ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "xxx: *dolmuşa hiç binmedim yyy: *hayatımız böyle geçiyor bizim *:( *naptın ama sen ya *olmaz ki öyle (S) xxx: *:) *metrobüse bindim 1 keree ama *acelemiz vardı taksici dediki imkansız bu köprü trafigi açılmaz *metrobüsün oaraya bırakayım sizi 10dkda orda olursunuz dedi *sonra indik orda topuklular süs püs :DDD
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 taksiye vericek param olsa bende binmem.
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bostancı taksim dolmuşunda yeterince güzel kız oluyor zaten
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kendimi çok fakir hissediyorum. gidip öleyim.
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dolmuş yine kötü değil. bostancı taksim dolmuşları heryere hizmet etse keşke.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Param olsa bende binmem valla. Bazen hiç çekilmiyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oksijen çekmeseler yine iyi de, oksijen tüketiyorlar işte. Üstüne karbondioksit veriyorlar. İsraf.
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 zenginde olsan heryere taksiyle gidilmez araban yok ise. bunlar tam dövülesi tipler.halk otobusu falan bende çok binmedim hayatımda ama kadıkoy pendik domusları sarı dolmuslar metrobüs falan binilmicek şeyler değil
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 taksiye binince kendimi rahat ve mutlu hissediyorum.kendi arabamdan bile çok seviyorum taksiye binmeyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sarı dolmuşlar doluyor abi.. ulaşım için zamansızlıkta minibüs daha iyi. sıkış sıkış git işte.. elini kaldırdığında kesin durar ve hep yer var!
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dolmuş, metrobüs, tramvay, metro, vapur, otobüs, hepsi can ama minibüse inanılmaz tilt oluyorum, öle böle değil.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Chemical said: dolmuş, metrobüs, tramvay, metro, vapur, otobüs, hepsi can ama minibüse inanılmaz tilt oluyorum, öle böle değil. budur. minibüsle 10 dakikada gidilecek yere, herhangi tıklım tıklım bir otobüsle 1 saatte gittiğim oluyo. nefret ediyorum minibüslerden.
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yolcu alma potansiyeli her zaman var olduğu için normalde 10 dakikada gidilecek yolu 1 saatte gitmece, her zaman ilk duraktan son durağa yolculuk eden insanları delirtiyo gayet
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 otobüse daha adam gibi binemedim, nasıl bir güzargah varsa, hiç denk gelmiyor.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben bugün laleliye gittim şirket arabasıyla ordan da otobüsle taksime geçtim. istanbulun diğer yüzünü gördüm çok garip insanlar var.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Aynen ben de otobüse çok çok az binmişimdir, şu anda bindiğim bir zaman hatırlayamıyorum bile mesela. Paramı taksi kullanacak şekilde ayarlarım, rahat rahat gitmeyi tercih ediyorum gideceğim yere ama İstanbul gibi leş trafiği bir şehirde metrobüs gibi MÜKEMMEL bir aleti kullanmamak baya büyük gerizekalılık süslü püslü topuklu arkadaşın kusura bakmasın. Başıma gelmiş en güzel alettir resmen.
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 metrobüs "this is why we can't have nice rails"
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Chemical said: metrobüs "this is why we can't have nice rails" AHAHAHAHAHAHAH
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 xunn said: durar fransız aksanından kurtulamadım bende aynen. Niye dalga geçiyosun insafsız.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 minibus ftw. cuma okul cıkısı gecen minibuslerdeki son ayakta yere sıgısıp, besiktasa ilk varıp internet kafedeki son bilgisayarı yakalama telası
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dasaa demiş, bana da oluyor bazen kendime de kızıyorum. taksi surada durar mı ki?
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben dolmuş severim baya, rahat hissediyorum kendimi enteresan bir şekilde. Özellikle böyle hafif yağış varsa, cam kenarı kapıp, kulaklıkları taktığın zaman Bostancı - Taksim ve dönüş Taksim - Bostancı son derece keyifli oluyor ooh. Kişi sayısıda böyle sanki arkadaş grubu gibi, ne fazla, ne az. Herkesin amacıda belli eğlenmeye gidiyor hahah zevkli. Minibüs bende sevmem hiç. Otobüse de hayatımda 2 kere falan bindim istanbulda. İzmir'de askerdeyken çarşılarda mecbur 169'u kullanıyorduk, bilen bilir. Akşam saatleri üsse dönüş sırasında hayatımda bu kadar kalabalık otobüs görmedim. 4 tarafta da izmir kızları ile sarılı zaten, ayıp olmasın diye de binbir çeşit aerobik duruş şekilleri yapıyorsun rahatsızlık vermemek için. yorucu ama muhabbet oluyordu en azından. İstanbulda aynı kitle yok ki anasını satiim sohbet olsun sdfsdf.
Öne çıkan mesajlar