vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 objektif olun azcik be. illa benim tipimin olmasina gerek yok. tatli cocuk, bi sürü seveni var. bok atani cok diye hemen üzülüyosunuz justine benzetildim die. ya resul balaya benzetseydi ve ciddi olsaydi?! @barbut: he ben sacin uzunken yapiyolar sandim. pardon =P sacin uzunken napiyolardi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 barbu said: vaniLLe said: abi bi erkek icin ''ay caniiim'' diyip yanagini sikip senle oynayanlarin olmasi kötü ki... ciddiye almiyolar demek ki seni ekieki. kanka olarak görüyolar, yoksa hoslansalar birak yanagini sikmayi.. yanina bile yaklasamazlar. kimse aksini söylemedi ki zaten? ortamdaki karizmanı çiziyorlar işte. tamam lan kes uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yem atmış, öp o kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sana ne oluyor kermit efendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bak sus dedim çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gel sustur dostum. bak burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hala burdamısın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 SeaGle said: Arkadaşınızın mutfaktan çıkmasına neden izin verdiniz? yeri gelince söylenen şu lafa hastayım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ben kendimi benzetemiyorum yani istesem bile olmuyor babyface olmanın yanından bile geçemiyorum. Ortalama bir tipim diyebilirim. Bir tek benzerse evet doğru saç rengim bir de giyiniş tarzım biraz benzer. Skater tarzı biraz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TIy3n2b7V9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 buradaki esas problem yan masadakilere seni justin'den çirkin gördükleri için bozulman. bence baya büyük bir problem. zaten bence benzeme kız diye götürüverirler. yandakilerin gülüşleriyle içinin rahatlaması lazımdı. hatta onlara dönüp nerem benziyor değil mi ha? haa? diye sorsaydın falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 justin bok gibi. en bok gibi kısmı ise saç şekli. benzemiyorsan iyi işte. çocuk nası giyiniyo onu da bilmiyorum. git doğru dürüst şeylere üzül allasen. kızla da seviyosan konuş. böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ya işte ne olduysa yandaki liseliler duyup bana bakıp kahkahayı basınca oldu. kendi arkadaş çevremde olsa takmam ama toplu mekanda böyle olmadı işte. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 throine said: bugün kızılay'da 4 arkadaş burger king'de oturuyorduk içlerinde hoşlandığım bir kız da vardı neyse laf lafı açtı nasıl olduysa konu justin bieber'a geldi şöyle böyle derken kız birden demesin mi sen tıpkı justin bieber gibi giyiniyorsun saç renginiz de aynı zaten onun gibi kestirsen ikiz gibi olursunuz dedi. ben muhabbeti kapatmaya çalıştıkça ilgisiz davrandıkça o daha çok konuştu. onunla kalsa iyi liseli dolu içerisi bunu duyan yan masadakiler de başladı gülmeye ne olduğunu anlamadım saniyeler içinde ateş bastı yüzüm kıpkırmızı oldu. tipim de hiç benzemez tipsiz adamın tekiyim oysaki belki de ondan güldü bu liseliler kim bilir içlerinden justin bieber'a bak bir de bu tipe bak ahah dediler allah bilir ondan güldüler. yemin ediyorum o an ağzına kürekle vurasım geldi. çok dert ettin olabilir ama ne bileyim özgüven şeysi işte böyle ortamda alay konusu olmak çok feci.:( sana bir şey olmasın reyis yıkarız o kızılayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bak hala üzgün surat. güçlü ol. nelere dayandın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sen ciddiye alarak hata yapmışsın.Sende dalga geçicektin ozaman hiç bişe olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Kızla konuş, konuşmadıgın her gün daha bi friendzone yiyorsun. Üstüne başkasının konuşma şansı pike yapıyor. Grow some ballz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Kiz seni resmen rezil etmis. Sen de kizarip tesekkür etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 justin biber yine iyi beni sivrisineğe benzetmiişti biac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi dakka! tamam devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Belki 16 yaşında olsaydım aynı sözler tam tersi etki yapardı. Ama 20+'sın abi. :( bu sözleri duymak, gülüşmeler 3sn içinde ateş basması, bir anda kıpkırmızı olmak, kulakların yanması. Çok zor dakikalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 seviyorsan git konus.. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 coder adamsin abi, code ummu otutturum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 throine said: Belki 16 yaşında olsaydım aynı sözler tam tersi etki yapardı. Ama 20+'sın abi. :( bu sözleri duymak, gülüşmeler 3sn içinde ateş basması, bir anda kıpkırmızı olmak, kulakların yanması. Çok zor dakikalar bunlar. 20+ olmak + ateş basması, kızarmak = does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kendine özgüven satın al bir tutam hepsi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar