Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

Kurşun kafatasını delip geçememesi biraz saçma değil mi?Kaval kemiği falan anlarımda kafatası?

onun örnekleri çok var discoveryde falan medikal programlarda görüyordum, hastanın psikolojisi dğeişiyor falan da bu olay tabancaylao luyor tabi tüfekle değil. hatta bir olayda mermi adamın derisine girer gibi yapıyor ama kemiği parçalamıyordu, kafa tası boyunca oval çiziyordu falan, değilik olaylar var.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kadına karşı şiddeti destekleyen, öven; filmlerinde fakirlik, namus ajitasyonu yapan, mafya ayağı olan bir adamdan bahsediyoruz.

sadece türküleriyle renkli kişiliğiyle tanısak eyvallah da

kadına karşı şiddeti destekleyen mitinglere söyleşilere falanmı katıldı ben bilmiyorum. sadece hayatına giren kadınlarla ilgili bi sorunu vardı. onu da kendi yöntemleriyle çözüyodu.
hepimiz öle değilmiyiz :)

ayrıca şu tarz dikkat çekme çalışmaları bayatladı artık be
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

goldbären said:

kadına karşı şiddeti destekleyen, öven; filmlerinde fakirlik, namus ajitasyonu yapan, mafya ayağı olan bir adamdan bahsediyoruz.

sadece türküleriyle renkli kişiliğiyle tanısak eyvallah da

kadına karşı şiddeti destekleyen mitinglere söyleşilere falanmı katıldı ben bilmiyorum. sadece hayatına giren kadınlarla ilgili bi sorunu vardı. onu da kendi yöntemleriyle çözüyodu.
hepimiz öle değilmiyiz :)

ayrıca şu tarz dikkat çekme çalışmaları bayatladı artık be

Yo yok öyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

hatta bir olayda mermi adamın derisine girer gibi yapıyor ama kemiği parçalamıyordu, kafa tası boyunca oval çiziyordu falan, değilik olaylar var.

o dediğin olayın bir örneğini ameliyat eden doktorun anılarını okudum, tübitaktan kitap, "beynine hava değmeye görsün"

benim okuduğumda 22 kalibrelik tırt bir silahla oluyor (düşük güçlü) ama point blank mesafeden. ne alakaysa mermi (tabi tam alna dik açıda gelmemiş sanırım) alın derisinden içeri giriyor, kafatasını delemeyip, kafa boyunca bir kavis çizip, deriden de çıkmayıp ensede duruyor hızı kesilince. çok alakasız bişeyi tartışıyoruz dimi sdf

adam hakkında atıp tutmayı da sevenlerinin(uzaykeki) hatrı için kesiyorum. bize bi faydası yok haklısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların.

dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların.

dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz.

herkeşin hayatına kimse karışamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...