Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

faydasiz ne eklesek diye dusunuyo bu adamlar her hafta galiba, tam bir kore isi.

faydasız? yahu nasıl bir önyargıdır bu? kendi gemin için materyal toplayıp gemini yapıp açılıp su altı ekipmanı takıp dalışa geçmek, kaleler evler kurmak, ağaçlar dikmek nesi faydasız? sandboxun allahı işte. bunun yanında diğer mmolar kore işi kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya her youtube'a girdiğimde yeni CBT4 videolarını izliyorum, her seferindede aklıma UO günlerim geliyor ağzımın suyu akıyor :( o korsanlık serüvenleri, atmosfer, craft sistemi, sand box oluşu her şeyi ile bana o kadar çekici geliyor ki oyun. Questler vs. büyük ihtimal kaliteli olmayacak ama sadece pvp ve interaktif bir sandbox olduğu için kesinlikle alacam oyunu fecii kafaya koydum. Sanane'de oynarken BS oynardım sadece :( nasıl da zevk alırdım... UO'dan sonra hiçbir oyunda sadece craft oynayıp zevk alamadım. Umuyorum ki Archeage o zevki tekrar yaşatacak.

castle building
Sosyal ağlarda paylaş

İşin kötü yanı eğer yanlış bilmiyorsam korsanlığın pek bi anlamı yok sonuçta gemiyi batırsan bile gemi teknik olarak yok olmuyor adam tekrar kullanabiliyo gemisini ve eline herhangi birşey geçmiyor anca griefing amaçlı bi yerden başka bi yere gitmenin tek yolu deniz olan yerlerde insanlara acı çektirirsin okadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

PK olayı da loot olayı da var diye biliyorum ama kısıtlı. Full loot değil. Sanırım sadece crafting materiallarını elde edebiliyorsun.

"With regards to loot, houses and other structures are made out of special material “bundles”. These bundles are made of 100 of a resource and once crafted they stay on your back until you drop them, construct with them or DIE. These bundles can be picked up by anybody and make you move slow, even when on a mount.

So you can still get valuable loot, but newbies can’t lose their starter set of amour."

Sistem nasıl olacak bilmiyorum tam. Mesela birini kesersen katil oluyorsun ve o adamın kanı bir süre yerde kalıyormuş. Başka biri o kanı alırsa, katili hapise gönderebiliyormuş vs.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Gemiyi ele geçirdiğinde gemiyi satabiliyorsundur diye düşünüyorum ama var sayım benim ki.

normal itemların düşmüyor ölünce. sadece building işlerinde kullandığın bi takım özel itemların düşebiliyor, gear silah vs düşmüyor yani. Gemiler de düşmüyor diye biliyorum ama release'de tamir etmeden gemiyi spawnlayamıycan diye biliyorum tekrardan

Edit: hehe yazmışlar altta zati
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...