vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Alpha 2 ye davet gelmiş deneyen varmı? indirmeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben indiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hemen iniyor oyun nda var ondan konuşamıyorum da güzel indirin. trainingi yapabildim daha sadece. customization olayı çok güzel, daha güzelleşmesi lazım daha fazla detay. oyn baya hızlı oynanıcak yalnız, mechaquake gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ilk izlenimlerim baya başarılı olduğu yönünde. denemek isteyen eski pati varsa verebilirim acc. yanlız main mailimde olduğu için öle madalyasızlar falan istemesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 iniyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 MechWarrior Online a göre çok daha hızlı kontroller daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yahu Alpha 2 için onay maili gelmiş tıklıyorum yükleme için verdiği linke anasayfaya atıyor? Nerede bu meretin download linki? Nereden yükleyebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 closed beta 1 gelmis bana. bakeyims bi ara edit: bu ne be 3 günlük :( -- nda de yokmus bol bol ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 beta var üç günlük buradan key alabilirsiniz http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/387/Hawken-Beta-Key-Giveaway.html ilk izlenimlerim gayet hoş bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 MechWarrior'da aradığım mutluluğu Hawken'da buldum. Daha dinamik bir oynanış, daha kullanışlı bir arabirim, daha güzel grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 indirdim gidince bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben beğendim ya aksiyonu yüksek diye beğendim heralde. CoD: mech warfare gibi sanki ama biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 denedim bugun fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 3. kez gel bak şu betaya diyince bi girip bakayım dedim. f2p mi olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 f2p olacak oyun. Ama girip birkaç el atılıp çıkılabilecek bir oyun olacak bence... Not: Oyun baya baya iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Open betaya geçmişler.Bugün e-mail geldi.İndirip deniycem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 meh..sinematik trailer'larla cgi larla olmuyor sadece. f2p olmasının nedenleri var ... birkaç yıl sonra oyun ayakta kalırsa tekrar deneriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Harika Harika Harika oyun Yalnız neden çoklu oyun bölümünde değil onu anlıyamadım ya mmo ya yada fps multi bölümüne alınmalı Senelerdi bu kadar zevk almadım direk warz ı bıraktım buna daldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 baya iyi gibi gameplay indiriyorum bende. Meteor Credits are used in-game to instantly unlock new mechs, mech parts, repair drones, camouflage, weapons, items, attachments, boosts, and more! sıkıcı bir durum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evt baya sıkıcı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hemen herşey creditle satılıyor, bu nasıl competitive fps olacak sorması ayıp? p2w değil mi direk ben mi yanlış anladım ilk bakışta? pingler ayrıca saçma yüksek kimsenin pingi 150 altı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 server halledilir tutarsa almanya italya vs acilir da su anki haliyle parasiz tek mech sectiriyor ve custom mech yapma hayalleri yarinlara kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Su oyunu p2p yapmaları lazımdı.Bi yerden sonra tüm f2p lerde olduğu gibi sürekli harcama yapmak gerekecek.Dengesizlik diz boyu, parayı veren milleti ezicek vs . Yalnız oynanıs ve kokpit olayı cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Oynamadan denemeden yazmak ne kadar moda ? Oyunda her seyi kendin kazanabilir aldigin kazandigin puan Arla satin alabilirsin Gercek paranin tek farkli satin alabililecegi sey x2 xp ve x2 oyun puani eh parasini verende pnu alir Oyun gercekten harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Millet open beta başladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar