BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Oluyo canım oynadım ben bikaç gün ama banlıyolar yazık oluyo o kadar heveslendiğine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 şu an launcher indi oyun iniyor. hesapları da alabildim hola kullanarak. yavaş indiriyor o yüzden yarına anca yazabilirim olup olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 BlackRose said: Oluyo canım oynadım ben bikaç gün ama banlıyolar yazık oluyo o kadar heveslendiğine :) bu mesajla birlikte kapattım downloader'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 launcher da sol üstte mail.ru hesabınızla giriş yapınca hız baya artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 at sürmmeyi özlemişim bozkırlarda.. şu an almayı düşünen varsa almasın zira küçük korkuluk dikecek yer yok. AKINCILARdan da memnun değilim değiştircem guildi ya da - ALPHA ANNEN INC. - olarak ben açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Annen release'e kadar falan yalan abi, oyun kalabalık olmadan zor olacak gibi gözüküyor çünkü. Trade runları topluca yapmak lazım yoksa öperler. Ben Azmo ile Goonlarla oynarım bir süre, kalaba olunca Annen yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sfakj indiriyorum rus versiyonu ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 en azindan bir fps nasil falan gormus oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Dün 1 level alabildim bu arada, 4 saat falan oynadım. Ektim biçtim keyif yaptım. Aheste aheste oynamanın keyfi bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ekip biçip etrafta gezip tozup , xp alıp levellayabilio musun yoksa illa questing ile mi levellaman lazım edit: dierlerinden xp alsan bile, questing midir en efficient yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Hadi oyunu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla öyle ama dikkatini çekerim hala newbie zonedan çıkmış değilim, race questlerini falan yapıyorum. Glider'ımı daha yeni alabildim, o yüzden oyunun başlarında petleri, gliderları, tarla kurmak için scarecrow falan almak için birazcık quest ağırlıklı gitmek lazım, ilerilerde daha çok serbestlik sağlar diye düşünüyorum. Goon tayfası level 30 civarındayken bırakmış quest falan, full pvp yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sanırım tüm itemler auctionda var hic quest yapmadan hic kimseyi kesmeden ticaret ve craftingle 50 olabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Kanyon'da mortis'i gördüm, iki dakika daha zorlasam verdirirdim 150 doları ama yanımızda hanımlar olduğu için başka zamana kaldı. Böyle böyle iflas ettirecem herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 olm rus serverlarinda cayir cayir oynuyorum ben. kesin alirim ben bunu 50 euro baremine dusunce. gtx 660m'imi cok kucumsemisim. hem oyunun grafikleri isadan onceden kalma, hem de benim ekran kartinda hala is var. very high dayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Xaenin said: Kanyon'da mortis'i gördüm, iki dakika daha zorlasam verdirirdim 150 doları ama yanımızda hanımlar olduğu için başka zamana kaldı. Böyle böyle iflas ettirecem herkesi. ahaha hanımların yanında el işaretleriyle bir kaç kelime ile archage muhabbetleri yaptık çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 gel джин serverinda oynayalim mortis ingilizce patchi var bildigin oynuyosun oyunu. trion'dan kodlari falan mi caliyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 3-4 saat rus serverında oynadım. baya iyi oynanıyor sıkıntı yok. 1-2 program yükleniyor ama o reddit step by steptekileri harfi harfine yapınca hiç sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bende dün akşam indirdim rus clientı bu akşam patchleyip rus serverında deneyelim Annen Inc. Ruski olarak devam edelim orda beta'ya kadar banlanmazsak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bir kez daha hatırlatıyım alpha paketi aldığınıda size verdiği 75$'lık ingame money ile patron status alınamıyor. kaynak Mosquito said: totemic said: alıyorum ben ya 176 dolara. 75 dolarlık ingame cash veriyor patron status alınabiliyorsa total 8 ay sub yapıyor. eylülde çıkıcağını düşünürsek mayıstan oynamaya başlaması da cabası.. ilk verdiği cash ile patron status alamıyorsun forumlarda öyle bişi okuumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 patron status ne iş mi kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 patron dediği işte aylık ödeme yapanlara verilen isim. Enayi, premium vs. demek yerine trion patron diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 oynadığı oyuna para ödemek neden enayilik sinemaya gittiğinde kendini enayi gibi hissediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 aylıkücreti sonuna kadar hakeden oyunlar var, ama asıl olay seni eğlendirmesi zaten. normal bir ücret 30tl bir ay için aslında. 2saatlik film için 15tl veriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 olm 150 dolar bile verilir bu oyuna ama birden vermesi koyuo, sene içinde zaten tıkır tıkır alıcaklar o zaman az hissediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar