Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.I. Joe 2: Cobra Strikes (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

tam olarak sequel olmayacak, yarim reboot gibi bisiy yapmaya calisiyorlar ki ilk film kotu olmustu zaten boyle daha iyi olur.

yanliz yonetmen tuhaf herif. adamin son filmi justin bieber filmi lan ahaha. senaristlerde zombieland yazarlari. ilk film kadar kotu olur gibi geliyor.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1583421/
Sosyal ağlarda paylaş

ilk film o kadar da kötü değildi yapmayın.

gi joe kostümleri aptalcaydı, nano asit şeysini anlamsız buldum,
ama aksiyon sahneleri iyiydi, baronessi beğendim vs.

bi de g.i. joe çizgi filminden uyarlama bişiyin ne kadar iyi olmasını bekliyorsunuz ki :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Bone said:

ilk film o kadar da kötü değildi yapmayın.

gi joe kostümleri aptalcaydı, nano asit şeysini anlamsız buldum,
ama aksiyon sahneleri iyiydi, baronessi beğendim vs.

bi de g.i. joe çizgi filminden uyarlama bişiyin ne kadar iyi olmasını bekliyorsunuz ki :P

olm transformersta niye öyle bi beklentiye giriosun o zaman.o da aynı bok işte robot arabalar :)

bu arada filmde tabiki sosyal mesaj aramıyor insna.ama o ilk film oyunuculuk falan hiç elle tutulur bir yanı yoktu filmn.o paris aksiyonunu genele iyi yayabilseler iyi olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

transformersı o işe karıştırma, birbirinden alakasız konular.

özet geçmek gerekirse:

transformers çizgi filmi: robot uzaylıların kendi gezegenlerinde büyük bir savaş geçirip yokolmakta olan gezegenlerinden kaçıp dünyaya gelmelerini ve dünya üstünde savaşmaya devam etmelerini konu alıyor.
transformers filmi: uzaylıların dünyayı istilası ve amerika ordusunun "fuck yeah" ezgisiyle kahramanca müdalesini anlatıyor, arada bi de megan fox gösteriyorlar.

g.i.joe çizgi filmi: amerikan ordusunun cobra adındaki güçlere "fuck yeah" şeklinde dalmasını konu alıyor.
g.i.joe filmi: yakın gelecekte teknolojilerin abardığı bir dönemde bu teknolojileri kullanıp teröristlik yapmak isteyen bir örgüte seçilmiş bazı amerikan askerlerinin "fuck yeah" şeklinde saldırmasını gösteriyorlar.

yani baz aldığı hikayeye daha sadık bir filmdi.
ayrıca lore materyalı bir kenara bıraksak bile kendi başına daha detaylı bir filmdi. transformers üçlemesinde bol bol metalik cgi basıp hiç bir şey anlatmıyorlardı, ama g.i.joe filminde daha ilgi çekici bir konu yerleştirmişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...