bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 eso'nun görsel olarak tek kötü şeyi animasyonlarıydı bence. baya vasat animasyonları. onun dışında ambiyans, optimizasyon, stabillik son derece iyiydi betada bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 içerik içerik ve yine içerik. benim için artık tek önemli olan şey bu. sizde anı fikirdesiniz. istediği kadar grafik özürlü olabilir. ben eşek üstünde ticaret yapabiliyorsam o bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bingildak said: eso'nun görsel olarak tek kötü şeyi animasyonlarıydı bence. baya vasat animasyonları. onun dışında ambiyans, optimizasyon, stabillik son derece iyiydi betada bile. hah aradigim kelime su ambiyans. burasi eksik archeagein.. klasik ozensiz dogu temali oyunlari yakalamis ucundan burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sandbox'da zaten genel itibariyla ambiyans, çok kaliteli texturelar, özenli grafikler falan olmuyor. rahatsız etmeyecek kadar iyi olsun yeterli. eye-candy olmasına gerek yok çünkü orgrimmar'da bankada zıplamana sebep olmuyor. yapacak bir şey sürekli var, eğer yoksa sandbox olmamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yok rahatsiz etmiyor, birde deniz cok hosuma gitti.. cok iyi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Yalnız Kanuni şöyle bişe var oyun daha Alpha :p Yoksa o ineklerden tut da bir sürü şey var öyle göze batan ama diyosun ki heralde bunları böyle bırakmazlar yoksa rezil vaziyette oyunun o kısımları. Bi odun kesme görevi vardı mesela dedim heralde çapı 1 metrelik ağaca bikaç kez vuracaz ufak odun parçalarını yüklenecez. İki vurdum o koskoca ağaç komple devrildi ama devrilirkenki animasyonu anlatamam, daha doğrusu animasyon yok olduğu gibi yattı üstündeki "hareket etmeyen" dallarıyla. Sonra yok oldu ve sırtımda odun olarak belirdi... Bu tür saçmalıkların üstünde durulmaz ama şu anda, mutlaka çıktığında bunlardan eser kalmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Abi nesi alpha ya cikali seneler oldu localize ediyorlar oyunu ne yapacaklar komplemi degistircekler ? Rus kore usa ayni oyun farkli diller olacaktir oyle major degisiklik olursa diger kismin oyunculari ne yapacak? Hic gormedim zaten localize edilen oyunun major degistigini .. Aion lineage, vs vs yuzlerce ornek var. Alpha dedikleri ingilizceye ceviri iste. Arkadasdan alip bakarim en kotu usa alphaya yazarim rusdan farki varmi, ya da korede oynayan biri girsin rusa baksin ne farkli. Nettende bakayim neymis farklari usa rus kore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 valla ben kore'de oynadıgım zamanda da o ağaçlar o şekilde devriliyordu ve inekler oyle hareketsiz duruyordu. aynı kalır değişmez. zaten koyun, inek gibi hayvanları korkuluğun yanında bitki ekmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Yani Arti : They are actually very similar. Trion was smart and got rid of almost all of the bad 1.0 elements. In Trion's version: - Quests still give fixed rewards - There are still nui tears - Enemies still drop random loot and money - Trading still can reward Delphi/Gilda Stars The new things I noticed that are different from RU version: - Every 5 levels you get a random reward - Speedboat costs 30 nui tears, Merchant ship costs 100 nui tears. - Smallest House costs 15 gilda stars instead of 25. Which means if you do all of the starting trade quests, you should get 11 stars, and just have to do 2-4 trades after that to be able to afford a house and you can also get a speedboat as well without additional trading. - The house crafting stations costs gilda stars instead of gold. Degisimler daha cok odul q vb seylerde olacak gibi. Komple grafik animasyon vs vs ayni kalir. Ne zaman aion gibi korede grafik anim updatei gelir sonra buralara cunku oyunun ureticisi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 :( olsun ben de wildstar oynarım, üstüne de eso oynarım orda ağaçlar zaten yerden toplanıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 valla ben hiç takılmıyorum o gibi şeylere ESO başlığında da yazdım bir oyun bana eşek ile bir yerden bir yere mal taşıyıp ticaret yapabilmeme imkan veriyor bu sırada pk korkusu yaşatıyorsa o oyun benim için olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ya şunu rus clientde bi denemek istiyorum da çok üşendim kurmaya mail vs almaya ya. çünkü 3 gün sonra sıkılmaktan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Rusa giremiyorum ben az önce denedim de, kontrol ettim proxy vs dosyalar da güncel ama rusça bi hata veriyo girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Android telefon varsa Google gogglesla ekranın resmini çek o yazıyı algılayacak sonra çevir de çevirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Google Goggles çok güzel bir şey olum, kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Banned like me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 eeeeöf rus da yalan oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 3-4 gun oynarsin fark edilene dek zaten yeter artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ~ böyle anlatıyosunuz anlatıyosunuz, heartstone un betasını almaya üşenen insanı bile heveslendiriyosunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Rift'le pek bir ilgim alakam yok o yüzden kesin konuşamam. Bu doğru mu? Dediklerine göre Rift yakın zamanda pvpde p2w olmuş. http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/412058/page/1 Trion böyle birşey yaptı mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VLEXYtauym0 güzel video archeage'a dair herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bu sabaha dogru ilk gemimi bitirdim . Elimden geldigince özet olarak tuttum yapım aşamasını ama burda özetledigimden, cok daha derin bir prosedür. Yuzlerce kütük , yuzlerce işlenmiş kumaş ve yüzlerce demir kulce. 1 haftamı aldı tüm bunlar . Hepsini kendi emegim ile yaptım . kendi tarlalarımda :evet 2 tarlam var :P yetiştirdigim koyun ve agaclardan ayrıca gittigim madenlerden tüm malzemeleri cıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Evler archage de çok önemli . Evin arazisine kurabileceginiz iş istasyonları standart istasyonlara göre daha verimli . Daha epic itemler yapabiliyor. daha az malzeme harcıyorsunuz. Eviniz bir kasa gibi mallarınızı koyabiliyorsunuz . Ticari degerli mallarınızı, mesela bir gemi yapıcaksınız yapım aşaması bir süreç . Bu sürecde malları gemiyi yaptıgınız iskeleye taşımalısınız. Bu taşıma olayında malları evden veya tarlanızdan başka yerde saklıyamıyorsunuz . Banka bunun icin uygun degil . Evin yeride önemli cünki mallarınızı taşırken herşeyinizden olabilirsiniz .Bu tür yuklerde loot %100 , hepsi lootlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Tarlamda çalışırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Balıgı istediginiz yerde tutuyorsunuz . Bir kısıtlama yok bu konuda Herkesin bir hayali ,bir amacı var degilmi ? Bu da benimki bir gün yapıcam ve acılacam 2 gün denizde kalıp balık tutucam , Ama sanırım bu balıkcı teknesini yapmak çok zor 1 ay veya daha fazla zamınımı alıcak . Ah unutmadan söyliyeyim Deniz tarlaları var burada coral yetiştiriyorsunuz. Batık gemilere dalıyorsunuz. Özellikle savaşların yogun oldugu yerlerde loot icin bekleyip hemen dalma tüpü paletle dalıyorsunuz. Bizim guilde biri daha iyi palet ve kafalık icin ugrasıyor daha derine inip daha hızlı yuzecekmişiz. Ama büyük yükler icin bir denizaltı ve vincli bir gemi şart. Ayrıca balıklıcık burada hic dusundugunuz gibi degil. çok farklı cok zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar