seraphiel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şimdi nasıl anlatayım, üç boyutlu oyun olmayabilir de. şifreleri çözme, ipuçlarını yakalama vs üzerine kurulu oyunlar ya da yazılımlar arıyorum. gazete bulmacası tadında şeyler de değil. aslında bu yönü ağır basan bir oyun olsa iyi olabilir. kuru kuru programdansa oyunu tercih ederim tabi. hadi biraz ekşın da olabilir. çok olmasın yalnız, sevemiyorum ekşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 satranç oyna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Syberia 1-2 hem grafikler hem hikaye, hem de bulmacalar ile seni fazlasıyla tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 uplink ama reverse engineering team diye arat reteam.org olması lazım. orada git gerçeğini yap lan milletin dediğine göre bakınca benim şifre çözme nanem çok hardcore olmuş. safecraker oyunu var adventure. o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 prince of persia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Uplink http://en.wikipedia.org/wiki/Uplink_%28video_game%29 Kendime edit: VERİLMİŞTİ LOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 uplinkin 2 yeni oyunu daha var adlarını unuttum şimdide wikipediada yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Adventure diyorsun hemi Yaz Monkey Island 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Armadillo Run http://www.armadillorun.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sanitarium var pc oyunu. onu oyna. yada amnesya var. www.amnesya.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Safecracker http://www.gamespot.com/pc/adventure/safecracker2006/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Myst serileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yav said: satranç oyna :p God tier, lakin oyunlar da iyi oluyor alternatif düşündürdükleri zaman. Ben de özledim bu türü, moar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 amnesya ve mist güzelmiş. dedektiflik oyunları da olabilir. safecracker da güzele benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 resident evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bi de amnesia var, ama onu oynamak için extra iki pantolon gerekiyor. arada değiştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 SoulCube said: resident evil forumu dar ettin bana, burda da benden önce atıp arkaya düşürdün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Griswold said: Myst serileri budur. ama işin ilginci hiç ipucu vermez myst. öldürür yani. sıfır ipucuyla gelirsin deneye deneye yapmaya çalışırsın :D Riven mı ne vardı 95'te mi ne çıkan çözümle bile bitirememiştim öle diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Fahrenheit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 the last express oyna http://pwned.com/gamecovers/pc/18e02cf39943ab44f4a3d5f4ea89f8d6-The_Last_Express.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lighthouse biraz daha eğlencelik adventurevari olsun diyorsan torin's passage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Three Cards to Midnight http://www.bigfinishgames.com/3cards/index.php sadece kafayı yorar. gizemli, sürükleyici bir hidden object oyunu. alışılmışlardan biraz farklı. obje adı yerine kombinasyon oluşturacak kelimeler veriyor. yalnız grafikler çamur gibi, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Griswold said: Myst serileri bende erken emeklilige sebep oldu myst ve riven. o yuzden tavsiye edebilecegim yegane seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 machinarium da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar