Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Türkiye şartlarına göre 150$ verilmez, ama Beta için düşünulebilinir. O da onceden öğrenmek icin mekanikleri ve ne nerede diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Türkiye den alımda en ufak bir sıkıntı yok. Nuia daysanız mesaj atın guilde gelin . Raid call kullanıyoruz bekleriz . Nuian veya elf karakteri secerek bize katılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bugün aramıza 2 kişi daha katıldı 17 kişi olduk Guild olarak . Karşı fanctionlarda Türk varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 herhalde bir ben varim:) sizin tarafta yeni char acacagim ama üseniyorum,betaya girince haberlesiriz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sizin tarafa daha kolay diyorlar en azından bu tarafda öyle bir dedikodu var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 evet beyler demoyu oynadim oyun cok zorlasmis artik ole messi yi alip butun takimi calimlayip gol atayim falan kalmamis mmorpg yorumlari boyle geliyo artik bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 akirafes bilir kişi sensin bu konuda belli :) bir kaç sorum olucak şimdi illa geçmiştir muhabbeti ama... pvp de loot sistemi nasıl? önüne gelene saldırabiliyormusun? (öldürdün hemen pk mı oluyorsun) safe zone mantığı varmıdır? skiller nasıl gelişiyor özelliği kullandıkçamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Housing http://www.youtube.com/watch?v=MlxT2nabzsY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 3:40... çok canım çekti ya gemi falan. orada bi gemiye atlamaya çalışan eleman var. aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Lan ne guzel yere yapmıs ya evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 akirafes said: Paylasimlar icin tesekkur ederim ... Okuduklarim ve ss ler heyecanlandirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 saka maka oynamak istiorum bu younu. gtx 660m, i7 3610qm, 8 gb ram oynatir mi bu oyunu rahat? ama oyle 25-30 fps sevmiyorum ben. 40-50 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Önüne gelene saldırıyorsun . Ama nedense yanındakinler kendi ırkin daha bir saldırgan ,sana karşı. Düşman ırktan daha cok saldırıyorlar. Oyunda inanılmaz bir kesme bicme var sana görev yaptırmıyorlar maden kazdırmıyorlar heryerde herkes herkesi kesiyor. Safezone mantıgı guardlar seni koruyabildigi kadar. Ama 2 veya 3 kisi geliyor 1 i guardları dısarı cekiyor safe zone sana oluyor kesip bicme zone . Zaten cok ufak alanlar . Skiller xp aldıkca gelisiyor herseyin kendi xp si var hayvanların craftingking skilllerin. Pvp de loot sistemi aglanılacak durumda demin o kadar ugrastıgım teknem gitti . Bir guild arkı görev icin karşı kıtaya goturuyordum . Yolda herkes tarafından saldırıya ugradıktan sonra zar zor basarı ile tam karsı kıyaya ulasmısken gemiye bordaladılar gemiye cıkıp bizi kestiler. gemiyi alıp kactılar. Olunce gemiye ulasamıyorsunuz . O an sevinclerini gorucektiniz nasıl dumene gecip elleri havadasevinerek gemiyle gittiler .Bende bulutların arasından ne oldugunu anlamaya çalısıyordum .Gemiyi goturup guarda kestirdiler Bana kalıntıları kaldı 500 agac lazım tamiri icin sanırım ekmeye kalksam 8 gun veya daha fazla eder auctiondan almaya kalksam 50 gold ticari esyalarınız %100 oranında loot ediliyor. üstünüzde olan crafting malzeme ise %40 Ama ticari esya lootu cok can yakıyor. Bu arada özellikle rus serverindan guildimize katılımlar devam ediyor . Guild kalemiz için çalışmalara başladık sanırım 20 ye ulaşıyoruz sayı olarak . Bu arada rusyadan guildler de alpha ya gecmeye basladı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 baya güzelmiş o zaman şu p2w olayıda tam çözülürse gayet güzel oynanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Oynarken oyuncular tarafından acılan portallardan gecmeyi ne kadar ozlemisim karsı tarafda ne oldugunu bilmeden o portaldan gecmek bambaska bir diyara hic gormediginiz bir yere gitmek ... Veya kuzu kuzu portalın karsı tarafında sizi kesmek icin bekliyenlerin ayagına gitmek . Ultima online long live .... Cok özlemişim . İyiki esoyu bıraktım buraya geldim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mortis said: arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya HYYYYYYYYYYYYYYYYYYPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 abicim yazmayın şöyle güzel güzel.150 kağıt verilir mi şimdi : / http://www.twitch.tv/voiceofkarnage/c/3836892 ne güzel işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 imamizer said: 3:40... çok canım çekti ya gemi falan. orada bi gemiye atlamaya çalışan eleman var. aynı ben. Abi sırf darkfall maceraları hatrına başlıycaz şu oyuna yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 darkfall'da eğlendiğim kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum ben. bu oyunda darkfall'da olan herşey var. pvp var, loot var, daha iyi craft sistemi var. ben oynarım bunu ya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Herifler hype basıyorlar betaya geçtikleri anda 49 dolarlık paket ile vurgun gelecek, bence 1 ay içinde geçerler betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mortis said: arkadaşlar bu oyun güzel galiba ya hypemaster burada işte. ts'de bağırış çağırış oynayarak iki ss koymaya bakar olay. oyun güzel. özgürlük sunuyor ki istediğimiz o. biz istediğimiz gibi takılabilelim. mekan basalım, gemiye atlayıp düşman arayalım, dayak yiyelim, ev dikmeye uğraşalım, kaynak toplayalım, o gemiyi balona takan adam gibi abukluklar peşinde koşalım. oyun yapılacak çok şey koysun ortaya yeterli. arkadaşlarla bir araya geldikten sonra tadından yenmiyor zaten. benim şahsen darkfall'da en sevdiğim ve bunda olmayan şey hedef almadan ok atmak. yetenek istiyordu, deneyim istiyordu. o olsa harika olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 rusya serverında oynatmıyolar. üye olurken bölgeden üye olamazsınız yazıyor. us ve hollanda vpnlerini denedim oralardan da olunmuyor. english patch kulananları da oyundan atıyomuş diye bişey de okudum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar