Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

said:
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, silahlı saldırı sonucu yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuna ilişkin bilgi almak üzere Maslak Acıbadem Hastanesi’ne geldi. Yaklaşık 15 dakika hastanede kalan Arınç çıkışta açıklama yaptı.

Arınç, "Kendisini yoğun bakımda ziyaret ettim, uyuyordu. Uyandırılmamasını rica ettim" dedi. Arınç, doktorlardan bilgi aldım. Size verdikleri bilgileri teyit ettiler. Sağlık durumunda düne göre olumlu gelişmeler olduğunu duydum" dedi. Arınç, "Dış görünüşüyle bildiğimiz Tatlıses. Gözlerimle gördüm ki nabzıyla, nefes alışıyla güzel gördüm" ifadesini kullandı.

AHAHAHAHAHAHHAAAHA OFF
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

elin rapçisi bizzat uyuşturucu mafyasının içinden çıkar gelir bişe demezsiniz, bizim ibo mafyacılık oynadı diye demediğiniz kalmıyor.

zaten biz daha önce basına verdiğimiz demeçlerde altın vuruşla ölen metalcileri şehit ilan edip, 9 kurşun yiyip ölmeyen 50 cent için "nigga'ya uzanan eller kırılsın" destek yürüyüşü düzenlemiştik.
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu verildi mi?

"SİLAHIN BALİSTİK İNCELEMESİ TAMAM" said:

Biri mühendis olan Almanya’da yaşayan iki hayranının program çıkışında hatıra fotoğrafı çektikleri ortaya çıktı. Polis gençlerin çektikleri resimleri inceledi. İki hayranın heyecandan İbrahim Tatlıses’in fotoğraflarının "flu" çektikleri ortaya çıktı.

konu ile gerçekten alakalı yahu!

bir de polis mi diyor bunu yoksa bilirkişiye mi gösterdiler?

dur link de verelim http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17279194.asp?gid=373
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok ilginç hiç beklediğim gibi çıkmadı video gerçekten ilginç olan bi ton şey var

doğru düzgün anlamak için 5 kere izledim hala tam anlamadım açıkçası

sanırım arka camdan indirmişler.. zaten arkadan girmiş ya kurşun da.

fakat saldırganlar arkalarında 1 araba güvenlik varken arabalarından inip kovan falan topluyo
enteresan

bi de konuşan şişko amca var telefonla tam köşede önünde bi sürü silah ateş ediyo adam sakin felan
Sosyal ağlarda paylaş

o konuşan eleman iş tamam diye bildiriyordur kesin. ayrıca o nasıl bi güvenlik kamerası lan. dünya üzerinde yok böyle bi teknoloji. 10dk öncesinden suikast bilgisini alıp baya bildiğin takip etmiş olayı. şerefsizim bu kamera o holivud filmlerinde 1milyon x zoom yapılabilen kameradan. yapsın kriminal incelemeyi arabanın kaputundan yansıyan gözlüklü adamın gözündeki gözlüklerin camından silahı tutan kişinin doğum lekesini görür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...