Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

escape said:

benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları.

benim ülkemde neoluyor suan?

doğudaki kürt sorunu
büyük istanbul depremi
benzin fiyatları
ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi.

vsvs

bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor

SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq

töbe ya

ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan.

TÜRK GENCİ.

ikibin insan ölmüş utanmıyo musun şuraya gelip böle bide savunmaya lan. dünyanın ekseni kaydı 10 cm deprem öle bi deprem. doğa felaketi tsunami falan. üzerine nükleer sorun.

ibo ne ya? ibo ne olm? ibo ne? babam ölse üzülmeye çekinirim insanlar ailelerini evlerini kaybetti binlerce insan öldü binlerce insan yas tutuyor falan. ibo ne ya ibo? ibo ne ya?

iboiobiobiboiboibobiobibobiobibobiobiobbibiob
Sosyal ağlarda paylaş

olm bir nesil ibrahim tatlısesin türküleriyle büyüdü,sevmememe rağmen çoğu türküsünü şarkısını bilirim,hiç bilmiyorum diyen yine 2*3 tane şarkısını türküsünü bilir,en basitinden 90 lı yıllar da her yerde türeyen kaset satan el arabalarında bangır bangır bağırırdı toprağın kızı sabuha,ah keşkem :p ,v.s v.s işte kişilik olarak sevmiyordum müziğide tarzım değildi ama bir dönemin maganda olarak yetişmesine en büyük katkıyı sağladığı için müteşekkirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir nesil onun şarkıları filmleri,ekranlardaki kavgalarıyla büyüdü bunu kimse inkar edebilirmi? filmlerdeki replikleriyle ,kadınlara seni seviyorum diyipte,banane cevabını aldığında tekme tokat zorla seveceksin ulan tarzı hareketleriyle ilham kaynağı oldu valla gördüklerimin yalancısıyım bende
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim tatlıses' in Türk müziğine büyük katkılarını(!!!) bilmeyen ben ve benim gibiler için detaylıca açıklar mısınız pardon da.

ibrahim tatlıses tarihteki en büyük katkıyı pkk' ya yapmıştır. söylentilerden birisi de pkk' ya para yardımını kestiği için vurulduğu yönünde

umarım ölmez felç kalır. ölmek ödül olur bunun gibi adamlara çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Dayman said:

TÜRK GENCİ.

ikibin insan ölmüş utanmıyo musun şuraya gelip böle bide savunmaya lan. dünyanın ekseni kaydı 10 cm deprem öle bi deprem. doğa felaketi tsunami falan. üzerine nükleer sorun.

ibo ne ya? ibo ne olm? ibo ne? babam ölse üzülmeye çekinirim insanlar ailelerini evlerini kaybetti binlerce insan öldü binlerce insan yas tutuyor falan. ibo ne ya ibo? ibo ne ya?

iboiobiobiboiboibobiobibobiobibobiobiobbibiob

Yukarda yazmışlar zaten. Türkiye yaşayarak dünya vatandaşı olma hakkımızdan vazgeçmiş oluyoruz, o yüzden oluyor bunlar.

Seneler öncesinden milleti kurşunlatan, kavgalara karışan, tehditler savuran, mafya çakması bir adamdır şu vurulan. Medyasından yönetimine herkeste bu adamın kafası olduğu için bu kadar olay olması doğal oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay şeye benzemiş.afrikada aç cocuklar varken nasıl yemek yiosunuz gibi

öyle yada böyle bu adam türkiyede gelmiş gelmiş en büyük sanatçılardan biri

mafyaydı kadın dövmüş ona sıktırmış örgütmüş pkkmış ayrı mesele.

hangi ülkede bu konumda birinin kafasına sıksalar gündeme oturur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...