dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 gözünüzle okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 şaibeli mesajdı o benim suçum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 heyecan yaşanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 3-4 yıldır bekliyorum kardeş olsun heycan. Beta inc. Ben Archeage'den çok umutluyum ya. Abi mükemmel özellikleri var oyunun, Trion da boş bir firma değil. Rift ile iyi bir tecrübe edindi bence, ve F2P sistemi Rift'in gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 oyunu bozdular diye ağıt yakılıyordu bir ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Trion avrupa ve amerikaya getirirken farklı getirecek. Ordaki buy2win sistemini falan direk getirmeyecek, patchler de aynı gelmeyecekmiş. kısaca iki farklı oyun gibi olacak ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 theme park oldu vs. gibi şeyleri kastetmiştim. Sandbox öğelerini çıkarttıklarını yazıyorlardıda bi ara. Belkide aklımda yanlış kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Yok yahu nası çıkarsınlar? Bi bilgim yok ta, oyunun tüm sistematiği değişir lan. wat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 stream var izlemek isteyene; http://www.twitch.tv/roughraptors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 maffettiler oyunu, önceki sayfalarda baya konuştuk. business plan'e adapte olması olması için sistemleri değiştirdiler. themepark oldu gibi bir şey. uzun uzun anlatan postlar mevcut. ps: ulan başlığı da zamanında narsor açmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 len maffetti ne ? mahvetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Iyi de trion oyunu korede olduğu gibi getirmeyecek ki? Aynı patchlerle de gitmeyecek. Benim hala umudum var.flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 trion bozarak getiriyor diyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Trion getirmeden önce korede bozdular zaten oyunu. Kore serverlarında oynayıp stream yapan bir eleman 2-3 ay önce gelen patch'ten sonra bu oyunu da bok ettiler diyip bıraktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 koredeki halini çöp ettiler işte. sadece business model bazlı değişiklikler yapsaydı developerlar problem yoktu, trion istediği business modeli getirme şansı belki bir ihtimal olabilirdi fakat adamlar (devler) business modeli desteklesin diye oyunu değiştirdiler. trion'un buna bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama umut mmo sektörünün ekmeği göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Alpha daveti geldi ama bu bahsettiğiniz keyler yok. Aslı astarı var mı 10 invite olayının??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Support bölümünden sor bir o 10 key olayını. Trion baya hızlı ticketlara cevap verme konusunda. Varsa öyle bir olay talibim ilk sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mailim kalbim kadar bomboş. Yok key falan bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 paradoksalkedi said: Support bölümünden sor bir o 10 key olayını. Trion baya hızlı ticketlara cevap verme konusunda. Varsa öyle bir olay talibim ilk sıradan. İlk sıradan ? Key için first yazmışım önceki sayfada gayet net bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hayır ilk ben dedim bana verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Zealotone said: paradoksalkedi said: Support bölümünden sor bir o 10 key olayını. Trion baya hızlı ticketlara cevap verme konusunda. Varsa öyle bir olay talibim ilk sıradan. İlk sıradan ? Key için first yazmışım önceki sayfada gayet net bir şekilde. ilk benim lan. tek devlet, tek thread. çıt çıkmayacak burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Herkese ilk keyi ver, bana özel olarak ikinciyi. Tek benim olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Sonuç bu mu yani http://forum.paticik.com/thumbnails/d8d/f53/c40/e3e/080/17f/8ac/996/250/354/d1_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ticket a cevap geldi. Sadece belli kişilere 10 key atmışlar. Sen avcunu yala kendin buldun bitaneyi ses çıkarma otur aşağı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar