aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 faydasiz ne eklesek diye dusunuyo bu adamlar her hafta galiba, tam bir kore isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Fazla mal göz çıkarmaz hesabı diyorsun. Valla iyi kotaramazlarsa patlar ama bana bu oyun farklı geldi. Beklentimizin yarısı kadar olsa imba olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 archage hakkında ne konuştunuz bu kadar demeye gelmiştim ki archeage miş oyunun adı. kore serverına bir girip bakmaya değer mi ki acaba, gerçi #$#½#$£ karakterlerinden birşey anlayamayız herhalde ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bide avrupa amerika surumu cikmayacak got gibi kalacagiz ortada :D ben sunu derince bir arastirayim neden kimse avrupa amerika surumunu istememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2013 haziran en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yuh :) konuyu kitleyelim seneye açariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aquila said: faydasiz ne eklesek diye dusunuyo bu adamlar her hafta galiba, tam bir kore isi. faydasız? yahu nasıl bir önyargıdır bu? kendi gemin için materyal toplayıp gemini yapıp açılıp su altı ekipmanı takıp dalışa geçmek, kaleler evler kurmak, ağaçlar dikmek nesi faydasız? sandboxun allahı işte. bunun yanında diğer mmolar kore işi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Katılıyorum sandbox dediğiniz olay oyun evrenini oyuncuların değiştirebilmeleridir. Yani sualtında bile oyuncuların oluşturduğu alanlar görebileceğiz. Farkettiyseniz sualtında hazine buluyorlar öyle boş bi olay değil anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Oyun Amerika/Avrupaya gelecek ama gelmesi surer, bence de 2013'ten once gelmesi cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya her youtube'a girdiğimde yeni CBT4 videolarını izliyorum, her seferindede aklıma UO günlerim geliyor ağzımın suyu akıyor :( o korsanlık serüvenleri, atmosfer, craft sistemi, sand box oluşu her şeyi ile bana o kadar çekici geliyor ki oyun. Questler vs. büyük ihtimal kaliteli olmayacak ama sadece pvp ve interaktif bir sandbox olduğu için kesinlikle alacam oyunu fecii kafaya koydum. Sanane'de oynarken BS oynardım sadece :( nasıl da zevk alırdım... UO'dan sonra hiçbir oyunda sadece craft oynayıp zevk alamadım. Umuyorum ki Archeage o zevki tekrar yaşatacak. castle building Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 YARR !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Xenus said: YARR !!!! ... Guzel, valla iyi oyalayacak MMO'lar gelicek gibi hissediyorum, iyi iyi, onca zaman bekledikten sonra adam gibi biseyler oynayabilicem sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İşin kötü yanı eğer yanlış bilmiyorsam korsanlığın pek bi anlamı yok sonuçta gemiyi batırsan bile gemi teknik olarak yok olmuyor adam tekrar kullanabiliyo gemisini ve eline herhangi birşey geçmiyor anca griefing amaçlı bi yerden başka bi yere gitmenin tek yolu deniz olan yerlerde insanlara acı çektirirsin okadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Gemiyi ele geçirdiğinde gemiyi satabiliyorsundur diye düşünüyorum ama var sayım benim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 PK olayı olabilir. Yenen tarafa, yenilenin üzerinden (karakter) random drop düşüyor olabilir. Varsa gemideki kargo talan edilebilir. Daha önce oynadığım Voyage Century Online'da böyledi. Zaten Archeage de oldschool hardcore bir MMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bu oyunda player loot gibi bi şey yok di mi? ya da işte pk olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 PK olayı da loot olayı da var diye biliyorum ama kısıtlı. Full loot değil. Sanırım sadece crafting materiallarını elde edebiliyorsun. "With regards to loot, houses and other structures are made out of special material “bundles”. These bundles are made of 100 of a resource and once crafted they stay on your back until you drop them, construct with them or DIE. These bundles can be picked up by anybody and make you move slow, even when on a mount. So you can still get valuable loot, but newbies can’t lose their starter set of amour." Sistem nasıl olacak bilmiyorum tam. Mesela birini kesersen katil oluyorsun ve o adamın kanı bir süre yerde kalıyormuş. Başka biri o kanı alırsa, katili hapise gönderebiliyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kanını yerde bırakmıcam konsepti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 1080p izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Nie adam iki dakka geminin tepesinden denize bakiyor? Intihara megilli gibime geliyor bu tipler.... Tuh mesaji Mighty atmis. Sonradan gordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bingildak said: Gemiyi ele geçirdiğinde gemiyi satabiliyorsundur diye düşünüyorum ama var sayım benim ki. normal itemların düşmüyor ölünce. sadece building işlerinde kullandığın bi takım özel itemların düşebiliyor, gear silah vs düşmüyor yani. Gemiler de düşmüyor diye biliyorum ama release'de tamir etmeden gemiyi spawnlayamıycan diye biliyorum tekrardan Edit: hehe yazmışlar altta zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu arada ekin sürmek için filan traktörler yapmışlar, büyümeyi hızlandırıyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Yukarıdaki videoda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Craftsman anlayisini tekrar bir oyunda kaliteli bir sekilde gormek gercekten cok mutlu ediyor beni.. Faith in online gaming restored ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar