Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Law said: Üni de son sene, bayağı bir iranlı öğrenci gelmişdi okula. Şimdi erkeklerini bilmem ama yani o kız öğrenciler çoooooooook güzeldi, harbiden çok değişik bir havaları var, yürüyüşleri, endamları, gözleri yani güzeli tam real women oluyor. iranlı kızlar baya güzel olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bide esmer kızların bıyık problemi olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 konu ilginç,üstüne Jake var birde,izlerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 konu henüz meme boyuna gelmemiş. geldi mi yoksa? geldiyse ben ineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 prince of persia serisinde artık aref'i görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bone said: bunun böyle tuhaf bi oryantal sureti var. bu nasi bi tasvir asdasd bi de film güzelmiş. gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iş cıkısı gittim izledim. film vakit geçirmelik. çok bişey beklemeyin.imdb de çok puan vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 zaman doldurmalık, 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 üç-beş sene sonra kimse yüzüne bakmaz bu filmin. sefkilinizle falan gidin izleyin işte... bir the butterfly effect değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 imdb puanı gereksiz yüksek. sonu hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 evet zaman geçirmelik tam , öle etkileyici bişey beklemeyin . izliosun bitio, muhabbetini bile etmedik arkadaşla çıktıktan sonra 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aaa.. wtf ben costum filmde cok guzel. hata falan hic bulamadim. surukleyiciydi bi de. 10/10. hatta bi daha gidip izleyenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 filme bugün gittim, çok güzelmiş. başlarda "aman bu ne saçma şey" diyorsunuz ama gittikçe açılıyor ve güzel bir sonla bitiyor. inception veya donnie darko gibi değil de moon gibi izliyceksiniz filmi, çok ilginç detaylarla süslendirmişler. sonunda gözümden yaş süzüldü bi kaç damla (manly tears!) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 source motorunun çalınışını anlatıyo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 filmde hata bulamadım diyosun da. gerçekte öğretmen olan elemanı alternatif evrende yokettiler. ben ona üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 spoiler vermeseydin keşke be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Abicim cörk diye spoiler patlatmışsın, düşünemiyor musun yazmadan 2 kelimeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 o_O! filmi öldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 SoulCube said: bahahahaha her defasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hatunla gittik, kız uyudu ilk 15 dk dan sonra. ben eğlendim hoşuma gitti film, baş yapıt değil ama güzel bir konusu var. bi de michelle yi gördüm uzun süre sonra o bile yeterdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Esnaf said: anne hathaway en kötü onu yiyebilir sorun yok. ama bu filmde michelle'e dokunursa kan çıkar Abi hele bi izle sen love & other drugs ı.Yumruğumu ısırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 güzel film, konusunu çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Tnt bu akşam yayınlayacakmış, reklamlarına kanıp izledim, çok çok boktan bir film siz zamanınızı ziyan etmeyin derim. Imdb'de 7.6/10 nasıl almış hayret, Amerikan ülkücüleri oy yağmuruna mı tuttu nedir artık. Afganistan'da ölen helikopter pilotu yüzbaşı peahh, ulan bari düz asker deseydiniz de biraz inandırıcı olsaydı. Doğrudüzgün helikopter bile düşmedi Afganistan'da bunca senelik işgalde. Sonuna da adamı yarım bedenlen göstermişler ki Amerikalıların patriotluğu iyice bi coşsun diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar