Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bungie zaten şu forumdaki en underrated şirket, bethesda'dan bile underrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Estel_Anorien said: omikron ve urban chaos http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_Chaos kesinlikle çok başarılıydı ikisi de. güzel oyunlar evet. urban chaos taa kaç yıl önce oynardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cyberia diyorum ve introsuyla başbaşa bırakıyorum. oyunun grafikleri nöyleydi direkt. http://www.youtube.com/watch?v=8eXK76pvHFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://greatrumbler.files.wordpress.com/2010/05/planescape-torment.jpg http://www.emuparadise.org/roms/psx/Abes%20Odyssey/cover-front.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://mmoparadise.com/files/game_screens/trackmania_nations_forever_ESWC_original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 torment nası underrated la. oynamamış olanı adam yerine koymazlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: sudden strike!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dark age of camelot en iyi mmo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aluriel said: torment nası underrated la. oynamamış olanı adam yerine koymazlar ? Çok underrated, patide majör oyuncular biliyor o kadar. Gerisi sadece duymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yok pst oynamayan 7 kişi vardır en fazla net en iyi oyunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben oynamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bazı oynadım diyenler var, "Evet abi çok iyi oyun ya." İsmini ögrendi mi lan nameless one'ın, kurtardın mı blind archer'ı diye sorunca susup kalıyorlar. Tam saygısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi de götüne symbol of torment çizdirenler var hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sparkcaster said: ben oynamadım halaoynasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 monkey island da underrated bence. yapılmış en iyi 3 oyundan biri temiz 2. si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hiç oynayasım gelmiyo, böyle hakkını verip oynayacak kadar uzun süre boş vaktim olmayacak korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Armadillo Run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben de oynamamıştım, utandırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çok eski de olsa Wing Commander: Prophecy IceWind Dale 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ice Wind Dale 2'ye katılmıyorum ama 1. 'si gerçekten iyidi. Katılmıyorum çünkü labirent temizlemeceden başka bişi yoktu o labirent mapleri neye göre tasarladılar merak ediyorum çünkü settings'inde de olmadığına eminim resmen oyuncuya eziyet... Tüm oyun boyunca her yapı; Cave, Dungeon, Templa, Church, City, Underdark vs vs vs heryer bu ve benzeri labirentten oluşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 torment > bg serisi > iwd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 underrated deiğl ki abi o oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 underrated demedim ben de zaten. benim gözümde o sıradadır gibisinden bişeydi o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 HIND 96 yılının oyunuydu yanlış hatırlamıyorsam.Helikopter simulasyonu.yada ilk oynadığım Pc oyunu olduğu içinde bana güzel gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar