Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LLkjqBy0IRE&feature=player_embedded#at=90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oturdum izledim. 8.26 saniyemi harcadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 en onunda bipli yerde nediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 baslıga bak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 lan yine bursa dfssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 emo musunuz siz emocu musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu adamla aynı oksijeni tüketiyoruz. aynı kaldırımları kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 700 filan gecmistir yani kirmizi dugmeye basarim sdfs ayni oksijen aynen, nasil bi mantalitedir bu, insanim kendini kandirmadan yasiyamiyoda artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sen anladın olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 telefonu kaç buranın.tağlibim ben tağlibim dfghsdfhgdfs ya adam dünya üzerindeki bikaç dövmeliden biri sanıyo sanırım kendini.herkes yaptıramaaz falan.yabancı müzik de ne dinliyosa kimbilir.annem ya üzüldüm ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 İzliyim mi? Değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 boş yere hayatımdan 8dakika 26 saniyemin gitmesini istemiyorum, harbiden değicekse izliyorum bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok yahu.her zamanki idiotlardan.boşverin yazık vaktinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şu diyalog ilginç -1 şarjör mermi boşaltırım -yanlış bişey yapıyosunuz -yoo doğru bişey yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adamın kendini çok çılgın çok ilginç sanması komik.artık ne dedilerse buna zamanında sağlam gaz almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Küçükken diğer insanların gerzekliği beni eglendiriyordu da, geçti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 saglıklı degil abi bu adam, bildigin hasta, neyine gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Eleman;Hızlı ve Öfkeliyim Zuhal Topal;O filmi sizden sonra çektiler zaten Zuhal Topal;Sizin çocuğunuz var Eleman;Evet var Zuhal Topal;Gerçi sizde baba olacak tip yok ama ahahahahahahahhahah bu replik beni öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 öyle arkadaşlarım var not:bursalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi tipe gel ya bi çakımlık su gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 moncici said: şu diyalog ilginç -1 jarjör mermi boşaltırım -yanlış bişey yapıyosunuz -yoo doğru bişey yapıyorum. fixed. o değilde ilk defa böyle bir videoyu sonuna kadar izledim. beni benden aldın kırmızı düğmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şş önce ben talip oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 so bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: şş önce ben talip oldum! evet belli msj çoğunluğuna bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 e yani baksana adam 250 yıl diyo şarap diyo.çılgınım diyo daha nolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar