Khiran Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 MMO olduğundan buraya açtım ama FPS bölümüne mi açmam gerekirdi bilemeyeceğim. Pati'de daha çok RPG topluluğu var ama çok sıkıntılı anlarda FPS oyunnlar bire bir geliyor bana. Oyun geçen günlerde Ob geçti. Boyutu da ufak tefek birşey. Ama gayet eğlenceli bence. Team Fortress 2 oynamış olan varsa kısaca özet geçeyim; Classsız ve TPS olarak TF2 diyebiliriz oyuna. MMO Hut'dan ilk izlenim videosu http://www.microvolts.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çakma tf2 olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Rock Hippo'nun başkanı Howerd He bize bunun tanıtımını yaptığında çok eğlenmiştik ama oynanılabilir bir demo sunmadı bir kaç video göstermişti biri de buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 latency/delay olmaması konusnda çok iddialı konuşmuştu hatta Türkiye pazarını konuşmuştuk fakat henüz bu oyunu Türk oyunculara yerel sunuculardan hizmet veremeyeceklerini söylemişti. Bekleyip göreceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aha tiplere bak *kaçar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tf2 + cs rats haritası kk bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oyun oynanış bakımından iyi hoş ama mapler büyük olduğundan dolayı -aslında biz küçüğüz de neyse- rifle'ını alan bi yerlere pusuyor. haliyle cengaverce bir oynayış tarzı sergilemeniz de zorlaşıyor. aga ben sabırlı insanım, grafik falan da hoşuma gitti diyorsanız girin , direk pandorayı alın oynamaya başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 pandora ney. oynadım baya cengaver gibi dalabiliyosun, ama bu karşımdakilerin kötülüğündende kaynaklanıyor olabilir. point blank gibi ama baya geniş haritalar, bence daha iyi olmuş. bide mmoluk bi yanı yok ne yazıkki, bildiğin tps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 neresi masif bunun? karakterler bile 5 santim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 artık böyle, multiplayer fps yaparsan adını mmofps koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mmo-fps diyince en azından videoda fpsye dair birşey aradım japon animesi sandım biran sukılgörl görünce . Bir de atlaya atlaya gittim 7.dk falan konuşan tip başladı adam vurdum vurdum mu aha vurdum yok vurmuşum lan demeye sevindirik falan oldu gıdığı çıkmıştır sempatik olmuştur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 seçenekler çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hayir fps de deil, tps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 character customisation yönünden biraz lack ;)))) ( İNGİLİZCE KONUŞAYM DA PURO GÖZÜKEYİM ) oyunda 4 karakter var, bunların etkileri bir tek görüntüye oluyor. pandora dediğimiz hatun da goth tarzı giyinen hoş bi' oyuncak. karakter çeşidi az olmasına rağmen oyunun eşya sistemi bunu kapatmayı az da olsa başarabilmiş.ilk seviyelerdeki eşyalar birbirine çok benzemesine rağmen sonrasında biraz daha farklılaşıyor. oyunun en güzel özelliklerinden biri de 6-7 silahı aynı anda üstümüzde bulundurmamız yani seviyosanız gidin indirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya zaten ope nbeta değil mi daha? koyarlar daha çok karakter daha çok silah. karakteri customize ederek run speed/hp fln kazanıyosun azar azar ztn. onlarada daha değişik bonuslar eklerlerse tamamdır. global agendaya çok benzettim, ama daha başarılı gibi. (betası bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 youtube'da baktım güzele benziyo. eve gidince denicem. patidekiler oynamaz zaten bedava diye. oyuncak konsepti ile görsel ve ses seçimi ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 2 gündür oyunamaya çalışıyorum ama mouse hassasiyetini ayarlayamadım kendime göre :D beceremessem silicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aimden ziyade. lobbyde 300-400 pingli adam görürsen bil ki vurduğunda ölmicek, ve kaçtığın halde vurulcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hack olayı varmıs bı kac yerde okudum kullananda bolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar