Innuendo Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 tam olarak sequel olmayacak, yarim reboot gibi bisiy yapmaya calisiyorlar ki ilk film kotu olmustu zaten boyle daha iyi olur. yanliz yonetmen tuhaf herif. adamin son filmi justin bieber filmi lan ahaha. senaristlerde zombieland yazarlari. ilk film kadar kotu olur gibi geliyor. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1583421/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ilk filmde sadece pariste o giydikleri kıyafetlerle kovalamaca güzeldi onun harici gece tvde verilen 5. sınıf aksiyon filmleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çok lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 spidermanin ilk filmi bu çizgiroman-çizgifilm-oyuncak uyarlaması film yapımına iyi gaz vermişti. şimdi de erken yapılcak remakei de aynı türde bi gaz daha vercek galiba. şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ilk filmi düşünürsek daha kötü bir şey çıkarmaları pek olası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gerekless fb'ler no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 guzel vakit gecirtiyordu boyle aksiyon adam dovmece, ikinci de oyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ilk filmden ders alıp düzeltirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ne dersi alip neyi duzetcekler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ilk film o kadar da kötü değildi yapmayın. gi joe kostümleri aptalcaydı, nano asit şeysini anlamsız buldum, ama aksiyon sahneleri iyiydi, baronessi beğendim vs. bi de g.i. joe çizgi filminden uyarlama bişiyin ne kadar iyi olmasını bekliyorsunuz ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 İlk filmdeki herif oynuyor diye biliyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yeni isimler eklendi. Dwayne Johnson Roadblock olacak, main villain ise Firefly (Ray Stevenson). Cobra Commander gene olmayacak gibi. gerci ilk filmden belliydi nasil olacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bSX2oxLdcWA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 wub wub wub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Yaaa of beeeeee Bruce olmasın be yamuk ağzı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ilk film kötü değildi, eğlenceli bir filmdi paso etraf yıkılıyor falan. Sanatsal öğe olmadığı için beğenmeyenler çıkmıştır belki ama benim gözümde eğlenceli = güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bruce un su yuz mimiklerine cok guluyorum bazen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 senaryosu geçenlerde çıkan renegade çizgi filmine benzemiş. baroness varsa izlerim bu filmi diycektim, sonunda bruce amca çıktı, sevindirik oldum birden hehehehihi hihiehehehi hihi hehe diye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bone said: ilk film o kadar da kötü değildi yapmayın. gi joe kostümleri aptalcaydı, nano asit şeysini anlamsız buldum, ama aksiyon sahneleri iyiydi, baronessi beğendim vs. bi de g.i. joe çizgi filminden uyarlama bişiyin ne kadar iyi olmasını bekliyorsunuz ki :P olm transformersta niye öyle bi beklentiye giriosun o zaman.o da aynı bok işte robot arabalar :) bu arada filmde tabiki sosyal mesaj aramıyor insna.ama o ilk film oyunuculuk falan hiç elle tutulur bir yanı yoktu filmn.o paris aksiyonunu genele iyi yayabilseler iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yine burus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 transformersı o işe karıştırma, birbirinden alakasız konular. özet geçmek gerekirse: transformers çizgi filmi: robot uzaylıların kendi gezegenlerinde büyük bir savaş geçirip yokolmakta olan gezegenlerinden kaçıp dünyaya gelmelerini ve dünya üstünde savaşmaya devam etmelerini konu alıyor. transformers filmi: uzaylıların dünyayı istilası ve amerika ordusunun "fuck yeah" ezgisiyle kahramanca müdalesini anlatıyor, arada bi de megan fox gösteriyorlar. g.i.joe çizgi filmi: amerikan ordusunun cobra adındaki güçlere "fuck yeah" şeklinde dalmasını konu alıyor. g.i.joe filmi: yakın gelecekte teknolojilerin abardığı bir dönemde bu teknolojileri kullanıp teröristlik yapmak isteyen bir örgüte seçilmiş bazı amerikan askerlerinin "fuck yeah" şeklinde saldırmasını gösteriyorlar. yani baz aldığı hikayeye daha sadık bir filmdi. ayrıca lore materyalı bir kenara bıraksak bile kendi başına daha detaylı bir filmdi. transformers üçlemesinde bol bol metalik cgi basıp hiç bir şey anlatmıyorlardı, ama g.i.joe filminde daha ilgi çekici bir konu yerleştirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Böyle boş balon bilimkurgu/fantastik filmlere hiç gelemiyorum ya. Oyuncakın filmini yapmışlar hey allaam... Adam gibi gerçekçi film yapın lannnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kadro iyiymiş yeni görüyorum :) Severim burusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar