totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ne guzel 100 mısırı paketlemiş gidiyordum benim karabash ile ama grafik buguna girdim yol üstünde giderken bir anda aşağıya düşüp suyun içinde buldum kendimi ne kadar ugrastıysam (log out vb.) cıkamadım mecburen kendimi bogdum ve gitti ticaret paketim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aquila said: alpha test etmek icin de, saatlerimi de harcamam acikcasi. alpha değil yahu oyun. 2 yıldır piyasada olan oyunun alphası mı olurmuş. adamlar localization yaparken seni oyuna davet ediyor alpha diye. bug, bok püsür yok oyunda. bildiğin 2 yıl önce release olmuş mmo işte. alpha'nın da silinmesine daha baya var, ondan kasıyor millet. 2 aydan az değil gibi görünüyor min. artık çoğu oyunu 50 dolara alıp 2. ayına gelmeden bırakıyoruz adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 juri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 oyunun durumu onemli degil, adamlar kendi alpha diyor, alpha dediklerine gore release candidate bile degil, bazi sikintilar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 adamlar sogus yolu bulmus aquila iste ceviriyle, mainframelerin kurulumuyla falan ugrasirken 134.99 euro vermis adam oyununa laf ettirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bi ton ivir zivir dahil o fiyata da, onlari kullanicak kadar oynicaklar mi oyunu olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hayir, free month sonrasi oynanan mmorpg mi var patide askfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 totemic said: ne guzel 100 mısırı paketlemiş gidiyordum benim karabash ile ama grafik buguna girdim yol üstünde giderken bir anda aşağıya düşüp suyun içinde buldum kendimi ne kadar ugrastıysam (log out vb.) cıkamadım mecburen kendimi bogdum ve gitti ticaret paketim.. hemen gelip cıkaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bingildak said: betada wipe sürekli olacak(mış diye okudum) ama alpha'da şu an ob veya release'e kadar wipe görünmüyor(yine forumda okudum). sonra gittiniz oyuna 150 dolar verdiniz bi de utanmadan hypelıyosunuz. tü reziller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 300 verelim ev kurucak arsa da versinler bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aquila said: oyunun durumu onemli degil, adamlar kendi alpha diyor, alpha dediklerine gore release candidate bile degil, bazi sikintilar var. localization yapıyorlar işte, seslendirmeler vs. bu süreçte bir serverla para kazanıyorlar. patchleri falan bunlar hazırlamıyor. kore'den alıp 2-3 rakam değiştiriyorlar. community'den feedback topluyorlar böyle çok zor oldu, 3 u 1 e düşürün diye. bu kadar yaptıkları. şu an hala cinematicler, npcler korece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ve siz 150 dolar verdiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 176 dolar verenlerimizde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ay amma ağladınız lan. Gerçekten verdiğim paradan çok veremeyenlere üzülmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hadi git gel de şu kıtalar arası ticaret görevini yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 lojistik sirketi kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Oski said: adamlar sogus yolu bulmus aquila iste ceviriyle, mainframelerin kurulumuyla falan ugrasirken 134.99 euro vermis adam oyununa laf ettirmez vasıfsız insanlarda oluyor ya o. para verince sahipleniyor garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aquila said: lojistik sirketi kurun. server amerikada ;) release'de kimsecikler oynamaz bak amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Abi 150 dolar dışında rus serverıda var reddit filan var diğer forumlar var, daha hiçbir bu oyun patlar yeaa görmedim. Herkes 150 doları verip unutup çileğin kilosu kaça patatesi kaçtan gidiyor moduna giriyor. Buyers remorse yok such game so fun. 150 dolar çok ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Sizin kuracağınız yok guild falan.. Akıncılarda ayrı telden zaten. Kendi guildimi kuruyorum ÜVEY ANNEN INC. diye gelen gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 reampage said: Abi 150 dolar dışında rus serverıda var reddit filan var diğer forumlar var, daha hiçbir bu oyun patlar yeaa görmedim. Herkes 150 doları verip unutup çileğin kilosu kaça patatesi kaçtan gidiyor moduna giriyor. Buyers remorse yok such game so fun. 150 dolar çok ama lan annemde farmville çok oynadı hiç züülmedi zaman harcadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben bütün gün afk'dım ya, işe bakıyorum, arada farm marm tıklıyorum işte. yarın hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sırf bizde 14 kişi rus serverindan buraya geldi . o parayı verek digerleri de para bulmaya çalısıyor. Cok baska acıdan bakıyorsunuz oyunu O kadar cok gelen yabancı da varki rus serverindan i reddit forumlarına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 en büyük problemim davuklarımın altın yumurtlamıyor olması :( http://evangelicaloutpost.com/images/firstworldproblemsgirl.jpg tanesi 2g'a gidiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bilenler bilir watch dogs başlığı altında kahpece şeyler yazıyorum ama sanmayın ki trollük olsun diye, inanarak yazıyorum. ama bu oyuna o paralar verilir. önceki sayfalarda yazdım ileri geri bi şeyler ama ayıp etmişim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar