Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ.E.T.T de tecavüz skandalı...

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

neyi tartıştığınızı anlamadım ben. doğru bu işi yapanlar hayvan ve ağır bir ceza almaları lazım. doğru kadın yeterli uyanıklığı gösterememiş.

kadına laf söyleyen de yok zaten suçlayıcı. keşke daha akıllı davransaydı ve başına bu kötü iş gelmeseydi. bunu söylemek demek diğerlerinin suçunu inkar etmek demek değil. yarın birgün çocuğunuz olduğunda "yavrum birgün birisi sana tecavüz ederse bu onun hayvanlığıdır" diyip geçmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. "yavrum akıllı ol, tanımadığın insanlara gereğinden fazla güvenme vs" diye lafa gireceksiniz.

bu sebepten dasaaa'ya biraz gereksiz yüklenme var burada.
Sosyal ağlarda paylaş

3 sayfa kadar okuyabildim de, otobus beklerken ayni o sekilde iett otobusu gelip dursa sofor de atla gidiyoruz oraya kadar dese adamda direkt tecavuzcu tipi yada imelihgokcek siritisi yoksa binerim ben de. bana da tecavuz etmeye kalkarlar mi orasini bilemem tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Durun size başımdan geçen benzeri bir hikayeyi anlatayım. Yok tecavüze uğramadım çeper hala sağlam.

Bir kere Bursa'da eve yürüyordum gece vakti. Bilenler bilir Çekirge caddesinden aşağı inen merdivenler vardır. Bizim evin oraya inen de baya karanlık, hayırlısı dedim yürümeye başladım. Baktım aşağıda 4 tane adam duruyor oturuyorlar. Yaklaştıkça dikkat bana kaymaya başladı dedim tamam teslim ediyoruz birşeyleri galiba. Yürüyorum 4 çift göz bana bakıyo , hafiften hareketlenme var. Şeytan dürttü bir an gittim adamlara "ya beyler iyi akşamlar, ateş var mıdır acaba?" dedim. Bi şaşırdılar aradan biri "var tabi dur bulayım " falan dedi. Ateşi uzattı, sigarayı yaktım "sağolasın iyi akşamlar" dedim yola devam ettim. Onlarda iyi akşamlar falan dedi arkamdan.

Adamların niyeti neydi? Ben öyle davrandım diye fikirleri değişti mi? Ben mi çok tırstım bir an ? Bilmiyorum bunları tabi Neden öyle birşey yaptım? Şeytan dürttü diyelim.

Bir başka hikayede şu; (masalcı dede olduk lan)

Arkadaş gündüz vakti tarlabaşında bir adres arıyor, dolanıyor dolanıyor bulamıyor aynı sokaklardan geçiyor falan. Bir apartman merdiveninde de 4 tane travesti oturuyor bu geçtikçe laf atıyorlar "yavrum ne arıyosun sen?" tarzı. Bu da artık 3. geçişinde illalah diyor içinden. Travestiler yine "ne arıyosun sen bakim?" diyince bu da "Abi şu adresi arıyorum buralarda bir yerde ama bulamadım delirecem" diyor. Adamın ses değişiyor bir an "ver bakim adresi abicim" diyip alıyor kağıdı sonra "şuradan in aşağıda tabela var onu görünce sokağa gir 20 metre ilerde görürsün kolay bulması" tarzı tarif ediyor adresi. Arkadaşın giderken "sağolasın hadi kolay gelsin" demesi de karşılıklı bir kahkahaya neden oluyor :D

Demek istediğim, "anlamazsan kafan almaz sorma yasadigim yeri tanimiyon sorma her gun savas caddeler kan kan bile kirmizi degil karakan" yaklaşımı ile İstanbul gibi bir şehirde mutlaka başınıza bir iş gelir. Paranoyanızı mantıklı bir seviyede tutun, biraz kendinizden emin yürüyün sokakta. Gaza gelip gece vakti tarlabaşında travestiye adres falan sormayın tabi o zaman sıkıntı yaşanabilir:D
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Bir kere Bursa'da eve yürüyordum gece vakti.

Aket-Atum said:

Bursa'da eve yürüyordum gece vakti.

Aket-Atum said:

Bursa'da yürüyordum gece vakti.

Aket-Atum said:

Bursa'da eve yürüyordum gece

Aket-Atum said:

Bursa'da yürüyordum gece

Aket-Atum said:

Bursa'da gece

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gaza gelip gece vakti tarlabaşında travestiye adres falan sormayın tabi o zaman sıkıntı yaşanabilir

ORADA TRAVESTİ SUÇLU OLUR AMA!! HEM İNSANLARI NEDEN CİNSEL TERCİHLERİ İLE YARGILADIN Kİ SEN!!!! BELKİ AYAKLI HARİTA GİBİ HER YERİ BİLİYOR O TRAVESTİ!!!!!
bi kısmınızın yaklaşımı bu

gerçek hayatta az önyargı iyidir, hayatta kalmanıza acaip faydalı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şunu anlamıyorsunuz, kadının tedbirsizliği ile tecavüzün eleştirisi aynı başlık altında olduğu zaman tecavüzü dolaylı olarak meşrulaştırmış oluyorsunuz.

kısa etek giydiği için tecavüz edilen kıza, kısa etek giymeseymiş demenin 2 alt seviyesidir bu.

sanıyorum ki dünyanın güllük gülistanlık bir yer olmadığı herkes biliyor. böyle iğrenç bir olay olduğu zaman bunu dile getirmek yerine tepkini bu işi yapan adama, tecavüzcüye yöneltirseniz enerjinizi ve tepkinizi de daha anlamlı yönde kullanmış olursunuz.

gidin siyasal islamın yükselişini eleştirin, bu adamları tecavüze ittiren kuvvetleri eleştirin, adamların beynini, çükünü eleştirin, cinsel kısıtlamaların sonuçlarını eleştirin ama mağduru eleştirmeyin.

hıncal uluç olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şu olaya ciddi ciddi komikli şakalı mesajlar atarak saçmalayanları alkışlıyorum.bu kadar geyiğe alıncak bir mesele olmasa gerek

hani belki alıştık tecavuz haberlerine.fakat olay gayet tüyler ürpertici.diğer bu tarz konularda insanlar sövmekten başka birşey yapmıyor.fakat yine klişe bi şekilde sövseydiniz eğitim cahillik yine klasik konuları konussaydınızda komiklik yapacam diye saçmalasaydınız keşke

iett sonuçta herkesin kullandıgı otobus.iett suçlanamaz tabi burda ama herkes yanlış otobuse binebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

iett yazmasina güvenmis kadin. üzerinde hic bisi yazmayan minibüse binmekle esdeger degil ki.
her kadin icgüdüsel olarak korkar bunlardan, süphelenirdi yani illa.
önce gel abla ordan geciyoz demislerdir, kadinin da iett otobüsünde böyle birsey olmayacagini düsünmesi normal bunun üzerine. her zaman bindigimiz otobüsler sonucta. böyle yaklasmistir olaya.

simdi burdan kadina dikkatsiz demek cok basit.

yolda da denk gelebilirdi. olay o otobüse binmesinde degil.sans meselesi tamamen, etrafta cok bulunan medeniyetsiz hayvanlara denk gelmis.

almanyada otobüslerin icinde kamera var, ama bu bile böyle durumlarda yetersiz. niyeti o olan adamin tekine denk geldigin zaman bitiyo olay.

ben cok korkuyorum böyle seylerden. canakkalede meydana yakin bi yerde dört kisi falan etrafimi sarmisti. aksam saatlerinde oluyo bu. kendi kendilerine gittiler sonra, gitmeseler ne yapardim bilmiyorum. orda arabaya atip kacirabilirlerdi de yani. hersey olabilirdi. sans tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...