Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende üzülüyorum ama dio ile ibo'yu karşılaştırmayın be abi. Dio kanserden gitti, bu herif yediği boklar yüzünden gidicek. haketti ya da haketmedi bilemeyiz ama dio haketmemişti, orası kesin.
Mesaj tarihi:
bu arada 2-3 liseli ibonun ölmesini isteyebilirler ya da öldüğünde sevinebilirler, sonra sivilce patlatmaya devam etsinler ama. İbo'nun yeterince üzüleni var zaten, fazlasına gerek yok.
Mesaj tarihi:
Kadın dövme huyu vardı. Asena, eski karısı ve daha kimbilir kaç tanesi. Asenayı kurşunlatmıştı hatta.

Allah şifa versin ama bence KÖTÜ İNSAN tatlıses.

Adının baş harflerini söyliyerek anons yaptı diye(İ.T.) bir radyocuyu tehtid etmişti bir de.
Mesaj tarihi:
doktoru açıklama yaptı beyinde kırıklar zar'da ve beyin içinde hasar kanama alayı varmış halletmişler. yaşama olasılığı yüksekmiş.

eğer öldüysede saat 5'ten sonra borsa kapanınca açıklarlar etkiler bu adamın ölmesi borsayı
Mesaj tarihi:
Ölürse niye öldü ki demeyeceğim, bazı şarkıları dışında günahım kadar sevmediğim biri. pislik işlere girmese hiç böyle şeyler söylemezdim ama hiç "sırfinsan oldugu için üzül bari" demeyin dünyada günde dolu insan ölüyor ve benim için onlardan ayrıcalıklı bi yanı yok.
Mesaj tarihi:
günde bi sürü insan ölüyor ama arkasından gülünmüyor yada sevinilmiyor hadi buna çoğu için diyelim.tepki ona.
yoksa öldüyse Allah rahmet eylesin kimsenin işini gucunu bırakıpta yas tutacak hali yok.hiçbirimizin yakını oldugunu sanmıyorum cunku
Mesaj tarihi:
izzet yıldızhan az önce konuştu kanalda,

ıraktaki işleri dolayısıyla olmuş olabilir dedi.

biri de çıktı türkiyede zaten bunu yapcak adam yok dedi adfa
Mesaj tarihi:
zeawee said:

Ölürse niye öldü ki demeyeceğim, bazı şarkıları dışında günahım kadar sevmediğim biri. pislik işlere girmese hiç böyle şeyler söylemezdim ama hiç "sırfinsan oldugu için üzül bari" demeyin dünyada günde dolu insan ölüyor ve benim için onlardan ayrıcalıklı bi yanı yok.

Kimse üzül demiyor.

Ben de zerre üzülmüyorum ama gelip iyi ki öldü demenin hiçbir alemi yok.

Mizah başka birşey şu yapılan başka birşey.
  • Yeni Oluştur...