senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 noldu bilmiyorum guzelim lg'nin sarji 3gundur 1gunde bitiyor, bundan once 7gun gidiyordu. neyse yeni telefon almam lazim artik, kac yillik telefon zaten. Simdi istedigim seyler soyle olabildigince ufak olacak, cebe rahat girecek sik ve zarif olcak, 3310 cizgilerinde kutuk gibi olmayacak mumkunse guzel bir ajandasi + not defteri tarzi bisi olsun, bu lg'de 2si de yok. onun sikintisini cok cektim para siniri yok bu arada, yani varda ucuk olmasin. simdiki telefonum bu iste bundan daha kucuk olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 6300 vardı bi aralar kaldırıldı piyasadan.2.el olarak satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yeni pil al senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ya bende http://www.itechnews.net/2007/01/12/samsung-sgh-a727-ultra-slim-hsdpa3g-mobile-phone/ bunun bıraz degısık modelı vardı, çok çok memnundum ama çamaşır makınesıne attım :/ tavsiye ederım ( kamerası bozulmustu ama salla ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Çok ufak değil, çok ince de değil ama şunun siyahı güzel baya: http://www.priceindianow.com/wp-content/uploads/2010/02/samsung-monte-c3200.jpg Samsung C3200 http://www.gsmarena.com/samsung_c3200_monte_bar-3149.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 n79 satıyım sana 300'e, tertemiz (garantisi devam ediyor mu bilmiyorum, bakmam lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 panasonic gd55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hmm samsunglar fena gozukmuyor gibi nokia n79un boyutlari buyuk baya ya, benim simdiki telden bile buyuk panasonic gd55 bu guzel boyut olarak ama biraz cagdisi gozukuyor anteni fln var :) bide abi yeni telefonlardan hic boyle ufak bisiler cikaran yok mu? bakiyorum hepsi kocaman, hani cebe mebe gircek gibi degiller, iphone zaten buyuk bisi, digerleri de en az onlar kadar buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ShadowFax said: yeni pil al senko. abi telefonun omru bitti sanki ya, yeni pil alirim da onun da pek gidecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bilmiyorum ama ben şu telefonu çok seviyorum ince fazla büyükte değil güzel telefon ya http://www.uzmansite.com/wp-content/uploads/2010/09/Nokia-6300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sgs'den sonra n79 baya ufak geliyor artık :D ama zamanına göre çok ufak sayılmaz, normal boyutta. aklında olsun eğer çok sık telefon değiştiren biri değilsen (senede bir falan) kayar kapaklı ya da istiridye kapaklı telefonlara çok yanaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bozulana kadar degistirmiyorum abi iste yani 6600'im vardi 5sene onceye kadar, kaybetmesem hala onu kullaniyor olurdum sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Artık akıllı telefon alma vaktin gelmiş senin bence. Android'lere baktın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sony ericsson w910i bulabilirsen al. arada bi kendine res çekiyodu ama çok şık telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sony w9xx serisi en cok black screen of death goren telefon galiba. gorurseniz arkaniza bakmadan kacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2.5 sene kullandım, arada kendini reslemesi dışında bi sıkıntı görmedim. çok da sağlam bu arada :) ayrıca ucuz ayrıca şık vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Nokia E 52 , E 55 incelikten kiriliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 GERGE said: Artık akıllı telefon alma vaktin gelmiş senin bence. Android'lere baktın mı hiç? hacit slate alcam cikinca zaten, telefonumunda akilli olmasina gerenk yok diye dusunuyorum :) ha ufacik guzel bi android telfon varsa ama neden olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Wildfire var, Samsung Samsung i5510, LG Optimus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 optimus gt540 yine buyuk ama aralarindaki en kucuk telefon sanirim bide bisi sorcam, simdi honeycomb cikinca bunlarda honeycomb'a mi geccek yoksa ayni mi kalcak versiyonlari? honeycomb ciktiktan sonra bunlara verilen destek kesilcek mi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ben 2.3.3 kullanıyorum Wildfire'da, 3.0 gelir mi bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dual core olmayan SoC lere adam gibi android destegi olmaz 3rd party romlar disinda, onlardan da ne kadar performans beklenir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dediginden hicbisi anlamadim desem :/ uzagim ben baya telefon piyasasina alinmaz mi yani bu saatten sonra o lg'ler wildfirelar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Gayet de alınır bakma sen nerde gençliğe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar