Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prey 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip sorry ama evet g2a vs kinguin, bu ikisinin allah belasını versin. büyük ihtimal sadece bunlar yüzünden steam gift tradingi kaldırdı, sadece key işi kalacak bunlara yakında güzel oldu.
Mesaj tarihi:
siz o sitelerden key almasanız da varolmaya devam edecekler. neyin serzenişi bu adama. ben kinguinden alıyorum genelde hiç sorun yaşamadım mesela. ayrıca fark 26 lira.
Mesaj tarihi:
Bana değil be serzenişleri. Bir iki olay patlak verdi bu tür sitelerde ondan. Tam ne bilmiyorum ama. g2a muhabbetini hatırlar gibiyim, Kinguin'in de hangi oyun hatırlmıyorum keylerin hepsi deaktif olmuştu da sonra yerine yeni key gönderdiler herkese.
Mesaj tarihi:
Çalıntı kredi kartıyla aldığın şey çalıntı oluyor zaten.

Benim bir keyi iptal etti steam. Refund aldım ama o shield muhabbeti var diye. Patlaya da bilir yani.

Amaç üreten adamı desteklemek ise oralardan almayın.
Mesaj tarihi:
adama ne tepkimiz olacak la g2a özellikle beni deli etti zamanında bi wotum vardı paticikte ama bulamayacam şimdi tez yazıyorum arkada asd. developerlar bu ikisinden para verip alacağınıza torrentleyin daha iyi diyolar, o şekilde özet geçeyim matematiğini siz yapın
Mesaj tarihi:
..
Most of all, Prey has been a profound relief. Me and games are still OK. I just needed the right game.
..

https://www.rockpapershotgun.com/2017/05/10/is-prey-good/

---

..
An ornate and clever if slightly under-cooked System Shock successor, which makes the most of a truly magnificent space station setting.
..

http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-09-prey
Mesaj tarihi:
O kadar saat oynadıktan sonra sondaki seçimden sonra bir-iki saniye göstermesini zayıf buldum ama

son plot twist iyiydi. Similasyon olabileceği aklıma gelmişti ama bu kadarını da düşünmemiştim.Genede Morgen ve istasyona ne oldu merak ettim, Morgen'ın anılarını baz aldık diyordu Alex çünkü.

• 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...