escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hitafen işte lan amma gramer maymunu olduunz cıktınız he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hitaben değilmi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adam hitabenle ithafeni birleştirmiş işte. anlamıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hitafet geri gelicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları. benim ülkemde neoluyor suan? doğudaki kürt sorunu büyük istanbul depremi benzin fiyatları ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi. vsvs bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq töbe ya ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan. TÜRK GENCİ. ikibin insan ölmüş utanmıyo musun şuraya gelip böle bide savunmaya lan. dünyanın ekseni kaydı 10 cm deprem öle bi deprem. doğa felaketi tsunami falan. üzerine nükleer sorun. ibo ne ya? ibo ne olm? ibo ne? babam ölse üzülmeye çekinirim insanlar ailelerini evlerini kaybetti binlerce insan öldü binlerce insan yas tutuyor falan. ibo ne ya ibo? ibo ne ya? iboiobiobiboiboibobiobibobiobibobiobiobbibiob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hitachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olm bir nesil ibrahim tatlısesin türküleriyle büyüdü,sevmememe rağmen çoğu türküsünü şarkısını bilirim,hiç bilmiyorum diyen yine 2*3 tane şarkısını türküsünü bilir,en basitinden 90 lı yıllar da her yerde türeyen kaset satan el arabalarında bangır bangır bağırırdı toprağın kızı sabuha,ah keşkem :p ,v.s v.s işte kişilik olarak sevmiyordum müziğide tarzım değildi ama bir dönemin maganda olarak yetişmesine en büyük katkıyı sağladığı için müteşekkirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ithafen hatta atfen ama %10 komisyonla anafen de olur bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 alıntı ! Emniyet ,Tatlıses'e Sıkılan 11 Kurşundan Sadece 1'inin İsabet Etmesinden Dolayı Sabri Sarıoğlu'ndan Şüphelendiklerini Açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben eski şarkılarının çoğunu biliyorum ama maganda değilim ne iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bir nesil onun şarkıları filmleri,ekranlardaki kavgalarıyla büyüdü bunu kimse inkar edebilirmi? filmlerdeki replikleriyle ,kadınlara seni seviyorum diyipte,banane cevabını aldığında tekme tokat zorla seveceksin ulan tarzı hareketleriyle ilham kaynağı oldu valla gördüklerimin yalancısıyım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Habercilere isyanım; ibrahim tatlıses yaralandı tamam haberini geç bırak, gidipte yedi sülalesinin hayatının hikayesini yapma. ha birde bağzı arkadaşlar doğru söylemiş bize ne dünyadan zaten biz dünyada yaşamıyoruz ne gereee var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ihfathen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ibrahim tatlıses' in Türk müziğine büyük katkılarını(!!!) bilmeyen ben ve benim gibiler için detaylıca açıklar mısınız pardon da. ibrahim tatlıses tarihteki en büyük katkıyı pkk' ya yapmıştır. söylentilerden birisi de pkk' ya para yardımını kestiği için vurulduğu yönünde umarım ölmez felç kalır. ölmek ödül olur bunun gibi adamlara çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adam yardımı kestiği iiçin vurulduysa, yardım ettiği için nasıl suçlayayım adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 en hayırlısı oldu işte hem yardım kesildi hem de türk milleti bir lanetten daha kurtulmuş oldu zaten bu mantıkla o yüzden suçla suçlama çok önemli değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Milliyet gazetesi durumu aciklayan bir biyikli kafa resmi eklemis son durumu ile ilgili yaziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kurşun yedim sol yanımdan yaralandım beeeeeeeeeen eyyycaaaaaan yaralandım beeeeeen eyycaaaaaaan yaralandııııııım bennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 normalde hep arkada yolculuk yaparmıs arabasında o gün ön tarafa oturacağı tutmuş. asistanıyla şöförünü allah korumuş diyebiliriz kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arınç ne kadar gereksiz bir adamsın. ziyaret etmiş, sonra da açıklama yapmış: Tabii uyuyordu, uyandırılmamasını rica ettim. nasıl bir temelsiz egodur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 alişanalişan silmiş her yerden kendini merakla takip edecektim oysa ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dayman said: TÜRK GENCİ. ikibin insan ölmüş utanmıyo musun şuraya gelip böle bide savunmaya lan. dünyanın ekseni kaydı 10 cm deprem öle bi deprem. doğa felaketi tsunami falan. üzerine nükleer sorun. ibo ne ya? ibo ne olm? ibo ne? babam ölse üzülmeye çekinirim insanlar ailelerini evlerini kaybetti binlerce insan öldü binlerce insan yas tutuyor falan. ibo ne ya ibo? ibo ne ya? iboiobiobiboiboibobiobibobiobibobiobiobbibiob Yukarda yazmışlar zaten. Türkiye yaşayarak dünya vatandaşı olma hakkımızdan vazgeçmiş oluyoruz, o yüzden oluyor bunlar. Seneler öncesinden milleti kurşunlatan, kavgalara karışan, tehditler savuran, mafya çakması bir adamdır şu vurulan. Medyasından yönetimine herkeste bu adamın kafası olduğu için bu kadar olay olması doğal oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu olay şeye benzemiş.afrikada aç cocuklar varken nasıl yemek yiosunuz gibi öyle yada böyle bu adam türkiyede gelmiş gelmiş en büyük sanatçılardan biri mafyaydı kadın dövmüş ona sıktırmış örgütmüş pkkmış ayrı mesele. hangi ülkede bu konumda birinin kafasına sıksalar gündeme oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sosyal ağlarda bütün cCcmind adamlar salya akıtmış bu habere bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 elin rapçisi bizzat uyuşturucu mafyasının içinden çıkar gelir bişe demezsiniz, bizim ibo mafyacılık oynadı diye demediğiniz kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar