Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun ici nickim Nea elf veya nuian acarsanız bana ulaşabilirsiniz. Herkese elimden geldigince yardım ederim.

Akıncı guildeyim girerseniz lider algos o size her turlu yardımı fazlası ile yapar.
Mesaj tarihi:
ARKADAŞ, ANLADIK ZENGİNSİNİZ, BİŞİ DEDİĞİMİZ YOK, ALFADAKİ OYUNA YÜZ ELLİ DOLARI NASIL VERİYORSUNUZ YA, DAHA ADAMLAR INGAME ITEM STOREU AÇIKLAMADI, NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ, ÇOK MU MONOTON HAYATLARINIZ VAR, SİZİN YÜZÜNÜZDEN ADAMLAR OYUNCULARI KERİZ YERİNE KOYUYOR İŞTE, BESLEMEYİN ŞU HERİFLERİ, ALFA OYUNA PARA VERİLİR Mİ, ÇOK MU KOLAY KAZANIYORSUNUZ PARAYI YA, ONDAN SONRA MMO YOK DİYE GEZİYORSUNUZ ORTALIKTA, ALFADAKİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ OYUNA PARAYI BASIYORSUNUZ, YARIN BUNU GÖREN X,Y,Z FİRMASI DA YAPACAK AYNI ŞEYİ, HEPİNİZ ZAMANINDA PLAYSTATIONLARINA ÇİP TAKTIRIP KORSAN OYNAMIŞ, ON CDLİK KORSAN OYUNLARA PARA DÖKMÜŞ İNSANLARSINIZ, YAPMAYIN ŞUNU YA, DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE FALAN ÇIKIN ARADA, HAVA ALIN GERİ GELİN ŞEHRE YA
Mesaj tarihi:
ALFA YA ALFA ALFA

YÜZ ELLİ DOLAR DEĞİL

ELLİ DOLAR GENE VERMEM

BEN İKİ TANE KİTAP ALACAĞIM ZAMAN BEŞ YER DOLAŞIYORUM, HANGİSİ DAHA UCUZA SATIYORSA ORADAN ALIYORUM, YÜZ ELLİ DOLARA NASIL KIYIYORSUNUZ AKLIM ALMIYOR
Mesaj tarihi:
150 dolara eso, wildstar ve archeage alip birer ay oynarsiniz olm. nasi olsa hepsini birakicaksiniz free month sonrasi.

gelin rus serverina cok merak ediyorsaniz
Mesaj tarihi:
Ben elimdeki hereafter stoneları 75 silverdan cok ucuza satıp topladıgım tüm parayıda , yakın zamanda biticek auctionların minumum allarına bastım .
Senin ne yapıcagını bilemem @imamizer ama ben kazancımla harem kurmayı düşünüyorum ..
Mesaj tarihi:
bingildak said:

kaçak olarak dikmek nasıl oluyor, millet söküp kaçabiliyor mu? asdad

Zamanı bitmeden uproot edebiliyorsun xp için, zamanı bitmişse de direk harvestlayabiliyorsun her şeyi eğer kendi çiftliğinde değilse.

Ekinlerim güvende değil yani şu anda dsfsdf.
Mesaj tarihi:
yasak bir yer yok her yere agac kurabilirsiniz yalnız başka oyuncu gordugun an ya soker yada alır kacar. Malınızı dovuserek korumaktan başka careniz yok . Tarlanız dışına ektiginiz ürünler için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...