bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oyun gg oldu hackshield patlattı, kimse giremiyor bence annen inc olarak hedef koymamızın vakti geldi: ben diyorum ki ilk önce pirating için bir gemi yapalım sonra merchant yaparız, 2 seçenek var, özellikler aynı görünüyor: http://www.archeagegame.com/wp-content/uploads/2014/05/lutesong_junk.jpg http://www.archeagegame.com/wp-content/uploads/2014/05/eznan_cutter.jpg şahsen eznan daha çok hoşuma gitti. Features: Sextant(1), Cannons(8), Oxygen Cylinders(6), Trade Pack Storage(4), Crows Nest Features: Sextant(1), Cannons(8), Oxygen Cylinders(6), Trade Pack Storage(4), War Drum 500 lumber, 500 ingot, 500 fabric'e ihtiyacımız var. drydock için ayrıca 100 lumber. aslına bakıldığında 5 kişi eşit oranda emek verse bir clipper ile aynı zorlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 eznan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 eznanda gözetleme yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 dün akşam limanda gördüğümüz eznandı sanırım ondan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 hepimiz bir 35'i geçelim de öncelikli olarak, sea monsterlar tarafından telef edilemelim. level kasarken demir, odun ve fabricleri satmayı veya çarçur etmeyin. hepimiz 300'er odun, demir, fabric koyarsak ortaya eznan'ı direkt yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 eznan'ın bird nest'e çıkıp sürekli olarak müzik çalacağımın umarım farkındasınızdır hahaha, istiklal marşını yapacam melodi olarak ondan sonra akıncılara alliance teklifi götüreceğim. yelkenlere de şanlı türk bayrağı ile barbaros hayrettin paşanın armasını attık mı bu iş olmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oglum neler yapionuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ne güzel oyunmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Gecen gun ticari teknede gidiyoruz . Bİr konser dinledim flut ve lut dan anlatamam. Şaşırdım kaldım neler bestelemişler caldılar caldırlar sonra tmm repertuar bitti limana yaklasabiliriz dediler. Tam 3 ayrı parca caldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 valla dinlemesi acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-4RC2bnlBFY oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 150 dolarmıydı şimdi bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes said: Gecen gun ticari teknede gidiyoruz . Bİr konser dinledim flut ve lut dan anlatamam. Şaşırdım kaldım neler bestelemişler caldılar caldırlar sonra tmm repertuar bitti limana yaklasabiliriz dediler. Tam 3 ayrı parca caldılar. mehtap gezisi olmuş o bildiğin. asdgdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 imamizer said: 150 dolarmıydı şimdi bu oyun.. Vergi kaçırmazsan 176 dolar. Oyuna gelme büyük düşün. F2P 2 ay sonra .sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 @bingildak vaktin varsa gel ticaret yapalım gilda alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 şunu yapamaz mıyım ya sefere giderken birds nestten çalayım? http://www.youtube.com/watch?v=DZr1ibaFE_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes said: @bingildak vaktin varsa gel ticaret yapalım gilda alalım. oyun bozuldu abi, çıkanlar giremiyor, anti hack programı sapıttı http://forums.archeagegame.com/showthread.php?9401-Hackshield-issue./page12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ewD7aC4OIm8 oha, 2:20de nasıl compose ettiğini gösteriyo, bayağı ayrıntılı. hemen öncesinde de adam call me maybe çalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Klasik yer buldum şu an ama tapumu dün satmıştım.... Auctiondada bir tane farm evi tapusu yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oyuna girebilen nasıl yapıyor suan bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 niye sattın ki tapunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Şu an bir satıcı cıktı dedi ben satıyorum ama sana iyilik yapıcam satmıyacam cunki yer yok ben her yeri aradım. DEdim yok sat ben arama zevkini yaşamak istiyorum. hmm dedi yoksa sen yermi buldun . Yok dedim arıyacam sat alayım biraz da ben arayım aaa adam yok sen kesin yer buldum vazgectim diyor Hic olmıyacak bir yerde buldum yer hemde şahane tapuyu umutsuzlukdan sattım 2 gun durmadan yer aradım 2 gun bosa gecti 85 den almıstım 95 e koydum hemen gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bedavaymış yahu 90g falan, 2 günde yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 FYI : Hackshield Error - Alpha Unavailable 5/22/2014 Greetings Alpha Testers, Currently, the ArcheAge Alpha is not accessible to players due to an issue that is preventing the game from properly launching. Our engineers have been notified of this problem and are currently investigating the cause. We will update this thread with more information as it becomes available. Resolving this issue is our top priority, so please bear with us. Thanks for your patience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 176 dolar verdik gördüğümüz muameleye bak ya.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar