totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 150 dolarcık veremiyon mu bıngıl? hadi kırma patidaşlarını al ve oyna sonra gerisi gelir zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ESO pvp yi bilmem ama yinede dün geceki gibi: Bir kişinin bir kervan gemisini spot edip guilde intel geçmesi. Anında raid kurulup olay mahaline intikal. (dün kaçtılar ama) Ve PK mod açılıp denk getirilebilinirse. Bu kervanın lootlanması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 eso'nun animasyonlarının kötü olduğu konusunda sanırım herkes hem fikir. kimsenin aksini iddia ettiğini görmedim. fakat genel olarak bir sandbox'ın texture kalitesi olsun, ambiyansları olsun themepark ile yarışması baya zor. limitler çerçevesinde bir yapısı yok çünkü. sandbox'ın odağı çok farklı, grafikler öncelik sahibi değil zaten kimseninde sandbox'dan triple A themepark grafik beklentisi yoktur bence. ondan çok gereksiz bir kıyaslama. eso'nun daha iyi grafikleri olması AA için negatif bir nokta değil çünkü eso elma ise AA armut. farklı scopeları olan oyunlar. nasıl singleplayer oyun grafikleri ile mmo'yu kıyaslamıyorsanız, themepark ile sandbox'ı da kıyaslamamanız lazım. odaklandıkları, player kitlesine sundukları şeyler tamamen farklı. oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu bir sandbox'a girerken grafik yerine derinlik arıyor. eğer AA o derinliği sağlıyorsa, grafiklerinin eso'dan kötü olması bir kriter değil. şu an benim elimde bir proje var. önümüzdeki 15 günde falan yoğunluğu azalacak. ancak 6. ayda falan mmo'a vakit ayırabilecek vaktim olacak. o zamana da betaya giriyor zaten, durduk yere fazladan 100 dolar vermenin lüzumu yok. ha bu durum olmasa da vermezdim zaten wipe gelecek alphadan sonra ne gerek var 20 gün kasacaksın, 20 gün sonra bütün progress gidecek. CB en azından aylarca sürer. zırt pırt 0'dan başlamana gerek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 haziran'dan eminmiyiz peki? ben de alıp almama konusunda gidp geliyorum. bir nevi kendime yandaş alıyordum birkaç kişi alsa burdan bende alıcam 150lik. haziranda gelecekse bende beklerim açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak said: lord_gorthaur said: crafting olayı için labor point lazım , patron status'de labor pointler offline iken de geliyor. 7/24 oyunda olamayan crafting kasmak isteyenler için mecburi gibi günlük limit konulmazsa şu sistemi kırmak çok basit doğrusu elektrik faturası subsdan fazla gelir das Niye ki? Cap var labor pointte. Ha makro programı ile sürekli LP harcayan ve oyunda tutan bir düzenekse kastın onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Valla muratcan nasıl bir adam realden tanımıyorum ama . Benim gibi bir dinazoru bile buranın pvp alanına soktuguna göre. Yanlış anlaşılmasın, pvp yi cok severim ama burada o kadar cok tuş kullanmak gerekiyor o kadar cok kombinasyon varki . Esodan sonra çok zor geldi . Wow un pvpsi bile cok daha kolaydı . Builtler ise çok enterasan belli builtler vardır . Fakat burada foruma girdigimde AA builts yüzlerce builtten kimsenin daha üstün olmadıgını görüyorum kimsenin tamam evet şu en iyisi diye bir secimi yok. Not : Buradaki skiller bizim oynadıgımız AA ile ismleri tamamı ile degişiktir . bazı skill agacındada ise bir kac yetenek degisiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aynen macro programlarıyla pc'i açık bırakarak abuse edersin her türlü günlük limit koyarlarsa gain'e ancak öyle önünü kesebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Azmodai said: ...pleb... http://www.capsomat.com/media/created/60vlac.jpg akirafes said: ...Sırt sırta savaştıgınız kendi fanction arkadaşlarınızla düsman pesinde koşarken .Bir anda bakıyorsunuz ,Dönüp size dalıyorlar. ... Ama bu resmen ...nelik :( Böyle bir ortamda zevk alabileceğimi sanmıyorum işte. Gemi kayık falan eyvallah da pve sunucusu istiyoruz ya da flag falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 griefing eğlencelidir abi britain mezarlığı hatırlayın asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 abi görev yapmaya 4 kişi gidiyoruz birak karşı factioni bizimkinler daha çok kesiyor. Rescinin orayım görüceksiniz yerler ceset dolu. Oyunda görev alanları maden alanları kan gölü . Dün yaptıgım gemi ile hemen deniz madenciligine başladım . Okyanus ortası sırtları oluşan ve boyunca takip ederek yükselen magmada ki madenleri farmladım . O bölgeye giderken okyanusun üzerindeki kan gölünü görecektiniz. Su gercekten kırmızı bir renk almıştı . Kan lekelerin üzerinde kişilerin ismini okuyabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 oyun 36 leveldan sonra artık görevleri karşı fanctionların tarafına atıyor . Portal uo daki gibi . bir anda yanınıza onlarca arkınız gelebilirken diger yanda ,merak edip acılan bir portala girdiginizde karşı tarafda sizi kesmek icin bekliyen, insanlarla karişılaşabiliyorsunuz. AA masaya çok açık imkanları olan bir oyun sunuyor. AA kolay bir oyun arıyan kişi icin degil .Burada sıradan az vakti olan oynıyan oyuncular icinde çok sey var. Çalıştıgınızın karşılıgını AA da alabiliyorsunuz . Diger oyunlar gibi kasmanız onlarca saat ayırmanız gerekmiyor. Bu da oyunu diger oyunların üstünde tutuyor. Eminim bir cok insan quest lerden yakınacaktır .Çünki bu oyun questlerden ibaret degil .Quest yapabilir hatta cok daha fazla yaratık öldürerek extra xp alabilirsiniz. fakat oyun bundan çok daha öte. Eger eso gw2 gibi oynarsanız cok fazla zevk almazsınız. AMa eger arkadaslarınız varsa veya guildinizle birlikte olursanız , Araştıracak o kadar çok şey yapılacak o kadar cok item deniz de havada karada o kadar cok macera varki bu trenin hangi vagonuna atlarsanız atlayın sonuca bayılacaksınız. Sonuçda yepyeni bir mmorpg deneyimi bulucaksınız 1.) Olumşumlarda yer alanlar 2.) oluşumları seyredenler 3.) olacak oluşumun nasıl olacagını merak edenler Bu 3 secimden biri olabilirsiniz :P Kişisel düşüncem 150 dolar çok buyuk para 2 ay sonra betası cıkacaksa degmez . ama Everquest next olsa 250 dolar veririm hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Oyun eve online light with swords arkadaslar. Kaan serrefsizi, oyun guzel, fakirsen bekle, ama mutlaka oynayin wow yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Demek ki oyun patlar beyler geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Aaa at agizli da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Para vermeden önce denemek isteyen varsa rusya sunucusuna girip bakabilir ingilizce yama da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 f2p content kısıtlaması var baya. f2p oynarsan sandbox ögelerden yararlanamıyormuşsun. housing, tarla alma yok mesela en başından. plebler alanları doldurayamayacak ama kötü kısmı subs biterse, evin siliniyor. bilmiyorum bu özelliği tutacak mı trion. swtor f2p nasılsa bu da öyle işte. pseudo-subscription var bu oyunda. keşke hiç tatava etmeyip, p2p çıksaydı oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 f2p olsun ya ko tiplerini farmlarız ne güzel asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aga speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Trion RIFT de güzel bir F2P sistemi yaptılar. Bu konuda tecrubeli sanmıyorum öyle oyuncuyu çok kısıtlayacaklarını ama tabi Kore tarafı ne der bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 O ko tayfasini kesmeyi Aion'da denemistim ben. Boyle bilgisayarda yarim saniyelik bir kasma oluyor baktim karakterim olmus. Yada adam elinde iki tabanca elite kaleyi basiyor. vs... Guid liderleri falan hepsi hile yapmiyor, hilenin aq. resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 @akirafes, durduk yere zarara soktun, alacağın olsun. @all, eve den sonra gördüğüm en enteresan oyun. Alın yada almayın demeyeceğim ama sadece yaşadığım, gördüğüm bir iki şeyi aktarayım. *mal yükledim sırtıma trade yapmak icin sehir değiştiriyorum, bastım gidiyorum çöl bir arazide birden hortum çıktı, aldı beni icine çıkardı tepesine sonra yallah savurdu. Ben bir yere, sirtimdaki mal bir yere, bineğim biryere dağıldık, noluyor demeye kalmadı oradan rastgele gecen biri de batı yerde paket var, aldı sırtına yallah :) *baslangic sehirlerinden birinde ufak bir gol var, herhalde adam orada gemisini çıkardı, mantar ekecek diye tarlaya giderken tam önümden bir zıpkın gecti, topraga saplandı. Arkasından adam gemiyi kataya çıkardı zıpkın ile kendini geçerek, sonra bir daha biraz daha ileri derken zeplinlerin kalktığı yere kadar çekti kendini, oturdum yol kenarındaki bank adamı seyrediyorum. Salladı bir zıpkın daha tam zepline, zeplin havalandi yoluna devam ediyor kıçında da gemi hahahaha Bilmiyorum başka hangi oyunda yapılır böyle seyler :) Ps: cepten yazıyorum, yazılım hataları icin özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 almayın abi bak bende alıcam. bir de tr hesaplarından alınamıyor diyorlar nasıl hallettiniz ve kaç dolar odediniz? (vergi falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 zıpkını tam just cause 2'den almışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 totemic, TR de yaşamadığım icin bilemiyorum sorunları. Vergi falanda ödemedim, satış fiyatı neyi gösteriyorsa o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hasan abi alınır mı 150 dolar veremem ama 49a çok aklım gidiyor, alsam iki gün oynayıp sıkılmıyım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar