escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "roket adam" said: İŞTE İBO'YU VURAN SNİPER: http://capsverlan.com/show-image.php?id=63fffb40fca36daba8bd061403d04b45 beyler yeter ama ayyıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 roket guldurmemis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goz yaslarimi durduramiyorum su anda :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 öyle abi, ibo "cool" değil bu hıyarlar için ondan. Karı kılıklı metalcinin biri ölse babaları gibi korurlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aglama popis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: abi elit olmak kadın haklarını savunmak değil. siz bambaşka anlamışsınız olayı. bir insan gücü yetmediği bir işe kalkışamaz. bitti. kadın veya erkek farketmez. senin ona gücün yetmiyorsa; "ya ama biz de insanız neden kadınlarıgfıgfıgsdı" tarzı şeyler boş laflardır. ne alakası var allah aşkına bunun elit olmakla ya? Anlamıyorum şu anda ne demek istediğini, neye gücünün yetmesinden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escapee neden cevap veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı. Sanatçının durumuna ilişkin bilgi veren eski hayat arkadaşı Derya Tuna, Tatlıses’in şuurunun açık olduğunu söyledi. Asistanı Çakıcı’nın saldırıda sol köprücük kemiğine isabet eden kurşunla yaralanarak, aynı hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı bildirildi. Saldırıda kurşunun sanatçının kafatasını delmediği ancak merminin yarattığı basınç nedeniyle Tatlıses’in kafatasının çatladığı belirtildi. hurriyet.com Olmemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 karı kılıklı metalci onun bunun topuklarına sıktırıp mayfacılık oynamıyor ki, en fazla overdosedan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kons ve sipeys'in milleti gazlama çabası taktire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 HEPIMIZ TATLISESIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 köprücük kemiği de çok sakat bi kemik ya, hareket edemiyosun bişey olduğunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kursun kafatasına ne baskısı yapıcak taş atmış olmasınlar uzun namlu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibonun korumalarıymış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Phyx said: tanidigim en zeki insandi abi tamam iyi biriydi de nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: escapee neden cevap veriyosun? ya işin özü ne biliyonmu ben bu "kadın hakları" mevzusunda acayip doluyum. baya ciddi ciddi siniriliyim yani. bi boşlugunu bulup kendi mevzuma çektim topiği ordan saldırdım. ama bunu tartışmak istiyorum ben. neyse şöyle bşii var adam an be an yazmış hastaneden online http://twitter.com/#!/alisanalisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi ibo çokta fifi de iboyla dalga geçmek legal öbür çalgıcıyla illegal olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 17. sayfada yine biri "ölmüş la adam" diyecek. Her sayfada aksi söylenecek sonra, hadi go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya bu orçunda taktı çalgıcıya he konu ibo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xh5_pWJgN38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibo iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: http://twitter.com/#!/alisanalisan turkun klasik, unlu var beyler digerlerini siktir edin sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Allah kimseyi ünlüyle aynı hastaneye düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 HEM BİLGİ SORUP HEMDE HASTANEYİ ARAYIP BENİ ŞİKAYET EDİYORSUNUZ BİRAZDAN NETBOOKUMU DA ALABİLİRLER less than 5 seconds ago via web ARKADASLAR BEN NETBOOKUMLA VİNNLA İNTERNETE GİRİYORUM BANA ALAKASIZ SORULAR SORMAYIN BEGENMEYEN TAKİP ETMESİN.. half a minute ago via web birisi gelip zorla telefonumu aldı hastaneyi arayıp beni şikayet edenlere yazıklar olsun ahahdhhahadgSDGASGADF AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Phyx said: tanidigim en zeki insandi cidden ne alaka (no offense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar