mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 motörhead ve müzikal kalite... serhat neler dönmüş burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Muzikal kalte derken bi referans noktasi vermek lazim. Biz limp bizkit ile karsilastirdik motorhead'i. Led Zeppelin ile karsilastirmadik ki allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bugün sadece mogwai için gidiyorum. efsane bir performans bekliyorum amcamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ortam nası millet davetiye var bugün iştirak etmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 limp bizkit dinlemem ama performansı ve sound çok deliydi. Hoş dinlemediğim halde bile eski parçalarını biliyomuşum ben de şaşırdım :D Motorhead görmek güzeldi canavar gibi çaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tuvaletlerin kokusu hala burnumda. ruzgarında etkisiyle 100 metre çapında bi alanda rahatlıkla alabiliyordunuz kokuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 saglik gorevlisi olarak calisacaktim normalde baska biyerde staja basladigim icin gelemedim lan. Uzerine bide davetiyem vardi. Bide slipknot'un uzerine izleyecegim bir sod var bir gojira var sonra bidaha konsere falanda gitmem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mogwai çogiyiydi. fakat soundcheck'de resmen ayıp ettiler seyirciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 moby ve travis çok çok iyiydi. Özellikle Moby yargıladı resmen, festivalin en iyi performansıydı tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 setlist de fena değilmiş. kısa ama güzel vay anasını neyi kaçırmışız ya. hay denizli gibin senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 DarKRideR said: moby ve travis çok çok iyiydi. Özellikle Moby yargıladı resmen, festivalin en iyi performansıydı tartışmasız. aynı şeyi travis içinde diyen var limp bizkit için de hepsi tartışmasız kimle tartışcaz lan biz! aefhuaefhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 istanbul lounge'dan sadece mcdonalds'dan yemek almaya çıktım, onda da zaidral'ı ve başka bi patiyi gördüm sanırım ferreroydu fdsafd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dün tek şarkılık şarjım kalmıştı, onu da hunted by a freak'de kullandım. sereglin'de daha güzel videolar mevcuttur, paylaş len hasta sezcük, http://www.youtube.com/watch?v=fgnzkhoFwsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adamınbiri said: DarKRideR said: moby ve travis çok çok iyiydi. Özellikle Moby yargıladı resmen, festivalin en iyi performansıydı tartışmasız. aynı şeyi travis içinde diyen var limp bizkit için de hepsi tartışmasız kimle tartışcaz lan biz! aefhuaefhuae abi bi festivalin en iyi performansı, o kişinin en sevdiği grubundur o yüzden tartışmak manasız zaten sdf ama ben objektif bi yorum yapim yine de, limp bizkit'in vokal elemanının seyircilerin arasına inip gezmesi, bütün bi şarkıyı oradan söylemesi, gitaristin tripleri falan, bunlar hep sahne performansı adına artı puan. mobiyi izlemedim o yüzden bilemiyorum ama limp püsküt baya iyiydi çok sevmememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mogwainin ana sahneye konmaması, travis ile tam olarak aynı saate denk getirilmesiyle ne amaçlandı gerçekten anlayamıyorum. O kadar çok beyinsizlik vardı ki organizasyonun yapılması açısından anlatılır gibi değil.. sonra travis çıktı, böyle bütün negatif duygular çıktı gitti. Hala adamın "dis song is for piğrınts" diyişi aklımda. Zatem travis yetti mobye ihtiyaç kalmadı ve ayrıldık oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 mogwai'ın ana sahnede olmaması daha iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paulo Nutini,Thievery Corporation,Moby 2.günün bilet parasına kesinlikle değdiler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RbSWs21gBns salak ben şansım varken gitmeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kendi calmayi becerememis cd'den caldiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne ne değildir bilemicem de. kurgusu harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pozitif ofis de housing den bir arkadaş fred durst u duşa almadı, bi de üstüne backstage de sizin duş yokmu diyip fırça çekti hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 festivalde dagıtılan garanti kartların içinde kalan paraları nası çekicez. bugun bankaya gittim kartı tanımlayamadık fln vs deiler geçiştiriler. onlara yar oolmasın 4 5 tl'm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.rockncoke.com/Default.aspx?coke=FestivalDetay&content=Paracard bende aynı şeyden muzdaribim,parayı harcamayı deniycem bugün mastercard geçen biyerde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar