Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 zipzip sorry ama evet g2a vs kinguin, bu ikisinin allah belasını versin. büyük ihtimal sadece bunlar yüzünden steam gift tradingi kaldırdı, sadece key işi kalacak bunlara yakında güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 denuvo'mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 siz o sitelerden key almasanız da varolmaya devam edecekler. neyin serzenişi bu adama. ben kinguinden alıyorum genelde hiç sorun yaşamadım mesela. ayrıca fark 26 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bana değil be serzenişleri. Bir iki olay patlak verdi bu tür sitelerde ondan. Tam ne bilmiyorum ama. g2a muhabbetini hatırlar gibiyim, Kinguin'in de hangi oyun hatırlmıyorum keylerin hepsi deaktif olmuştu da sonra yerine yeni key gönderdiler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Çalıntı key satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Çalıntı kredi kartı bilgileriyle satın alınmış keyler daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Çalıntı kredi kartıyla aldığın şey çalıntı oluyor zaten. Benim bir keyi iptal etti steam. Refund aldım ama o shield muhabbeti var diye. Patlaya da bilir yani. Amaç üreten adamı desteklemek ise oralardan almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 adama ne tepkimiz olacak la g2a özellikle beni deli etti zamanında bi wotum vardı paticikte ama bulamayacam şimdi tez yazıyorum arkada asd. developerlar bu ikisinden para verip alacağınıza torrentleyin daha iyi diyolar, o şekilde özet geçeyim matematiğini siz yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ben developerlari dinleyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 birkaç hafta veya ay veya yıl sonra dinlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 .. Most of all, Prey has been a profound relief. Me and games are still OK. I just needed the right game. .. https://www.rockpapershotgun.com/2017/05/10/is-prey-good/ --- .. An ornate and clever if slightly under-cooked System Shock successor, which makes the most of a truly magnificent space station setting. .. http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-09-prey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Silphatos said: birkaç hafta veya ay veya yıl sonra dinlersin dinliom şu an ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 srfsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 :) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=926908973 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Oyun olağanüstü bu arada. Baya baya Half Life kafası yaşıyorum. HL3 diye sürselerdi piyasaya sırıtmazdı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Oyun başlarda güzel de sonlara doğru bitsin artık diye oynatıyor. İkinci kere başlayacağımı düşünmüyorum ki bütün yan görevleri yapayım diye kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 O kadar saat oynadıktan sonra sondaki seçimden sonra bir-iki saniye göstermesini zayıf buldum ama son plot twist iyiydi. Similasyon olabileceği aklıma gelmişti ama bu kadarını da düşünmemiştim.Genede Morgen ve istasyona ne oldu merak ettim, Morgen'ın anılarını baz aldık diyordu Alex çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 oyun cok iyi dishonored 2 ve bu oyunun patlamasiyla artik yakinda bethesda arkane'i kapatinca cok yazik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 prey nasil satti bilmiyorum ama dishonored fena satmadi diye biliyorum. bence bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vasat bir oyun. nasil olsa satar diyip kasmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Let's play izledim bi saat guzel olmus gorunuyor bayagi. nesi vasat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 arcane said: vasat bir oyun. nasil olsa satar diyip kasmamislar. yetti canıma. bu oyun iyi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 (:D https://twitter.com/PreyGame/status/969702812912320514 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 elon musk dlc'si geliyoooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 humanhead'inki patlamasaydı çok güzel oyun olacaktı https://www.youtube.com/watch?v=ufikwk7_AD0 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar