Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Haranya da moringa nehri var.
Boyle bir keyif zevk yok . Kendinizi o hızla akan sulara bırakın .Ekran karşısında resmen zevk alıyorsunuz gördüklerinizden. O ne hız ne heyecan . Hele rafting konusunda uzmansanız botunuzla deneyin. Yaşamanız gerek. Burada o zevki tarif etmeyi bırakın yanına yaklaşamam.
O şelaleler Hic bu kadar gercekci olmamıştı .
Sosyal ağlarda paylaş

@reampage ticareti falam gec.
1 dakka kesmesinlerde görev yapayım %.50 levelımın xp sini alayım derdine düsüyorsun. Ticarete gelince zaten hic sansın yok.
Ama oyunun en guzel yanlarından biri . Bunları bırakıp keşfe cıkıyorsunuz. Gercekten kesfedilecek o kadar cok sey varki...
Mesela bir ada var o ne ada : Her yer maden ...
Eminim 1 sene oynıyan bir madenci o adayı bulamaz bile .
Bir başka adaya cıkıyorsunuz diyorsunuzki kimse gelmemiş buraya bakayım iclere dogru....
Gizli saklı bir vadi . Başka bir oyuncu agac doldurmuş oraya . onlarca yuzlerce log kesmeniz icin bekliyor...

Veya deniz altında hakikaten hazine arıyorsunuz oyle elinizde harita falam la degil gercekten daliyorsunuz bazen onlarca gemiler buluyorsunuz iclerine girip araştıracak. Bazen harabeler ve altın kulceleri sandıklar icinde veya gizi guc veren artifactler .GErcek hazine avcılıgını bu oyunda gordum .
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada limanların derin sularında tüp palet ve deniz başlıgı ile bekliyorsunuz dipte... Yukarda batan bir gemideki yukler uzerinize yagıyor. (aklıma uo da cıplak kosusturdugum gunler geldi.. Loot icin beklerdim ...)Limalarda çok yogun savaş oluyor.
Alıp hemen deniz altınızla hızlıca kacıyorsunuz..
Anlatmakla bitmez.
Gecen gün bir hazine bulduk sanırım 100 gold ustuydu ama gemiyi cıkartmamız gerekiyordu sudan. Hazineye ulaşamıyorduk. Fakat daha gemiyi cıkartacak teknolojiye 3 oyunda ulaşamamıştık .
Sosyal ağlarda paylaş

abi exploration bu devirde max 1-2 ay içinde katl edilir oyun metasına ulaşılır o yüzden ilk etaplarda zevklidir o eh ama 150 dolarda veremem.

Böyle evede gidip hack siteları yapmakta çok zevklidir ama getirisi çok kötü olduğu için 6/10 8/10 arar millet hep.

O yüzden benim daha çok ilgilendiğim oyunda kavga dövüş neyin üzerinden dönüyor, böyle 3-4 kişi takılabileceğin ortam var mı yoksa illa 50-100 kişi guildlere girip büyük savaşlara mı katılman lazım oyunun nimetlerinden faydalanabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha içi eridi milletin abi beklentinizi çok yükseltmeyin bakın sonra 1. ayı dolduramadan bırakacaksınız demedi demeyin.

pvp'si falan darkfall'a benzemeyecek kesinlikle. target alıp hotkey'e bastığın bir pvp'si var oyunun, diğer themeparklardan çok farklı değil yani kombat mekanikleri. darkfall'da positioning, aiming* bütün olay. kaldı ki full loot pvp'de terletiyor. bunları hiçbiri bu oyunda asla olmayacak. ancak ticaret yaparken öldüğünde gidenlere üzülürsün, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynamadım ama anlatılanlara bakılırsa, böyle hayvan gibi bi guild oyunu çok rahat adama zindan edebilir gibi geldi bana, ne ticaret yaptırır ne oyunu oynatır.. öyle bi algı oluştu bende..

soymalar çalmalar felan.. güçlü olan kazanır gibi.. birde böyle bir oyunda bot filat çıkartılarda firma buna engel olamazsa.. o zaman hepten yalan olur oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

bot, hack vs. hepsi olacak

f2p oyunda engelleyemezsin bunları.

güçlü guildler egemenlik kurar ama sonuçta her etkiye tepki doğar. alliance kurarsın 3 tane orta boyutlu clan olarak 1 tane büyüğü alt üst edersin.

önemli olan pvp'nin neyin üzerine sarmallandığı. terrority control? loot?

pvp'e motive eden ne ve sonunda kazanç ne?

öyle şuursuz pvp bir yere kadar eğlendirir ama ondan sonra KO tiplerinin griefinden gına gelir. coordinated pvp'nin ödüllendirmesi ve bir anlamı olması önemli. bölge kontrolü varsa ve bu bölge kontrolü sana bir avantaj/prestij sağlıyorsa o zaman olur. örnek veriyorum lineage 2'de vergi sistemi gibi. veya darkfall'daki gibi resource nodeları ve stratejik avantaj gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynak kontrolü üzerine olabilir işte, ya eve ile benzerlikler epey var, eve de güvenli olmayan bölgelerin kaynakları daha kıymetli ama kontrol alliancelar tarafından sağlanıyor ve bazı bölgeler daha iyi daha stratejik oraları için durmadan savaş dönüyor.

Ama bunda full loot yok deniyor o zaman kaynak ve ticaretin amacı ne abi ben onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...