Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyasyon TV'de de var!' -RTE

Loxias

Öne çıkan mesajlar

dışa bağımlılık lafını ortaya kim saldı bilmiyorum da zaten dışa bağımlılığı yok etme gibi bir durum yok. amaç enerji açığını uygun fiyattan kapamak. Türkiye bir kaç yıl önceye kadar sağlık sketöründe kullanılan bir kaç izotopu üretebiliyordu kendi reaktöründe, onu kapattılar mesela şuanda dışarıdan alıyoruz. neden bunları eleştirmiyorsunuz da nükleer santrali eleştiriyorsunuz anlayabilmiş değilim. amaç enerji açığını kapatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Fin said:

70B+ nufusu olan bi ulke enerji uretemiyor sagdan soldan dogal gaz satin aliyor surekli bi disa bagimlilik var bunun icin gerekli

enerji ihracatı yapan şirketlerimiz niye dışa satıyor o zaman
madem dışarıya bağımlıyız?
aksa, kartet, tetaş vs. şirketler bu ülkeye düşman mı?

bunu anlayamıyorum ben

girsinler ihaleye satsinlar ?
ne bileyim sirketlerin durumu dedigin aksa
http://www.aksaenerji.com.tr/tr/grantedLicenses.aspx
buysa komik duruyor biraz :<
yetersiz dedigim gunluk averaj 0.4-0.5 GW uretebiliyorlarmis
rakam az yetersiz hala o yuzden disariya satiyorlardir zaten sizin urettiginiz bi isimize yaramiyor diyip sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya şey var mesela,
biz gidip iranla 4 yıllık enerji anlaşması yaptık. Da bunu ihtiyaçtan değil de daha çok 200 senedir süregelen dış politikamıza uygun şekilde yaptık.

Ruslarlada aynı terane olabilir.

vizede baltalı-katarina sayesindemi kalktı?
Sosyal ağlarda paylaş

madenciler öldü başbakan çıktı "bu işin kaderinde bu var" dedi.

Ülkenin başında olan zihniyet ortada. Kaderci zihniyet. Nükleer enerjiye karşı çıkıyorum o yüzden. Tecavüze uğrayan çocuk için psikolojisi bozulmamıştır raporu verebilen bilirkişilerin ve kurumların olduğu bir ülkede anca mutasyona uğramış bebekler doğduğunda radyasyona maruz kaldığımızı anlarız biz.
Sosyal ağlarda paylaş

nükleer enerji lazım. patlada çatlata öğrenmek lazım.
mersin benim arka bahçem oluyor, başkasının arka bahçesinde yapılsın.
muhalefet biraz kafayı kullanıp düzgün trollesin, "yarın kanser vakaları ortaya çıkınca başbakan nükleerin kaderinde var kanser demesin" desin, karşı oldukları şeyin nükleer enerji değil onu kurmaya çalışan zihniyetin bu konudaki yetersizliği, beceriksizliği, art niyeti olduğunun üstüne bassınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...