Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebru Gündeş çalınca disconnect olan MSN

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

çok ciddiyim, tam 1 saattir bunu testediyorum.

herşey son günlerde msnin kendi kendine dc spamına girmesiyle başladı. (msn 2011) sebepsiz yere onlineken birden dc oluyo, sonra bağlanıyo ve anında gene dc alıyo. kapatıp açıyorum ama düzelmiyo. neyse duruma anlam verememekle birlikte hack huck falanmı diye düşünüyorum.

akşam gene msn gitti. spam ama böle. bağlanıyo kopuyo. bütün programları kapadım msni açtım düzeldi. o an bi kıllandım.

sonra geceye doğru msn de sohbet ediorum, winamp da kafasına göre karışık bişiler çalıyo. (çalan şarkıyı göster özelliği açık) o sırada çalan şarkıyı değiştirmek istedim ve winampı ekrana getirip, NEXT tuşuna bastım. epica facade of reality den ebru gündeş fırtınalar şarkısına geçti ve DC oldum. bağlan diorum bağlanıyo ama gene kopuyo. sonra bi an durdum ve ACABA LAN dedim kendi kendime. çok uhhastası bi fikir olsa da şarkıyı değiştirdim, rastgele bişi açtım, ve msn e bi daha bağlan dedim. bağlandı ve kopmadı. sonra hemen winmptan ebru gündeş fırtınalar yazdım bastım msn koptu.

dehşet içindeyim ama o.O na böle

sonra onlarca değişik parçada denedim. 2135 şarkı var. her tür metal rock hipop rap arabesk pop ney tsm thm herşey var.

yok hayır. MSN sadece ebru gündeşin fırtınalar şarkısında DC oluyor. videoya .ekip yğklemek istedim ama frapsla desktop kaydı yapmayı beceremedim açıkçası.

şimdiii;

ciddi ciddi (sdfds) MSN in, neden Ebru Gündeş - Fırtınalar parçası çaldıında DC olduunu bileniniz varmıdır acaba. (laf aramızda o parçayı da severim, dinneleyeiom ayar oldum asd)
Sosyal ağlarda paylaş

açık, zaten ondan kaynaklanıyo. ama anlamadıım neden sadece o şarkı. içerisinde türkçe karakterler (ı, ç, ş vs.) ve hatta direk kiril alfabesiyle rusça karakterler olan ( ёйцуъжюбьд ) falan şarkıların hepsini gösteriyo. harf vs sorunu olsa dicem bunları da göstermemesi lazım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey dicem de ,

Cidden :

http://thatsnerdalicious.com/wp-content/uploads/2010/11/cool-story-bro-150x150.jpg

Peki serdar ortaç yada demet akalın'la test ettin mi ? Onlarda da bir sorun çıkabilir bakmalısın bence.

Birde hala Winamp ?

Ve de epica ve ebru gündeş'in aynı playlist'te bulunması ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bana da olmuştu bir kere böyle bir şey. Kamelot'un Black Halo'dan bir şarkısını Media Player'la çalınca mavi ekran veriyordu bilgisayar, başka programlarla çalınca sorun olmuyordu. Şarkıyı tekrar indirdim, düzeldi.

Winamp'a katılıyorum ama, değiştir bence: Bu stable oldu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...