Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 biri 19 sayfayı özet geçebilir mi? öldü mü yaşıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu da öldü diyor :( http://twitter.com/sadikozben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oldugu falan yok, ameliyatta su anda. annem genel mudurlugunu yapmisti 11 sene, su anda hastanede. o kadar paraya pula ragmen bir turlu kendisini egitmeyi, konusmayi ogrenmeyi beceremedigini dusunsem de uzuldum boyle bir sey olmasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya twitterda ben onu bunu tanıyorum artizliğine girmeye çalışanları neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz? ölürse öldü der doktorları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ikinci kez amalayata girmiş ibrahim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu adam akrabasına bi halıcıyı öldürtmüştü şanlıurfa da bi çarşı gezisi sırasında. bak üzerinden 10 seneden fazla geçti hatırlarım yani. vurulduğunu duyunca o aklıma geldi. hıncal sıkıyorsa bunu yazsın köşe yazısı olarak ve sonuna eklesin " su testisi su yolunda kırıldı" diye. Zira ibo'nun mafyayla içli dışlı olduğu bilinen birşey. Adam vurdurtup zibilyon tane yalancı şahitle götü kurtarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dakikada bir 'ulan bi gelişme var mı?' diye sayfaları refresh etmeye başladım. ben yatıyorum arkadaş.. ne dinledim, ne de severim ama yine de merak ettim.. ve şu an çok gereksiz bir merak olduğuna karar verdim. kkthnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sevgim yoktur kendisine ama yazık tabii, atlatabileceği bir yaradır umarım. yazılanlara bakılırsa öyle olmayabilir gibi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayağınaa sıkmışlar dediler, dalga geçtik o kadar oyunda hay allah üzüldüm şimdi ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://twitter.com/sadikozben burda öldü falan yazmışlar.metin arolat (şayet gerçekten oysa),o da aynı şeyi yazmış. ellere dikkat beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 3. ameliyata alindi, hayati tehlikeyi atlatti ama buyuk ihtimalle sol tarafi felc kalicak diyolar ntv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yalan abi o 2 saat önceki twitlerde fln da öldü diyor, inanmadım ona ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmemiştir umarım, öldüyse ailesinin ve yaknılarının başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi o açıklamanın bitişi neydi, reklam mı yaptı konuşmayı bitirirken yoksa gerçekten programı izlediğini mi kanıtlamaya çalıştı, ibo'yla ilgili açıklama yaparken beyaz tv'de yayınlanıyordu hatta deniz seki ve kutsi vardı bugün konuk demenin manası ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 saldırganlar ıraklıymış yakınları öyle bi bilgi vermiş ntv ekibine. kuzey ırak ta konut işindeymiş ibo. nasıl bi iş ilişkisi varmış lan bu ibo'nun. harbiden savcılar şunu izlese 30 tane suç şebekesi çökertir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 habertrk' e yazmış birisi sanat dünyasının başı sağolsun . hastanede çalışan doktor tanıdığım var 1 e bir dogru dur. allah tahsiratını affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölüm yok abi daha, bas bas bağırıyolar açıklamalarda hayati tehlikeyi atlattı diye ama belli olmaz tabi, kafa, beyin olunca doktorlar bile bazen tam durumu bilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmesin tabiki.Umarım iyi bir ders olur ölümden dönmüş olmak ve eger varsa böyle başkalarının hayatları ile ilgili karar verme durumları pişmanlık duyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olurse helva yerine lahmacun mu dagitcaklar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 taraf manşeti "ERGENEKON İBO'YU VURDURUP SUÇU PKK'NIN ÜZERİNE ATTI" mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 iyilesir umarim. Yazik ya. Daha cok sarki soylicen ibo bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Araz said: habertrk' e yazmış birisi sanat dünyasının başı sağolsun . hastanede çalışan doktor tanıdığım var 1 e bir dogru dur. allah tahsiratını affetsin. mafya dünyasının başı sağ olsa daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 JonBovi said: Araz said: habertrk' e yazmış birisi sanat dünyasının başı sağolsun . hastanede çalışan doktor tanıdığım var 1 e bir dogru dur. allah tahsiratını affetsin. mafya dünyasının başı sağ olsa daha iyi olabilir yav 2 mesajında da adama kin kustun.tamam ben de sevmiyorum adamı da...haraç mı kesiyordu pederden olay nedir fgssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 nefret niye kusayım ki bilmem ne çocuğu bir kimse için paticikte belirli bilmem ne çocukları için aşırı bir sevgi duyuluyor. "orkadaş möziğü içün dönlöyorum adam it olabölör " manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar