Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kadına karşı şiddeti destekleyen, öven; filmlerinde fakirlik, namus ajitasyonu yapan, mafya ayağı olan bir adamdan bahsediyoruz. sadece türküleriyle renkli kişiliğiyle tanısak eyvallah da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 NolaxThensbane said: Kurşun kafatasını delip geçememesi biraz saçma değil mi?Kaval kemiği falan anlarımda kafatası? onun örnekleri çok var discoveryde falan medikal programlarda görüyordum, hastanın psikolojisi dğeişiyor falan da bu olay tabancaylao luyor tabi tüfekle değil. hatta bir olayda mermi adamın derisine girer gibi yapıyor ama kemiği parçalamıyordu, kafa tası boyunca oval çiziyordu falan, değilik olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: iyi de detaylar yokken, soyle olmasi gerekmiyo mu tarzi cumleler anlamsiz, silah neymis, hangi mesafeden nereye isabet etmis, mermi nasil zart zurt, balistik raporunu okudunuz sanki. e onu diyoruz işte, bi sürü ihtimal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 capraz atesse birden fazla yerinden vurulmustur belki. onu sadece sen diyosun olm, millet hemen cs kafasi yasamis, kafasindan kelesle vurulursa insta kill hacit diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yanındaki kadın omzundan vurulduguna göre sıkmışlardır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmüş sanırım var mı bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam vur gitsin beni dedi vurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 neyse yattım.sabah gazetede okuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: kadına karşı şiddeti destekleyen, öven; filmlerinde fakirlik, namus ajitasyonu yapan, mafya ayağı olan bir adamdan bahsediyoruz. sadece türküleriyle renkli kişiliğiyle tanısak eyvallah da kadına karşı şiddeti destekleyen mitinglere söyleşilere falanmı katıldı ben bilmiyorum. sadece hayatına giren kadınlarla ilgili bi sorunu vardı. onu da kendi yöntemleriyle çözüyodu. hepimiz öle değilmiyiz :) ayrıca şu tarz dikkat çekme çalışmaları bayatladı artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Onları bende izledim ama dediğin şey genelde beyinde saplı kalması kurşunun çürümesiyle yıllar sonra gerçekleşiyor diye hatırlıyorum neyse csiya çevirmenin lüzumu yok ben alın kısmını düşünerek konuştuydum. Ayrıca yanındakiler mi yaralanmış nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Red said: neyse yattım.sabah gazetede okuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: goldbären said: kadına karşı şiddeti destekleyen, öven; filmlerinde fakirlik, namus ajitasyonu yapan, mafya ayağı olan bir adamdan bahsediyoruz. sadece türküleriyle renkli kişiliğiyle tanısak eyvallah da kadına karşı şiddeti destekleyen mitinglere söyleşilere falanmı katıldı ben bilmiyorum. sadece hayatına giren kadınlarla ilgili bi sorunu vardı. onu da kendi yöntemleriyle çözüyodu. hepimiz öle değilmiyiz :) ayrıca şu tarz dikkat çekme çalışmaları bayatladı artık be Yo yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: kadına karşı şiddeti destekleyen mitinglere söyleşilere falanmı katıldı ben bilmiyorum. sadece hayatına giren kadınlarla ilgili bi sorunu vardı. onu da kendi yöntemleriyle çözüyodu. hepimiz öle değilmiyiz :) mantığa gel lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Öldü veya beyin hareketi durdu diyorlar bakalım sabaha belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://twitter.com/#!/ibrahimtatlises aasdjkasdkjlasdkjlsdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aggro alıcan yavuz kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yalnız ölmezde kalkarsa ayağa savaş çıkartır bu herif.. intikam alır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Olm ölmemiş adam, valla entryleri twitleri falan silmeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tinu said: yalnız ölmezde kalkarsa ayağa savaş çıkartır bu herif.. intikam alır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Myshkin said: hatta bir olayda mermi adamın derisine girer gibi yapıyor ama kemiği parçalamıyordu, kafa tası boyunca oval çiziyordu falan, değilik olaylar var. o dediğin olayın bir örneğini ameliyat eden doktorun anılarını okudum, tübitaktan kitap, "beynine hava değmeye görsün" benim okuduğumda 22 kalibrelik tırt bir silahla oluyor (düşük güçlü) ama point blank mesafeden. ne alakaysa mermi (tabi tam alna dik açıda gelmemiş sanırım) alın derisinden içeri giriyor, kafatasını delemeyip, kafa boyunca bir kavis çizip, deriden de çıkmayıp ensede duruyor hızı kesilince. çok alakasız bişeyi tartışıyoruz dimi sdf adam hakkında atıp tutmayı da sevenlerinin(uzaykeki) hatrı için kesiyorum. bize bi faydası yok haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yogun bakimdayim. tamam. sanki yogun bakiyolar heralde adama boyle 3-4 ki$i de twittera yaziyo herif bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. herkeşin hayatına kimse karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar