TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi yok şöyle bir soru soruya cevap bulamıyorum.NEREYE KADAR? yani gerçekten düşün düşün yok.Sürekli ABD,batı şeyini sallaya istediğini yapıyor.Bizde hede hödö öyle kendi kendimize övünüyoruz.İç politika ile günlerimiz ne güzel geçiyor.Gerçekten filimlerdeki gibi bir dünyalar savaşı falan mı gerek bu ABD yi yerle bir edebilmesi için.Yada abi ABD doğrusunu yapıyor 'yerim insanlığını sömür gitsin' diyerek. Uli konusunda aramızda başarılı bir arkadaş varsa özelden de olabilir gerçekten beni bir bilgilendirirse çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 amerikayı anlatan çok hasta olduğum bir tanımlama vardır; (trevanian'a aittir) said: Amerikalıların barbarlığı onlara bir özür oluyor... yoo, hayır, böyle şeylerin özrü olamaz aslında tabii. Ama onların hareketleri için bir açıklama sağlıyor. Biz kendimiz, binlerce yıllık saf kanımız, geleneğimiz ve dikkatli yetiştirilişimize karşın böyle insaf ve insanlık dışı hareketler yaparken, yamalı kültürel geçmişi yüzyıllarla değil, ancak on yıllarla sayılabilecek Amerikalıları nasıl vahşetle suçlayabiliriz? Amerika halkı alt tarafı Avrupa'nın istenmeyenlerinden, orada başarı sağlayamayanlardan oluşmuş bir halk. Bunu düşününce onları masum saymamız gerekir. Bir sırtlan kadar, bir çakal kadar masum. Evet, tehlikeli, evet hilekâr... ama günahkâr değil. Sen onlardan adı anılmayacak bir ırk olarak söz ediyorsun. Onlar ırk değil. Bir kültür bile değil. Avrupa ziyafetinden kalan artıkların yeniden ısıtılıp sofraya konmuş hali onlar. Yalnızca bir teknoloji. Ahlâk yerine, onlarda uyulacak kurallar var. Bizim onur ve onursuzluk dediğimiz şeyin karşılığında, onlar kazanma ve kaybetmeyi kullanıyorlar./quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pinkporing Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahahaha herşeyi bora bağlamanız,bir türk dünya ya bedeldir hezeyanının uzantısı gibi sanki yahu:D bırakın bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=Uc6Vy0uGQoA At Rosny-sous-Bois in France, this Swat member fail to down with his rope.He is fall few feet above with no injury. hahahaha patır patır düşüyor adamlar. ilki hem adamın kafaya vuruyor sonra düşüyor. 2. inen de tekmeliyor adamın kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Max Damage Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 O değil de İran baya zaman kazanacak gibi duruyor. Hatta Libya'ya sırf hava saldırısı yapmalarına ve isyancılara destek vermelerine rağmen bu kadar tepki aldıysa ABD ve müttefikleri, İran'a zor girerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İran Türkiye, bunlar libya gibi kabile ülkeleri değil. Bulaşırsan direk ayarı alacağın ülkeler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Insanlarin hala abd nin irana girebilecegini dusunmesi cok komik lan. red alert falan oynamayin cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Suark said: İran Türkiye, bunlar libya gibi kabile ülkeleri değil. Bulaşırsan direk ayarı alacağın ülkeler yani. inan bana hiiiiiç sanmıyorum. bu arada vakti gelince suriye'ye "demokrasi"yi biz götürelim. komşuya düşer böyle görevler. "al barbar, al sana demokrasi" demek gerekirse, demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kim dönücek ki kürtlerden başka? ( onlarında hepsi dönmez yani ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 penisilvanyadan misafirlerinizi iyi karsilayin diye bi mesaj gelse memleketin yarisi kucak acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Absolut said: Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. aynı insanlar dediğin kürtler olmasın ? onun çözümü basit aslında ülke yönetimini bana verseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Kürtlerin bir kısmı işgalci tarafını seçer o da 10larca yıldır kermit gibi düşünen hıyarlar yüzünden, ve haklı olarak seçerler. Ben olsam ben de seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bansheee Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kermit said: Absolut said: Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. aynı insanlar dediğin kürtler olmasın ? onun çözümü basit aslında ülke yönetimini bana verseler. yok direk ırk değil de her ırktan şakirtler geçer gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ekonomi batsa da akp gitse diye 4 sene önce gece gündüz dua edenleri düşünürsek, her kesimden insan düşman tarafına geçebilir. gayet doğal aslında ve muhtemelen geçenler de olur. hain haindir, her zaman varlar ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 adamların bakış açısını da düşünmek lazım, koalisyon güçleri girmeden önce kimlerin akrabası, eşi, dostu öldü Kaddafi saldırılarında. Dışarıdan bakınca hain demek kolay da adamların kinleri var ki başka bir güç yardım etmeden kaddafi'nin düşmeyeceğini biliyorlar. Haa bu onları benim gözümde hain yapmaktan alıkoymuyo o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya ortak dusmna bellendıkten sonra haınlık maınlık kalmaz. Bu arada, fransa duzenlemişmiş ilk isyanları libyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 dün le figaro'da fransızların sadece 4tank vurabildiği, havacıların başarısızlığı vs vardı. komikti gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 SeaGle said: Fransız havacıları çok başarısız diye biliyorum bu arada. İt dalaşında karşılaşabilecekleri en güçlü rakip golden retriever olur en fazla mesela. Onda da yenilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu arada tezkere kabul edilmiş.muhalefet falan full support yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 A Libyan rebel fighter scrambles from a ditch carrying a rocket propelled grenade (RPG) to reach the battle scene with forces loyal to leader Moamar Gaddafi, just a few kilometres outside the oil town of Ras Lanuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 fransa da kötü araba üretiyor diye yeni kaynaklar arıyor yok öle yağma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şubat sonu: erdoğan nato ne arar la libya da mart başı: nato libyaya demokrasi götürmeli mart başı: kılıçdaroğlu natonun libyada işi olabilir mart ortası: askeri harekat durdurulmalı mart: tezkere geçti -türkiye libyaya girmeli mi -türkiye ne arar la libya da does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sarkozy :( NATO: "Operasyonun komutası İzmir'de olacak" http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17369128.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 İçinde patladı hakkaten çingene çocuğu sarkozy'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 15.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahahaha herşeyi bora bağlamanız,bir türk dünya ya bedeldir hezeyanının uzantısı gibi sanki yahu:D bırakın bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=Uc6Vy0uGQoA At Rosny-sous-Bois in France, this Swat member fail to down with his rope.He is fall few feet above with no injury. hahahaha patır patır düşüyor adamlar. ilki hem adamın kafaya vuruyor sonra düşüyor. 2. inen de tekmeliyor adamın kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 O değil de İran baya zaman kazanacak gibi duruyor. Hatta Libya'ya sırf hava saldırısı yapmalarına ve isyancılara destek vermelerine rağmen bu kadar tepki aldıysa ABD ve müttefikleri, İran'a zor girerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İran Türkiye, bunlar libya gibi kabile ülkeleri değil. Bulaşırsan direk ayarı alacağın ülkeler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Insanlarin hala abd nin irana girebilecegini dusunmesi cok komik lan. red alert falan oynamayin cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Suark said: İran Türkiye, bunlar libya gibi kabile ülkeleri değil. Bulaşırsan direk ayarı alacağın ülkeler yani. inan bana hiiiiiç sanmıyorum. bu arada vakti gelince suriye'ye "demokrasi"yi biz götürelim. komşuya düşer böyle görevler. "al barbar, al sana demokrasi" demek gerekirse, demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kim dönücek ki kürtlerden başka? ( onlarında hepsi dönmez yani ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 penisilvanyadan misafirlerinizi iyi karsilayin diye bi mesaj gelse memleketin yarisi kucak acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Absolut said: Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. aynı insanlar dediğin kürtler olmasın ? onun çözümü basit aslında ülke yönetimini bana verseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Kürtlerin bir kısmı işgalci tarafını seçer o da 10larca yıldır kermit gibi düşünen hıyarlar yüzünden, ve haklı olarak seçerler. Ben olsam ben de seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kermit said: Absolut said: Turkiyede bir suru isgalci tarafi sececek insan var. Ayni insanlari irakta gorduk. aynı insanlar dediğin kürtler olmasın ? onun çözümü basit aslında ülke yönetimini bana verseler. yok direk ırk değil de her ırktan şakirtler geçer gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ekonomi batsa da akp gitse diye 4 sene önce gece gündüz dua edenleri düşünürsek, her kesimden insan düşman tarafına geçebilir. gayet doğal aslında ve muhtemelen geçenler de olur. hain haindir, her zaman varlar ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 adamların bakış açısını da düşünmek lazım, koalisyon güçleri girmeden önce kimlerin akrabası, eşi, dostu öldü Kaddafi saldırılarında. Dışarıdan bakınca hain demek kolay da adamların kinleri var ki başka bir güç yardım etmeden kaddafi'nin düşmeyeceğini biliyorlar. Haa bu onları benim gözümde hain yapmaktan alıkoymuyo o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya ortak dusmna bellendıkten sonra haınlık maınlık kalmaz. Bu arada, fransa duzenlemişmiş ilk isyanları libyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 dün le figaro'da fransızların sadece 4tank vurabildiği, havacıların başarısızlığı vs vardı. komikti gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 SeaGle said: Fransız havacıları çok başarısız diye biliyorum bu arada. İt dalaşında karşılaşabilecekleri en güçlü rakip golden retriever olur en fazla mesela. Onda da yenilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu arada tezkere kabul edilmiş.muhalefet falan full support yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 A Libyan rebel fighter scrambles from a ditch carrying a rocket propelled grenade (RPG) to reach the battle scene with forces loyal to leader Moamar Gaddafi, just a few kilometres outside the oil town of Ras Lanuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 fransa da kötü araba üretiyor diye yeni kaynaklar arıyor yok öle yağma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şubat sonu: erdoğan nato ne arar la libya da mart başı: nato libyaya demokrasi götürmeli mart başı: kılıçdaroğlu natonun libyada işi olabilir mart ortası: askeri harekat durdurulmalı mart: tezkere geçti -türkiye libyaya girmeli mi -türkiye ne arar la libya da does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sarkozy :( NATO: "Operasyonun komutası İzmir'de olacak" http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17369128.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 İçinde patladı hakkaten çingene çocuğu sarkozy'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar