Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşlandığın kız tarafından yerin dibine sokulmak

throine

Öne çıkan mesajlar

objektif olun azcik be. illa benim tipimin olmasina gerek yok.
tatli cocuk, bi sürü seveni var.
bok atani cok diye hemen üzülüyosunuz justine benzetildim die.

ya resul balaya benzetseydi ve ciddi olsaydi?!

@barbut: he ben sacin uzunken yapiyolar sandim. pardon =P
sacin uzunken napiyolardi ?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

vaniLLe said:

abi bi erkek icin ''ay caniiim'' diyip yanagini sikip senle oynayanlarin olmasi kötü ki...
ciddiye almiyolar demek ki seni ekieki.
kanka olarak görüyolar, yoksa hoslansalar birak yanagini sikmayi.. yanina bile yaklasamazlar.

kimse aksini söylemedi ki zaten? ortamdaki karizmanı çiziyorlar işte.

tamam lan kes
uzatma
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki esas problem yan masadakilere seni justin'den çirkin gördükleri için bozulman. bence baya büyük bir problem. zaten bence benzeme kız diye götürüverirler. yandakilerin gülüşleriyle içinin rahatlaması lazımdı. hatta onlara dönüp nerem benziyor değil mi ha? haa? diye sorsaydın falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

bugün kızılay'da 4 arkadaş burger king'de oturuyorduk içlerinde hoşlandığım bir kız da vardı neyse laf lafı açtı nasıl olduysa konu justin bieber'a geldi şöyle böyle derken kız birden demesin mi sen tıpkı justin bieber gibi giyiniyorsun saç renginiz de aynı zaten onun gibi kestirsen ikiz gibi olursunuz dedi. ben muhabbeti kapatmaya çalıştıkça ilgisiz davrandıkça o daha çok konuştu. onunla kalsa iyi liseli dolu içerisi bunu duyan yan masadakiler de başladı gülmeye ne olduğunu anlamadım saniyeler içinde ateş bastı yüzüm kıpkırmızı oldu. tipim de hiç benzemez tipsiz adamın tekiyim oysaki belki de ondan güldü bu liseliler kim bilir içlerinden justin bieber'a bak bir de bu tipe bak ahah dediler allah bilir ondan güldüler. yemin ediyorum o an ağzına kürekle vurasım geldi. çok dert ettin olabilir ama ne bileyim özgüven şeysi işte böyle ortamda alay konusu olmak çok feci.:(

sana bir şey olmasın reyis yıkarız o kızılayı
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Belki 16 yaşında olsaydım aynı sözler tam tersi etki yapardı. Ama 20+'sın abi. :( bu sözleri duymak, gülüşmeler 3sn içinde ateş basması, bir anda kıpkırmızı olmak, kulakların yanması. Çok zor dakikalar bunlar.

20+ olmak + ateş basması, kızarmak = does not compute
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...