Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çok ciddiyim, tam 1 saattir bunu testediyorum. herşey son günlerde msnin kendi kendine dc spamına girmesiyle başladı. (msn 2011) sebepsiz yere onlineken birden dc oluyo, sonra bağlanıyo ve anında gene dc alıyo. kapatıp açıyorum ama düzelmiyo. neyse duruma anlam verememekle birlikte hack huck falanmı diye düşünüyorum. akşam gene msn gitti. spam ama böle. bağlanıyo kopuyo. bütün programları kapadım msni açtım düzeldi. o an bi kıllandım. sonra geceye doğru msn de sohbet ediorum, winamp da kafasına göre karışık bişiler çalıyo. (çalan şarkıyı göster özelliği açık) o sırada çalan şarkıyı değiştirmek istedim ve winampı ekrana getirip, NEXT tuşuna bastım. epica facade of reality den ebru gündeş fırtınalar şarkısına geçti ve DC oldum. bağlan diorum bağlanıyo ama gene kopuyo. sonra bi an durdum ve ACABA LAN dedim kendi kendime. çok uhhastası bi fikir olsa da şarkıyı değiştirdim, rastgele bişi açtım, ve msn e bi daha bağlan dedim. bağlandı ve kopmadı. sonra hemen winmptan ebru gündeş fırtınalar yazdım bastım msn koptu. dehşet içindeyim ama o.O na böle sonra onlarca değişik parçada denedim. 2135 şarkı var. her tür metal rock hipop rap arabesk pop ney tsm thm herşey var. yok hayır. MSN sadece ebru gündeşin fırtınalar şarkısında DC oluyor. videoya .ekip yğklemek istedim ama frapsla desktop kaydı yapmayı beceremedim açıkçası. şimdiii; ciddi ciddi (sdfds) MSN in, neden Ebru Gündeş - Fırtınalar parçası çaldıında DC olduunu bileniniz varmıdır acaba. (laf aramızda o parçayı da severim, dinneleyeiom ayar oldum asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Serin hikaye lan, cidden. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 olm valla frapsı kullanmayı öğretin videosunu koycam yeminlen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tavrını koymuş msn ne var ki bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şarkıyı upload eder misin bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 mp3 paylaşımından forumdan banlatcan beni deeeeeeğmi chaaakallll sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 boyle bi topic aciyorsan msn kullanmayi bile haketmiyorsun gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 seni sabaha bırakmaya karar verdim pikaçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Dragonmax said: mp3 paylaşımından forumdan banlatcan beni deeeeeeğmi chaaakallll sdf ya yok bende denicem bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Dinledigim seyi goster hedesi aciksa kapatip dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 açık, zaten ondan kaynaklanıyo. ama anlamadıım neden sadece o şarkı. içerisinde türkçe karakterler (ı, ç, ş vs.) ve hatta direk kiril alfabesiyle rusça karakterler olan ( ёйцуъжюбьд ) falan şarkıların hepsini gösteriyo. harf vs sorunu olsa dicem bunları da göstermemesi lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bende dc olmadı söz konusu şarkıyla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oha ciddi mi :s o halde gerçekten bunu benm msn e ait bi kişilik problemi olduunu söleyebilirmiyiz o.o' ps: şarkıyı direk açtın dimi, isim misim değiştirmefden, bir de msnin 2011 mi, bendeki 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 en son msn win 7 64bit sp1 baska şarkı açtım next dedim direk açtım açtım kapadım baya denedim o sıra msn status değiştirdim falan dc oldu mu acaba diye yok olmuyo trollüyosan bile kızmam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yemin ederim trol değil. elimde fraps var, kırılmışı hem de birisi nasıl desktop record yapcam anlatsın, kaydedip yüklim nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://camstudio.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahahahah epica nın olduğu listede ebru gündeş ne arar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Biriniz house cool story bro fotosu koyabilir mi? Mod olarak ayıp olur şimdi ben koyarsam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bir şey dicem de , Cidden : http://thatsnerdalicious.com/wp-content/uploads/2010/11/cool-story-bro-150x150.jpg Peki serdar ortaç yada demet akalın'la test ettin mi ? Onlarda da bir sorun çıkabilir bakmalısın bence. Birde hala Winamp ? Ve de epica ve ebru gündeş'in aynı playlist'te bulunması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bana da olmuştu bir kere böyle bir şey. Kamelot'un Black Halo'dan bir şarkısını Media Player'la çalınca mavi ekran veriyordu bilgisayar, başka programlarla çalınca sorun olmuyordu. Şarkıyı tekrar indirdim, düzeldi. Winamp'a katılıyorum ama, değiştir bence: Bu stable oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bana fifada daha değişiği olmuştu. dünya kupası kasıyordum. yarı finaldeyken ne zaman gol diye bağırsam oyun çökuyordu şilsdfşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şarkının id3 taglarını değiştir. orda bi adres felan varsa oraya bağlanıp bişeyler yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 üf bu video çekmek, sıkıştırmak vs ne uzun işmiş. neyse mevzunun videosu işte... serin hikaye diyen moda gelsin bu sdf serin serin not: tam ekran izleyin, bu boyut mevzusunu şeedememişim pek. lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hahahhahha abi hahhahahHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bi insan niye ebru gündeş dinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar