anca mutasyona uğramış bebekler doğduğunda radyasyona maruz kaldığımızı anlarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Muhabbet Kralında nükleer santral falan konuşuyorlar takip etmek isteyene http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 radyasyon sende de var tayyip, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 greenpeacecinin agzina cakmak istedim 4 reaktor birden erimis durumda dediginde faking hippies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Greenpeacecilerde sorun var gerçekten soğutuyorlar insanı çevreden ottan böcekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 iyonize eden etmeyen radyasyon falan anlatmak lazım derdimde kapasitesi anlamaya yetmeyecek biliyorum, gereksiz bir cümle öbeği olurdu. başbakan seçtiğimiz admalara bak. ama doğru aslında, her millet hakettiği gibi yönetilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 şahan cep telefonuyla adam öldürüyodu lan onun gibi bişey. "şimdi üstüne telefonu tutayım da radyasyondan ölsün hıaaa aman tanrıım" gibi bişeyler diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nükleer enerji lazım. patlada çatlata öğrenmek lazım. mersin benim arka bahçem oluyor, başkasının arka bahçesinde yapılsın. muhalefet biraz kafayı kullanıp düzgün trollesin, "yarın kanser vakaları ortaya çıkınca başbakan nükleerin kaderinde var kanser demesin" desin, karşı oldukları şeyin nükleer enerji değil onu kurmaya çalışan zihniyetin bu konudaki yetersizliği, beceriksizliği, art niyeti olduğunun üstüne bassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Nükleer santral ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar