Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bende shadowplay, battlerage ve sorcery var. Shadowplay'de geri takla atma skilli var bir tane, onu kullanınca fireball instant cast oluyo mesela. Falan gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pivipi'de stealth kral her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ya pvp si iyi mi brn buna taktim ben begendim oyunu da brn baya itlik pesinde olcsm kasip koraan yada pusucu bandit olacam onunla ilgili bisey goremedim kendi oynadigimda onu bi diyin bana mosquito sen biliyosun biraz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bununla ilgili nasıl bir şey görmedin yahu. ticaret yolları var mal taşınıyor. oralara pusucaksın, gankleyip lootlayacaksın işte asdasd. bu trade yollarını öğrenmen yeterli. lakin tek başına dolaşan adam bulabilir misin emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 battlerage ile sorcery çok ters değil mi ya? biri melee dmg için main gibi bişi diğeri de magic damage için main. ben sorcery witchcraft occulitsm olarak aldım ama occu değiştiricem sanırım. Xaenin said: Bende shadowplay, battlerage ve sorcery var. Shadowplay'de geri takla atma skilli var bir tane, onu kullanınca fireball instant cast oluyo mesela. Falan gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 valla dün oynadım sadece eu'da lvl15 fln galiba, rus'da da lvl14'e kadar fln oynadım ama bugün işyerinde bıngılın paylaştığı guide'ı nerdeyse full okudum, ordan okudumlarım sadece bunlar. karakteri düzgün ilerletmeye çalışıyorum ki sonradan bi daha kasmak zorunda kalmıyım. yeteri kadar criminal point alında pirate oluosun işte ama pirate olunca east ve west tarafındaki hiçbir şehirde barınamıosun (guardlar dalıyor)ve hiçbir safe alanın kalmıyor. tabi bu durumda east veya westteki bir çok contente ulaşımın kalmıyor. ayrıca karakterin ölünce crim puanına göre playerlar yargılıolar seni ve jail'e giriosun(genelde 15dakka fln ama bugün 18saat jaile giren adam gördüm redditte, artık ne yaptıysa redditekiler bile nası becerdin fln diye sormmuşlar), ama pirate olursan ve denizde ölürsen jaile girmeden devam ediosun. GokTuRK said: Ya pvp si iyi mi brn buna taktim ben begendim oyunu da brn baya itlik pesinde olcsm kasip koraan yada pusucu bandit olacam onunla ilgili bisey goremedim kendi oynadigimda onu bi diyin bana mosquito sen biliyosun biraz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mosquito said: battlerage ile sorcery çok ters değil mi ya? biri melee dmg için main gibi bişi diğeri de magic damage için main. ben sorcery witchcraft occulitsm olarak aldım ama occu değiştiricem sanırım. Xaenin said: Bende shadowplay, battlerage ve sorcery var. Shadowplay'de geri takla atma skilli var bir tane, onu kullanınca fireball instant cast oluyo mesela. Falan gibi şeyler. şunu ben de merak ediyorum, illa sorcery alınca onla alakalı treelere mi gitmek lazım, yoksa sorcery alınca yanında okçuluk alırsam da iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 occu, song, shadow oynuyorum ben dps'im magic ağırlıklı fakat staff'da komik olarak physical dmg var. mesela katana alıyorum ele magic dmg yok oluyor. fakat staff alıyor physical yok olmuyor. atıyorum staff'ta: 33 physical 40 magic oluyor katana'da: 45 physical 4 magic gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aslında her skilli yapabilirsin PVE'de gideri var hepsinin, ama iş PVP'ye geldi mi toplam 120 farklı class kombinasyonu, 5-6 kombinasyona düşüyor totelde. böyle olması da normal zaten benim gördüğüm kadarıyla auromancy - kısa süreli immune,cc break özellikleri fln var hayatta kalmak için vitalism - direk heal işte occulitsm - aoe magic witchcraft - cc,snare fln olması lzm diye kalmış aklımda. millet magelere(sorc-witch-occu) baya kaynıodu 8-10k'lık one shot hitler (arc lightging ile combo kullanıosun sanırım totelde 3-4s cast time sanırım) yapıomuş adamlar, tabi kimsede düzgün crafted gear olmadığındna yatiosun anında crafted gear ile 18k fln hp olduğunu okumuştum. direk class cannon tabi bu 10k vuranlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hangi ırk açmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 panter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 yanlış olmuş cümle. millet hangi ırkta, guild falan işine girecekler özellikle demek istiyorum. :p düşman açmayayım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Saykoleo said: hangi ırk açmak lazım? patide çoğunluk nuie (insan gibi olan işte) bide elf tarafında diğer 2 ırkın tarafında olursanız savaş halinde oluyoruz. ps: ırkların bonusları da düzgün dağılmış gibi şu bonus için bu ırkı seçmelisiniz gib bişi görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 racial pasifleri baya tırt ya, human veya elf açın işte. elfler busty söylemedi demeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 evet, hehe aslında tüm racila bonuslar tırt olduğu için kimse sallamıyor demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ip tırmandığın ss de baya ortalıkta zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 insan abi o, elfler daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 nvidia kartlarında olan dx11 problemiyle ilgili çılgın bir yerden çılgın bir bilgi buldum. deneyim eğer etki ederse sizinle de paylaşıcam. 6xx serisi kartlarda şu an camera rotate yaparken deli gibi fps düşüyor. aynı problem gw2'de de vardı. oralarda dolaşırken denk geldim. umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Elfli humanli tarafta karaktermi acilir. Daha evil hordumsu kisimda acsaydiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 imamizer said: hordumsu imamizer said: evil http://www.haberler.com/haber-resimleri/830/ilber-ortayli-besiktas-in-stadi-dolmabahce-sa-5479830_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hordeluk bi taraf yok ya diğer taraf daha sevimli hatta :) kedi çoluk-çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 25 oldum, oyun güzel ileride ne olur bilinmez ama gladmir ile oturup bütün gün trail kanalını okuyarak eğlendik. Adamın teki public transportta giderken Game of Thrones theme ile başlayıp starwars cantina ile biten bir lute konseri verdi. Çıktığında 3 ay kesin oynarım diyen için 150 birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Akşama ANNEN kurulursa beni de bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Vaaay maytiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bu arada şu olayı okudum; pirate olursanız safe zone fln dinlemeden milleti kesebiliosunuz ama eğer west/east bölgesinde bunu yaparsanız ve ölürseniz direk jaildasını ama denizdeyken jaile girmiosunuz. reddit forum Wait, so even in the "safe" zones, pirates can attack you? -Yes So if I turned into a pirate I could go into safe zones and murder people with trade packs and stash them on my property for my regular character to pick up? -If you die out in the sea, you spawn back on pirate island, if you die on east/west land however, you go to jail. If you've been a pirate for a while and have a ton of infamy, you're going to be in jail for several hours. It's too risky so most pirates just stay out in the sea. Every NPC is hostile towards you once you become a pirate. grief 2 But a level 50 pirate can hang out in the woods in the starter area and kill level 5 characters all day long if they wanted to, as long as they didn't get caught/killed. Sure there's nothing gained from it, but if they wanted to troll new players, that would be the thing to do. They can also kill "safe" trade runners and then hide the pack somewhere, then switch to an alt and pick it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar