Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

@Mc_Lovin

Kore'de ki değişikliklerden sonra oyunu takip etmeyi bırakmıştım tamamen bende taki Trion açıklama yapana kadar. Kore'de yapılan her dğeişikliği kendi sürümlerine yansıtmayacaklarını ve oyunun temel işleyişini asla bozmayacaklarını söylediler. O zamandan beri tekrar takip ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

trion'a güvenmelik birşey yok burada. birde söylediklerine hemen inanmayın, defiance ile iyi silkelediler milleti. zaten aksine ellerinden olan birşey değil bu. kore'deki devlerden hazır olarak satın alıyorlar içeriği. tera'da da aynısı oldu. basit p2w cash shop unsurları getirmezler mesela ama oyunun sistemini değiştirirlerse ona birşey yapamazlar. bundan sonra oyuna çıkarılacak patch'i, xpack'i vs. nasıl olacak o zaman? koreliler sistemi değiştirdilerse ona uygun olarak geliştirmeye devam ederler. sistemi değiştirmeyelim diye ıskartaya çıkarılmış içeriği kullanıp yıl içinde küçük tweaklerle mi satıcaklar oyunu, 2-3 ayda bir major patch getiren oyunlarda bile insanlar sıkılırken, kimse kalmaz oynayan. bende isterim sandbox'a tekrar ilgi gelsin ama batıdan çıkar anca, o zamana kadar beklemeye devam
Sosyal ağlarda paylaş

aramızda çok naif arkadaşlar olduğunu görüyorum

yayıncı firma, oyunun cash shopunda satılan ürünlerin fiyatına, ne sıklıklarla kampanya yapılacağına, patchlerin yayınlanma tarihine (içeriğine değil), hesaplara karışabilir arkadaşlar. oyunun mekaniklerine karışamaz. oyunun mekaniklerini değiştirmek istiyorsa, geliştirici firma ile oturur ona göre anlaşırlar, oyunun iki ayrı versiyonu olur o zaman. eğer yayıncı firma oyunun mekaniklerine müdahalede bulunmak istiyorsa yeni gelecek patchi eklemez en fazla. yapabileceğinin en fazlası budur kendi başına.

şimdi birazdan "bu akdar senedir mmorpg oynuyorum ben" falan diye mesajlar da atarsınız. o yüzden peşinen cevap vereyim: bu kadar senedir mmorpg oynuyorsunuz, daha bunu öğrenemediniz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

[video]http://www.youtube.com/watch?=hTNl1Ht5u24?feature=oembed" width="459">

Bu oyunda söyle bir şey var mı ? Var. Daha büyük gemiler inşa edip savaşabiliyor musun ? Evet. Grafikler hem efsane hem de ortama çok uyumlu bir şekilde mi ? Evet. Class sistemi gayet güzel mi ? Evet. Pet olarak edindiğin hayvanları mount olarak alabiliyorsun yanında falan geziyorlar. Ağaçlara tırmanabiliyorsun. Türe yenilik yenilik diye kıçımızı yırtıyoruz sadece questingi ( doğal olarak ) sağlam bir oyuna öküz gibi para veriyor millet. Bkz. Eso. Şu oyun ilgi görmez ise mmo sektörü de wow ile 2023 e kadar gider artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...