Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 benim de aklımdan geçmedi değil ama var mı öyle deliganlı? gidip meraba serpil, ben sana talip olmaya geldim falan diyip, paravan açılınca da IYYY YAKINDAN İĞRENÇSİN LAN BB HF yapcak bi deliganlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yeterince gazlarsanız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Fazla gazlamayın ama sonra kendizi nikah salonunda serpille bulursunuz yazık olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 serpil sizi begenicek mi? RAKCI O RAKCII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 xunn said: Şu an çok ciddi bir şekilde kıza talip olmaya gitmeyi düşünüyorum, ultimate troll conquest adına. Yapsak mı böyle birşey? Trolleyip, harasslayıp kaçsak? abi ciddi ciddi düşündüm ben bu dediğini de, form falan dolduruluyomuş. caydım. böyle arayıp, geliyorum diyip gidilse eksiksiz troll dönerdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Abi o formu serpil doldurup katıldıysa biz de doldururuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 serpieaaaaaaalaaaarğghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 xunn destekçinim o zaman, stüdyo burdan 10-15dk yürüme mesafesinde falan. şakşakçı olarak gelirim desteğe fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Formaliteyi bilmiyorum, nasıl katılıyoruz şimdi? Ve nerede burası semt olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kanald binasında diye biliyorum, e5 kenarı bağcıların orda bi yerde. form geyiğini tam bilmiyorum, bugün söyledi zuhal form doldurup gelmişsin falan gibisinden. o formu duyana kadar niyetliydim zaten ben fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Serpil için kapısırdık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 başvuru bu genel başvuru muhtemelen. birine talip olmak için direkt aramak yetmiyor mu ona da mı form lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 o talip olarak gidenler hakkında 30k tane bilgi oluyo zuhalin elinde, bi de bugün birine form doldurup gelmişsiniz gibi bi şey dedi. ama nası bi form dolduruluyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yalnız sizi araştırıyorlar biraz, öyle öğrenci olan varsa aranızda almazlar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 AHMET YÜRÜ OLM SANA ERKEK TALİPLER DE ÇIKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Off, ögrenci geyigi engel olur mu cidden? Okuyom ben ya. Olm boy kilo soruyor? 1.76'ye 57 kiloyum ben, asdahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha boy kilo aynı xunnla dsfdsgdsf bu sıra 55-56 felan olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vay 1.76 kız. verdim repini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: oha boy kilo aynı xunnla dsfdsgdsf bu sıra 55-56 felan olabilirim Ben de 55'im büyük ihtimalle, 2 gün düzensiz beslenirsem çat diye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yaninda adeta bir minyonun, petin gibi kalirim lyv. 1.57 sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu adam buraya cıkarken aslında farkında olmadan kıza ayar verdi. "bak sen bu tarz adamlara layıksın" .. bi de kızın psikolojisi bozuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çok komikmiş ya video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 lan gül gül öldüm ya hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vaniLLe said: yaninda adeta bir minyonun, petin gibi kalirim lyv. 1.57 sdfgh hatun dediğin minyon olmalı <3 en son boyumu ölçtüklerinde 1.74 gibi bişey çıkmıştım inanarak küçüldüm sandım şuan emin değilim boyumdan o ayarlarda bişeyim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Minyon hatuna +1 geliyor benden. Gözden ırak olmasa alırdım Nil'i zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar