Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 favori fener. ama ardali galatasaraya bir teselli ikramiyesi cikar mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Çıkaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 emre yok bizde de, ekşide bi yorum gördüm güldüm ama, galatasaraylılar panikte selcuk oynayacak diye sdkjvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cimbom için çok kötü durum yenilirse hepten küme düşme potasına giricekelr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gitsem mi gitmesem mi bi karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi panik mi kaldı, guiza bile oynasa atar ki gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selçuk Seyrantepe'ye imzasını atmadan gitmez, söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yahu fener tarafı biletleri ne zaman çıkacak bilen var mı? ben baktım nete yarın gs tarafı gs bonus sahiplerine satılacak çarşamba genel satış olucak da fener tarafı için bir açıklama yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Galatasarayın belediyenin yaptığı "yeni stad"ına gelip 4lese fenerbahçe, acaba polat istifa eder mi sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yani 6-7 de atabilirler galatasaraya. ama berabere de bitebilir. yani ilginc bir psikoloji olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zor mac kesinlikle. Gs ne kadar les durumda olursa olsun adamlarin tek olayi bu kaldi sezon sonuna kadar. Iyi motive cikicaklardir. Ama 0 2 falan gibi bi skorla aliriz muhtelen maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rüyamda küme düşüyoruz. sonra ertesi sezon çıkıyoruz tekrar sonraki sezon şampiyon oluyoruz. ondan sonraki sezon da CL alıyoruz. yani böyle film gibiydi, hakan şükür filan monte oluyo takıma çok acayip bi rüyaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 LucifeL said: yahu fener tarafı biletleri ne zaman çıkacak bilen var mı? ben baktım nete yarın gs tarafı gs bonus sahiplerine satılacak çarşamba genel satış olucak da fener tarafı için bir açıklama yok... çarşamba internetten çıkcak bizim biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.cimbomakoymayaazkaldi.com/cimbomakoymaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 düştüğümüz duruma bak.kaybedersek düşme potasına giricez şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benjani said: LucifeL said: yahu fener tarafı biletleri ne zaman çıkacak bilen var mı? ben baktım nete yarın gs tarafı gs bonus sahiplerine satılacak çarşamba genel satış olucak da fener tarafı için bir açıklama yok... çarşamba internetten çıkcak bizim biletler.nasıl yani staddan almayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GS'yi düşürmezler ya, en kötü Digitürk falan şike yapar son maçlarda GS'yi kurtarır asfasd GS düşerse TRT zengin olur orası ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 said: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları şöyle: Kategori 1: 700 TL Kategori 2: 600 TL Kategori 3: 450 TL Kategori 4: 350 TL Kategori 5: 200 TL kategori 6+'dan izleyeceğine de etraftaki apartmanların birinin balkonundan izle, aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 önlerde oturursan yukarsı o kadar kötü değil.stadın en ustunde oturursan bilemicem :) ayrıca hep diyorum vip1 fiyatına eyvallah çok ufak bir kısım zaten fakat vip2 ve vip3 fiyatları düşmeli kesinlikle stad 50 bin kişilikte gidilebilir kısmı 30 bine düşüyor nerdeyse dogu batı tribünlerini santra kısımlarınada eyvallah hadi.ama kalelere yaklaştıkça düşmesi lazım sivas maçında öyleydi.stad 42 bin kişi gorunce hemen zam yaptılşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Jaxx said: said: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları şöyle: Kategori 1: 700 TL Kategori 2: 600 TL Kategori 3: 450 TL Kategori 4: 350 TL Kategori 5: 200 TL kategori 6+'dan izleyeceğine de etraftaki apartmanların birinin balkonundan izle, aynı hesap. bu fiyatlara nah dolar stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ki bilerek yaptılar bence. millet gitmesin olay çıkmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu fiyatlarla, bu takimla, bu maca gitmek isteyen galatasarayli var mi gercekten? daha dogrusu gs macina gitmek isteyen kaldi mi diye sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dolar ama bi kötü durumda stadda sinirler tavan yapar.gs ın işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 her türlü dolar. ters skorda 5 maç seyircisiz yiyip küme düşeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar