Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 hehe yok o kadar da değil. 150$ ney la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi kur 1 lira olsa bile 150 dolar çok. 50 hadi neyse de. 150 wtf. rkran kartımın 2 katı fiyatına oyun mu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 3 ay patron status 50 dolar zaten, retail box için 50 dolar versen, 100 dolarlık normal. 50 doları biraz hava parası gibi pelerin filan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 alpha paketi param var keyfini sürerim paketi zaten parasını dert edene değil f2p oyunun ne retail box'ı abi asdasd oyun yeni bir oyun değil zaten localization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ciddi değilim ya. ne enayisi :P. oyun dediğin beleş olabilir mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bu beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Öle hesapla abi işte f2p olması oyunun sadece PR hilesi f2p filan değil yani oyun bence, eso misal veriosun 50 dolar kutu fiyatı ona göre hesapla 150 dolar hesabı yaparken. wowda veriyorsun yine kutu fiyatı, aaa mmolarda veriliyor kutu parası. Bundada 50 doları ona sayarım 50 öteki 50 doları 3 aylık subs desek kalan 50 dolarda meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 iyi de abi verdiğin örnekler f2p değil ki, f2p tam olarak free değil doğru da hesabını yapacaksan aylık ücret üzerinden yap, retail box ücretini dahil etme. patron status ne kadarsa ona göre hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ben o hesabı alpha sürümün alınabilirliği üzerinden yapıyorum yoksa, direk olarak kutu fiyatı yok oyunun sadece aylık üzerinden yapmak gerek evet sadece aylık 14 dolar gibi görülebilir oyun. Eğer microtransactionlar oyuna etki etmiyorsa oyun gayet makul, sadece alpha çok lüks kaçıyor. Yani alpha olmasa AAA bir MMO olsa oyun yine pahalı demek istediğim CE fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Daha en amatör balıkcıyım , bir kere acıldım tekneyle. Balık olayında 7 skill var . Daha skill acılırmı tekneyi alınca bilmiyorum ama 7 skill basılacak tuş yani ... Asds Yalnız balık tutma simalasyonlarında yok 7 tuş . Acaba kombinasyonuda varmı . .. Ama en tatlısı ektigin ekinleri bicerken eline gelen kurtcukları yem olarak kullanabilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 evet abi genel olarak alpha'nın fiyatlandırması çok absürd. beta o kadar değil ama alpha saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Açlık filan var mı oyunda, susuzluktan ölmek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Abi her yerde kuyu var su beleş . Yiyecek desen gani oyunda tonla hic olmadı public farmlar var yolda buldugun bir fidanı dik ... pisir ye Neyse oyunun kaymagını yemege başladım . Auction house gelmiş tarlamın dibine .. Çokbüyük bir sürpriz oldu . Bende 50 oldum farm ve pvp arasında kaldım derken Auctiona kamp kurdum . Aman O kadar cok item varki O kadar cok item birlestirilebiliniyor veya kırılabiliniyorki . Balıklardan bile kimyasal çıkıyor. O kimyasaldan taş üretiyorsunuz . O tasla baska bir sey yapıp onu kırıyorsunuz . Neyse .... ... Ama şu arıcılık çok ilgimi cekti ... kovan yapıyorsunuz yapması bir efsane ... Sonra gidiyorsunuz oyunda kralice arı bluyorsunuz o bir boss sanırım onu yakalayıp getirip kovana koyuyorsunuz onu yakalamak icinde ayrıca bir ag yapıyorsunuz. Sonra ne kadar cok beklerseniz balın kalitesi o kdar artıyor. ... EEee yok balı almak da bir marifet once ozel eldiven yapıyorsunuz sonra duman üreticek bir alet oyle balı alıp satabiliyorsunuz . Ha yok balı satmak istemiyormusunuz ? EEee voila : O balı alıp yavru ayı bulup onu kandırıyorsunuz. Ya binek olarak kullanıyor yada ciftliginizde yetistirip yununu veya etini kullanıyorsunuz.. yazmakla bitmez oyunda yapılacak işler. Ama auction nasıl hareketli anlatamam herhalde oyun acıldıgına kadar tüm itemleri ezbeleyebilirsem her halde bir guildin tum harcamasını bile sırtlayabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Yok yani var değil mi öle olaylar onu sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 farmville olmuş bu oyun yahu, bu kadar detay pvpde yok ama galiba dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi doğru mu bunlar? şaka dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ben alphada başladım oyuna ruski ve korede oynıyanlar daha deneyimli . Hatam varsa düzeltsinler. Ayılarıda cifleştiribilip yan gelirde elde edebibliyorsunuz. Evet bebek ayınızda oluyor. Yazdılarım herhalde oyunun binde biri degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dün akşam Xaenin ile karşılaştık oyunda atımı çalmaya kalkıştı ama hareket etmediğini anlayınca onu gideceği yere kadar bıraktım. asf ilk defa bir oyunda max levele ulaşmak için zamanla yarışmıyorum. daha lvl 17yim ama küçük tarlamda kaz yetiştrip, onları fasulyeyle besleyip, büyütükten sonra yünlerini paketleyip başkente götürmem lazım. eğer onu becerirsem eşek sahibi olucam. bugun heralde başka level alamam. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 @totemic birlikte oynamak icin sabırsızlanıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tam bir annen davranışı, annen ruhunu öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beraber oynarız skype açarız akarız dersen alcam bak pazartesi sdf akirafes said: @totemic birlikte oynamak icin sabırsızlanıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Aldım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Önceki sayfa resmen patates yemeği kokmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Toplantım iptal oldu, şimdi kazlarımı yolarım ben de eşek alırım bir güzel. Bir önceki trade run questinden de treasure map çıkmıştı, maceraya koyulurum sonra da oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beta tarihi belli mi? yoksa alpha satışları durma noktasına geldiğinde mi betaya geçecekler. haziran (mış mı? :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar