moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/bodrum-da-tuhaf-skandal-/gundem/gundemdetay/11.03.2011/1362889/default.htm Bodrum’da pansiyon işleten Nilgün Yılmaz Özkaynak, eşi Koray Özkaynak ile birlikte 13 Ekim 2008’de bir fast-food lokantasına gitti. Bir hamburger ve bir tavukburger siparişi veren çift, yemeklerini yerken iddiaya göre Nilgün Yılmaz Özkaynak, hamburgerini çiğnerken ağzında plastik bir karışım olduğunu fark etti. Lokmasını ağzından çıkarınca prezervatif olduğunu fark ettiğini ve kusmaya başladığını söyleyen kadın, çalışanların kendilerini lokantadan kovduğunu öne sürdü. Bunun üzerine polisi arayan çift, tutanak tutulmasını istedi. Polis tutunak tuttu, ancak zabıtaya başvurulması gerektiğini bildirdi. Zabıta tarafından da iddiaların yer aldığı tutanak tutuldu. benim anlamadığım niye fast food lokantasının ismini yazmamışlar yani insanların bilmeye hakkı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 canın mı çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @2 teğet geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 moncici said: Bodrum’da pansiyon işleten Nilgün Yılmaz Özkaynak, eşi Koray Özkaynak ile birlikte 13 Ekim 2008’de bir fast-food lokantasına gitti. o tarih nedir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "yaklaşık 1milyon TL’lik tazminat davası açmak" Buyuk ihtimalle tazminat almak icin acilmis bir dava. Yalan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bodrumsa normal kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bilemedim kadında yalan söylüyor tipi var ama firmada da ne çıksa beklenir bin türlü sapığı var, damacana sevici falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Prezervatif yeni mi yoksa kullanilmis miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Fast food zincirinin adını vermemelerinin sebebi bu olayın kesinliğine dair bi kanıtlarının olmaması olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 naz laf soktu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Nooluyo lan oranın mutfağında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 fantastik tadlar yakalamaya çalışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sipeyskeyk said: naz laf soktu beyler Eyvah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Çok saçma bir deneme olmuş tazminat almak için. Fare kuyrugu falan de, bişi de. Prezonun oraya gelmesi için atılmış olması gerek. Öküz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi danalari bile ili$kiyye sokarken prezervatif kullaniyolar demek ki. hayvan sagligi onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 imalathanede iş varmış desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bakalım tazminatı alabilcek mi. amerikada olsa şu kadar tazminat alırdık klişesi burda da gerçek olacak mı :) bu arada aşagıdaki 1 milyon tl konusu bunla alakalı olabilir mi acaba ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dalga mı geçiyorsunuz abi ne tazminatı kanıt yok bişey yok. önüne gelen "aa prezervatif çıktı ama kanıtım yok" diye polise başvursaydı ohooo. muhtemelen mahkemede sallamayacaktır olayı. fast-food'cunun avukatı her türlü ezer böyle bir durumda. bari demir falan cıktı yada vida falan çıktı deseydi en azından bi makineden düştü dişimi kırıyordum boğuluyordum falan derdiler. aynı şey amerika için de geçerli bu arada. kanıt yok = suç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 moncici said: benim anlamadığım niye fast food lokantasının ismini yazmamışlar yani insanların bilmeye hakkı yok mu? gayet mantıklı abi? manyak kızın teki çıksa gazeteleri arayıp moncici bana tecavüz etti dese gazetelerin ismini boy boy yayınlamasını ister misin ortada bir delil yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 fabrikalar karışmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi bu işin kanıtlanması nasıl oluyor ki ? diyelim çivi çıktı.yine kadının koymadıgının ispatı nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 delil yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: abi bu işin kanıtlanması nasıl oluyor ki ? diyelim çivi çıktı.yine kadının koymadıgının ispatı nasıl oluyor bilirkiş igelir mutfağı inceler makinelerde eksik bir parça var mı (vida vs.) incelemesi yapar amerikada böyle bir dava açılmadan zaten iş pazarlığa yatırılır kimse duymadan kapatılır ama tükriyede cezalar a çok komik nişanlımı köpek ısırdı, köpeğin sahibi iş yeri kanunen yazılandan daha uzun tutmuş zinciri bu yüzden "tedbirsiz davranmak"tan kamu davasında suçlu bulundu.. ha bizimki bu sonuca göre tazminat davası açsa kazanır mıydı? evet kazanırdı keza temziye bile gitmedi adamlar "parası neyse öderiz delete " diyip geçtiler amma velakin benim hatun dava açmadı uğraşmak istemedi "açsam zaten ne kadar para alabilrdim ki?" dedi ki haklı hani iş görememezraporuna rağmen resmi oalrak çalıltığı görünmediğidnen öyle aman aman bir miktarda para alamayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 prezervatif nasıl kanıtlanıyor peki ayrıca belki adam evden getirdi koydu çiviyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 moncici said: benim anlamadığım niye fast food lokantasının ismini yazmamışlar yani insanların bilmeye hakkı yok mu? böyle şeylerde markayı zedeleyici olmak istemiyorlar, sonra o marka reklam vermez felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar