Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Önüne gelene saldırıyorsun . Ama nedense yanındakinler kendi ırkin daha bir saldırgan ,sana karşı. Düşman ırktan daha cok saldırıyorlar.
Oyunda inanılmaz bir kesme bicme var sana görev yaptırmıyorlar maden kazdırmıyorlar heryerde herkes herkesi kesiyor.
Safezone mantıgı guardlar seni koruyabildigi kadar.
Ama 2 veya 3 kisi geliyor 1 i guardları dısarı cekiyor safe zone sana oluyor kesip bicme zone . Zaten cok ufak alanlar .
Skiller xp aldıkca gelisiyor herseyin kendi xp si var hayvanların craftingking skilllerin.
Pvp de loot sistemi aglanılacak durumda demin o kadar ugrastıgım teknem gitti . Bir guild arkı görev icin karşı kıtaya goturuyordum . Yolda herkes tarafından saldırıya ugradıktan sonra zar zor basarı ile tam karsı kıyaya ulasmısken gemiye bordaladılar gemiye cıkıp bizi kestiler. gemiyi alıp kactılar.
Olunce gemiye ulasamıyorsunuz . O an sevinclerini gorucektiniz nasıl dumene gecip elleri havadasevinerek gemiyle gittiler .Bende bulutların arasından ne oldugunu anlamaya çalısıyordum .Gemiyi goturup guarda kestirdiler
Bana kalıntıları kaldı 500 agac lazım tamiri icin sanırım ekmeye kalksam 8 gun veya daha fazla eder auctiondan almaya kalksam 50 gold
ticari esyalarınız %100 oranında loot ediliyor. üstünüzde olan crafting malzeme ise %40 Ama ticari esya lootu cok can yakıyor.
Bu arada özellikle rus serverindan guildimize katılımlar devam ediyor . Guild kalemiz için çalışmalara başladık sanırım 20 ye ulaşıyoruz sayı olarak .
Bu arada rusyadan guildler de alpha ya gecmeye basladı .
Sosyal ağlarda paylaş

Oynarken oyuncular tarafından acılan portallardan gecmeyi ne kadar ozlemisim karsı tarafda ne oldugunu bilmeden o portaldan gecmek bambaska bir diyara hic gormediginiz bir yere gitmek ...
Veya kuzu kuzu portalın karsı tarafında sizi kesmek icin bekliyenlerin ayagına gitmek .
Ultima online long live .... Cok özlemişim . İyiki esoyu bıraktım buraya geldim .
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya

hypemaster burada işte. ts'de bağırış çağırış oynayarak iki ss koymaya bakar olay.

oyun güzel. özgürlük sunuyor ki istediğimiz o. biz istediğimiz gibi takılabilelim. mekan basalım, gemiye atlayıp düşman arayalım, dayak yiyelim, ev dikmeye uğraşalım, kaynak toplayalım, o gemiyi balona takan adam gibi abukluklar peşinde koşalım. oyun yapılacak çok şey koysun ortaya yeterli. arkadaşlarla bir araya geldikten sonra tadından yenmiyor zaten.

benim şahsen darkfall'da en sevdiğim ve bunda olmayan şey hedef almadan ok atmak. yetenek istiyordu, deneyim istiyordu. o olsa harika olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...