Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldugu falan yok, ameliyatta su anda. annem genel mudurlugunu yapmisti 11 sene, su anda hastanede. o kadar paraya pula ragmen bir turlu kendisini egitmeyi, konusmayi ogrenmeyi beceremedigini dusunsem de uzuldum boyle bir sey olmasina.
Mesaj tarihi:
bu adam akrabasına bi halıcıyı öldürtmüştü şanlıurfa da bi çarşı gezisi sırasında. bak üzerinden 10 seneden fazla geçti hatırlarım yani. vurulduğunu duyunca o aklıma geldi. hıncal sıkıyorsa bunu yazsın köşe yazısı olarak ve sonuna eklesin " su testisi su yolunda kırıldı" diye. Zira ibo'nun mafyayla içli dışlı olduğu bilinen birşey. Adam vurdurtup zibilyon tane yalancı şahitle götü kurtarmıştı.
Mesaj tarihi:
dakikada bir 'ulan bi gelişme var mı?' diye sayfaları refresh etmeye başladım. ben yatıyorum arkadaş.. ne dinledim, ne de severim ama yine de merak ettim.. ve şu an çok gereksiz bir merak olduğuna karar verdim. kkthnxbye.
Mesaj tarihi:
abi o açıklamanın bitişi neydi, reklam mı yaptı konuşmayı bitirirken yoksa gerçekten programı izlediğini mi kanıtlamaya çalıştı, ibo'yla ilgili açıklama yaparken beyaz tv'de yayınlanıyordu hatta deniz seki ve kutsi vardı bugün konuk demenin manası ne acaba
Mesaj tarihi:
saldırganlar ıraklıymış yakınları öyle bi bilgi vermiş ntv ekibine. kuzey ırak ta konut işindeymiş ibo. nasıl bi iş ilişkisi varmış lan bu ibo'nun. harbiden savcılar şunu izlese 30 tane suç şebekesi çökertir.
Mesaj tarihi:
habertrk' e yazmış birisi

sanat dünyasının başı sağolsun . hastanede çalışan doktor tanıdığım var 1 e bir dogru dur. allah tahsiratını affetsin.
Mesaj tarihi:
ölmesin tabiki.Umarım iyi bir ders olur ölümden dönmüş olmak ve eger varsa böyle başkalarının hayatları ile ilgili karar verme durumları pişmanlık duyar.
Mesaj tarihi:
Araz said:

sanat dünyasının başı sağolsun . hastanede çalışan doktor tanıdığım var 1 e bir dogru dur. allah tahsiratını affetsin.

mafya dünyasının başı sağ olsa daha iyi olabilir
Mesaj tarihi:
JonBovi said:

Araz said:

mafya dünyasının başı sağ olsa daha iyi olabilir

yav 2 mesajında da adama kin kustun.tamam ben de sevmiyorum adamı da...haraç mı kesiyordu pederden olay nedir fgssg
Mesaj tarihi:
nefret niye kusayım ki bilmem ne çocuğu bir kimse için

paticikte belirli bilmem ne çocukları için aşırı bir sevgi duyuluyor. "orkadaş möziğü içün dönlöyorum adam it olabölör " manasında
  • Yeni Oluştur...