Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hawken

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hemen iniyor oyun
nda var ondan konuşamıyorum da
güzel indirin.

trainingi yapabildim daha sadece.
customization olayı çok güzel, daha güzelleşmesi lazım daha fazla detay.
oyn baya hızlı oynanıcak yalnız, mechaquake gibi bişi
Mesaj tarihi:
ilk izlenimlerim baya başarılı olduğu yönünde. denemek isteyen eski pati varsa verebilirim acc. yanlız main mailimde olduğu için öle madalyasızlar falan istemesin :P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yahu Alpha 2 için onay maili gelmiş tıklıyorum yükleme için verdiği linke anasayfaya atıyor?

Nerede bu meretin download linki? Nereden yükleyebiliyoruz?
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
meh..sinematik trailer'larla cgi larla olmuyor sadece. f2p olmasının nedenleri var ... birkaç yıl sonra oyun ayakta kalırsa tekrar deneriz..
Mesaj tarihi:
Harika Harika Harika oyun
Yalnız neden çoklu oyun bölümünde değil onu anlıyamadım ya mmo ya yada fps multi bölümüne alınmalı
Senelerdi bu kadar zevk almadım direk warz ı bıraktım buna daldım.
Mesaj tarihi:
baya iyi gibi gameplay indiriyorum bende.

Meteor Credits are used in-game to instantly unlock new mechs, mech parts, repair drones, camouflage, weapons, items, attachments, boosts, and more!

sıkıcı bir durum tabii.
Mesaj tarihi:
hemen herşey creditle satılıyor, bu nasıl competitive fps olacak sorması ayıp? p2w değil mi direk ben mi yanlış anladım ilk bakışta? pingler ayrıca saçma yüksek kimsenin pingi 150 altı değil.
Mesaj tarihi:
Su oyunu p2p yapmaları lazımdı.Bi yerden sonra tüm f2p lerde olduğu gibi sürekli harcama yapmak gerekecek.Dengesizlik diz boyu, parayı veren milleti ezicek vs .

Yalnız oynanıs ve kokpit olayı cok hosuma gitti.
Mesaj tarihi:
Oynamadan denemeden yazmak ne kadar moda ?
Oyunda her seyi kendin kazanabilir aldigin kazandigin puan
Arla satin alabilirsin
Gercek paranin tek farkli satin alabililecegi sey x2 xp ve x2 oyun puani eh parasini verende pnu alir
Oyun gercekten harika
  • Yeni Oluştur...