küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 spoiler'e gerek yok biz mesajı aldık. ancak şöyle bi durum var ben izledim, izledikten sonra seviştim. sanata saygımız var kız arkadaşımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dasaaa said: 8dk20sn sini izledim.. bunlar kaybeden falan değiller. "adı kaybedenler kulubü olan bi radyo programı ile ünlü olmuş 2 elemanın winning ve pompiş hikayeleri" isimli bi film sanırım. ve sonra shift delete dasaaa said: abi siz kaybedeni farklı bi platforma oturtmaya çalışıyorsunuz da olmuyor. dediğiniz maksimum doyumsuz olur. kaybeden->kaybeder. kaybeden kazanamaz, kazanırsa da o kadar büyük kaybeder ki. kaybeden dediğin yitik bi şımarık şehirli adamın "ayyy karı kız, iş güç sikimde değil" tandanslı yakarışını yapacak seviyeye bile gelememiş adamdır. ben bardağa sürahi dersem sürahi olur demek gibi bişi bunlara kaybeden demek. adam topicte daha önce bahsettiğim olayları özetlemiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 iyide adamlar kaybetmiyor diye izlemeyelimmi yani? Ona bakarsan die hard serisinde bruce wills ölmüyor. ölmüyorsa onuda izlemeyelim gibi olmuş. filim fena değil. zaten radyo programı zamanında baya sükse yapmış. ıssız adamın daha bi güzeli gibi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 die hard ın olayı o zaten o yüzden izliyosun. adam ölmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi filmin sonunu söyledin ama ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Dragonfire said: iyide adamlar kaybetmiyor diye izlemeyelimmi yani? Ona bakarsan die hard serisinde bruce wills ölmüyor. ölmüyorsa onuda izlemeyelim gibi olmuş. filim fena değil. zaten radyo programı zamanında baya sükse yapmış. ıssız adamın daha bi güzeli gibi hatta. en verilemeyecek örneği vermiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Dragonfire said: iyide adamlar kaybetmiyor diye izlemeyelimmi yani? Ona bakarsan die hard serisinde bruce wills ölmüyor. ölmüyorsa onuda izlemeyelim gibi olmuş. filim fena değil. zaten radyo programı zamanında baya sükse yapmış. ıssız adamın daha bi güzeli gibi hatta. epic fail olmuş. ıssız adama da 20dk falan dayanabilmiştim. doğru seçim yapmışım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 die hard agahahahah you win or you death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 said: you win or you death ahahah tiiç mi yor best ingliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 SERT ÖLÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Left 4 Dead 4'te Terket Ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 "roket adam" said: Forex said: Filmde hiç konuşma yok ki neyini ingilizce izliycen aç bi pron izle daha mantıklı Sevişme sahnelerine kadar fast forward yapıp kapatınca evet, pek bi diyalog yok. HAHAHAHA asıl ayarı kaçırmışız arada HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Şu filmin finalinde MFÖ giriyor ya, "Yalnızlık Ömür Boyu" Fena ediyor adamı. Bir de bu filmin TV'de verilmemesi lazım, sansür manyağı oluyor, espirisi kaçıyor... Dün denk geldi gece yarısı, özlemişim diye oturdum başına ama kuşa çevirmişler sesi kısmaktan. http://www.youtube.com/watch?v=-Yb0fb7QwfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Son zamanlarda çekilmiş tartışmasız en iyi Türk filmi.Dün gece izledim ben de Kanal D'de.Nejat İşler çok büyük oyuncu bir kez daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Son zamanlar için, evet bu film ciddi adaylardan. Tüm zamanlara vurursak "eşkıya" der geçerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oturdum yine izledim. Hatta bugun bir kere daha izledim, gercekten cok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 tüm zamanların en kötü filmlerinden olabilir. o kadar berbat ki, darbe falan olur da 12 eylül darbesi gibi kitap etc yakarlarsa, bu filmin cd-dvdleri yakılırken "üstüne kolonya da dökelim, çabuk yanar" demek gerekir. boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 barnacle said: die hard ın olayı o zaten o yüzden izliyosun. adam ölmüyo. şu mantaliteye bakarsanız adamın filmin sonunda ölmesi lazım, film boyunca tüm zorluklara göğüs geriyo ama film sonunda öyle yada böyle ölüyor olması gerek madem ölmüyo/ölmeyecek o zaman filmin adını the immortal yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 neden illa ölesi lazım lan. die hard zorla ölecek anlamında değil sdfs. nah ölür diye çevirseydik keşke türkçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 NAH ÖLÜR çok iyi bir isim yalnız! harbiden Die Hard demek bak. MUHAUSDHAUSHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 0ne ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dasaaa said: NAH ÖLÜR çok iyi bir isim yalnız! harbiden Die Hard demek bak. MUHAUSDHAUSHD die my ass! olmuyo mu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Film kötü Müzikler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 barbu said: neden illa ölesi lazım lan. die hard zorla ölecek anlamında değil sdfs. nah ölür diye çevirseydik keşke türkçeye. off abi korsan cd'ci çevirisi gibi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Arkasokak said: film iyidir kötüdür bilemem de askerdeyken izlemiş biri olarak ölümüne memleket özlemi hissettirmiştir. kadıköy'ü seviyoruz :). bu. ben de askerde izledim, melül melül baktım barlar sokağına, kadıköye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar