bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Xaenin said: Önceki sayfa resmen patates yemeği kokmuş ya. AXDASDASDAS PATATES YEMEĞİ KOKMUŞ DİYORSUN ONDAN SONRA AT HIRSIZLIĞI YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN NASIL ADALET LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Yakında alpha'da sıkıntılar çıkmaya başlayacak daha fazla application alırlarsa. Yer kalmadı diyo millet tarla fidan ekmeye. Ne yapacaklar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 çözüm EU serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Oyun ici nickim Nea elf veya nuian acarsanız bana ulaşabilirsiniz. Herkese elimden geldigince yardım ederim. Akıncı guildeyim girerseniz lider algos o size her turlu yardımı fazlası ile yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 akincilarin inini buldum :D http://forum.archeagetr.com/forumdisplay.php?fid=60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ARKADAŞ, ANLADIK ZENGİNSİNİZ, BİŞİ DEDİĞİMİZ YOK, ALFADAKİ OYUNA YÜZ ELLİ DOLARI NASIL VERİYORSUNUZ YA, DAHA ADAMLAR INGAME ITEM STOREU AÇIKLAMADI, NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ, ÇOK MU MONOTON HAYATLARINIZ VAR, SİZİN YÜZÜNÜZDEN ADAMLAR OYUNCULARI KERİZ YERİNE KOYUYOR İŞTE, BESLEMEYİN ŞU HERİFLERİ, ALFA OYUNA PARA VERİLİR Mİ, ÇOK MU KOLAY KAZANIYORSUNUZ PARAYI YA, ONDAN SONRA MMO YOK DİYE GEZİYORSUNUZ ORTALIKTA, ALFADAKİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ OYUNA PARAYI BASIYORSUNUZ, YARIN BUNU GÖREN X,Y,Z FİRMASI DA YAPACAK AYNI ŞEYİ, HEPİNİZ ZAMANINDA PLAYSTATIONLARINA ÇİP TAKTIRIP KORSAN OYNAMIŞ, ON CDLİK KORSAN OYUNLARA PARA DÖKMÜŞ İNSANLARSINIZ, YAPMAYIN ŞUNU YA, DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE FALAN ÇIKIN ARADA, HAVA ALIN GERİ GELİN ŞEHRE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ALFA YA ALFA ALFA YÜZ ELLİ DOLAR DEĞİL ELLİ DOLAR GENE VERMEM BEN İKİ TANE KİTAP ALACAĞIM ZAMAN BEŞ YER DOLAŞIYORUM, HANGİSİ DAHA UCUZA SATIYORSA ORADAN ALIYORUM, YÜZ ELLİ DOLARA NASIL KIYIYORSUNUZ AKLIM ALMIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ooooovvvvvv leş gibi fakir kokmuş buralar ya.. (bu arada düzelteyim 150 dolar değil 176 dolar verdik.) BENİM CÜZDANIM, BENİM KARARIM SİZE NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 çok fakirim, sabah kahvaltılarında bir zeytini iki ısırıkta yiyorum, öğle yemeklerinde de tavuk ekmeğe talim ediyorum, akşamları da bulgur pilavı yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 OF MAINTENANCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 nazarınız değdi işte 60dk sonra server gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 150 dolara eso, wildstar ve archeage alip birer ay oynarsiniz olm. nasi olsa hepsini birakicaksiniz free month sonrasi. gelin rus serverina cok merak ediyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bu download speed olayı cok sinir bozucu be !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Abi akşam 9'a kadar kapalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ya ok de 14kb /s ne abi? ilk açıldığında 2,5 mb ları görüyo şimdi tırt resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 akirafes said: Ayılarıda cifleştiribilip yan gelirde elde edebibliyorsunuz. yan gelir ne abi pezevenklik mi yapıyoruz. onu da mı koymuşlar oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 asdoıasuıdh offf pimpbox of the year imam tam sana rp'lik ortam çıktı abi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 hayvan seviştiricisi kasıcam ben. yada daha kurumsal yaklaşıcam; hayvanların ihtiyacı konusunda profesyönel çözüm üretiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 4 saat maintenanceda büyütmek üzere 4 saatlik 6 tane ağacı dağların eteklerine kaçak olarak diktim. ALLAHIM NOLUR HARVESTLAYABİLEYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kaçak olarak dikmek nasıl oluyor, millet söküp kaçabiliyor mu? asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ben elimdeki hereafter stoneları 75 silverdan cok ucuza satıp topladıgım tüm parayıda , yakın zamanda biticek auctionların minumum allarına bastım . Senin ne yapıcagını bilemem @imamizer ama ben kazancımla harem kurmayı düşünüyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 gm lerden gizli dikmiş. Normalde oralara dikilmesi yasak. İşte açılınca adamlar görmeden gidip yolacak. Uo daki ev dikme gibi. ne sıkıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bingildak said: kaçak olarak dikmek nasıl oluyor, millet söküp kaçabiliyor mu? asdad Zamanı bitmeden uproot edebiliyorsun xp için, zamanı bitmişse de direk harvestlayabiliyorsun her şeyi eğer kendi çiftliğinde değilse. Ekinlerim güvende değil yani şu anda dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yasak bir yer yok her yere agac kurabilirsiniz yalnız başka oyuncu gordugun an ya soker yada alır kacar. Malınızı dovuserek korumaktan başka careniz yok . Tarlanız dışına ektiginiz ürünler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tarım işlerinin boku çıkmıyor di mi çok vakit harcıyor musun ekimden sonra beklemek dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar