Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Lyvanna_Dolores said: Dark_Soul said: ölmediyse geçmiş olmuş demem,öldüysede ohh iyi olmuş demem.Öyle biriydi işte +1 bu çok anlaşılır olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Benim gozumde Dio ile Ibo nun farki yok. 2 sinede uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bende üzülüyorum ama dio ile ibo'yu karşılaştırmayın be abi. Dio kanserden gitti, bu herif yediği boklar yüzünden gidicek. haketti ya da haketmedi bilemeyiz ama dio haketmemişti, orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 2Pac çok kral adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu arada 2-3 liseli ibonun ölmesini isteyebilirler ya da öldüğünde sevinebilirler, sonra sivilce patlatmaya devam etsinler ama. İbo'nun yeterince üzüleni var zaten, fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gene de kim ne pislikler yedi gene bilemessin abi, sahne arkasinda neler donuyordur allah bilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dionun boyu kısaydı ama önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fede gidip forumun yaş ortalaması oylaması açsaa bi, 15 falan çıkıcak herhalde bu aralar lol. muabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kadın dövme huyu vardı. Asena, eski karısı ve daha kimbilir kaç tanesi. Asenayı kurşunlatmıştı hatta. Allah şifa versin ama bence KÖTÜ İNSAN tatlıses. Adının baş harflerini söyliyerek anons yaptı diye(İ.T.) bir radyocuyu tehtid etmişti bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Eski şarkıları dışında sevmediğim bir insan. Ama genede umarım en kısa sürede sağlığına kavüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 beyler ölmüşmü nolmuş kesin bilgiye göre akşam program yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kadın dövmenin suçu kursunlanmak değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kadın dövmenin suçu ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Onu dayak yiyen kadınlara sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "Live by the sword, die by the sword" is a metaphorical expression meaning that living one's life in a certain way will, in the end, affect one's destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Absolut said: Onu dayak yiyen kadınlara sormak lazım. xunn cevaplarmısın sorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 3-8 yıl arası hapis olacaktı diye hatırlıyorum. Geçti mi o yasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fin said: Bella said: alişan şu beni öldürdü ya hahahah male versiyonun fsdf bazen cidden boş konuşuyorsunuz he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 doktoru açıklama yaptı beyinde kırıklar zar'da ve beyin içinde hasar kanama alayı varmış halletmişler. yaşama olasılığı yüksekmiş. eğer öldüysede saat 5'ten sonra borsa kapanınca açıklarlar etkiler bu adamın ölmesi borsayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arım balım peteğimden alıyorum haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ölürse niye öldü ki demeyeceğim, bazı şarkıları dışında günahım kadar sevmediğim biri. pislik işlere girmese hiç böyle şeyler söylemezdim ama hiç "sırfinsan oldugu için üzül bari" demeyin dünyada günde dolu insan ölüyor ve benim için onlardan ayrıcalıklı bi yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 günde bi sürü insan ölüyor ama arkasından gülünmüyor yada sevinilmiyor hadi buna çoğu için diyelim.tepki ona. yoksa öldüyse Allah rahmet eylesin kimsenin işini gucunu bırakıpta yas tutacak hali yok.hiçbirimizin yakını oldugunu sanmıyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 izzet yıldızhan az önce konuştu kanalda, ıraktaki işleri dolayısıyla olmuş olabilir dedi. biri de çıktı türkiyede zaten bunu yapcak adam yok dedi adfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 zeawee said: Ölürse niye öldü ki demeyeceğim, bazı şarkıları dışında günahım kadar sevmediğim biri. pislik işlere girmese hiç böyle şeyler söylemezdim ama hiç "sırfinsan oldugu için üzül bari" demeyin dünyada günde dolu insan ölüyor ve benim için onlardan ayrıcalıklı bi yanı yok. Kimse üzül demiyor. Ben de zerre üzülmüyorum ama gelip iyi ki öldü demenin hiçbir alemi yok. Mizah başka birşey şu yapılan başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 iyiki öldü diyenler insan sevmiyo zaten kim ölse iyiki öldü diyen tipler bunlar nihilist oluyor bi çoğuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar