Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Robocop iyi bir filmdi ama.. Yani teknolojinin olmadığı bir dönemde çekilmişti. Hantal yürüyen polisimiz için efekt vs. çok gerekmiyordu. Aynı vader'ın ilk filmlerde sakin sakin takılması gibi. Şu dönemde aynı konsept ne kadar sürükleyici olur emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o zırhın bikaç upgrade versiyonu var filmde, bi siyah bi metal olması ondan, aksiyon 8, romance 2 oranı falan olursa izleniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 joel kinnaman var lan ne güzel. the killing'den sonra iyice açıldı adamın önü. trailer kötü gelmedi bana, orijinali tamam falan ama yeni nesil olarak imax ile akar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ooo robocop holder çıktı, çok seviyorum bu adamı ya, the killing de baş rollerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bone said: http://www.youtube.com/watch?v=W2PjwvXEWOE Türkler her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: alla ala bana fena değil gibi geldi lan. aynen güzel bişi olcak gibi AWWW SHIT BOMBA UFFF ALEVELR UFFFF diye saçmalamayıp filmi tamamen man vs maşın olayına getirirlerse güzel bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bitches leave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bence superman kadar rezil bişi olmıcak gerçi onunda trailerı guzeldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 boddicker gibi bi adam yapamayacakları için baştan fail, robo da bok gibi gözüküyo. metacritic notu 40, imdb 5. ama gişede patlamaz, budgetın 2 katını çıkarır sonra 2.'sini yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sallanan kamera yoksa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Suark said: bence superman kadar rezil bişi olmıcak gerçi onunda trailerı guzeldı Süpermenin son filmi gayet iyiydi (gayet iyiden kastım imdb'de 7.6/10 almış). Bu film onun kadar "rezil" olmayacaksa öpüp başımıza koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi kaç alıosa alsın son filim o kadar kötü ki, ben çeksem daha ii çekerim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi robocop olayı robotlar sarmış 4 bir yanımı değildi ki trailerde resmen robot dövüyor herkes seri üretime geçmiş robocopları Diğer ağlayan robot da prototipken bu filmde eski model askeri robot şeklinde tanıtılıyor. Alex murphnin araç patlamasında yaralanması da olmamış spinoff olarak. Kötü adamı çözemedim ama klasikteki kel adamın karizmasını göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 JOSE PADİLHA DİYORUM, TROPA DE ELİTE DİYORUM. KIZDIRMAYIN ADAMI BAĞIRTMAYIN YA!!! SİNEMA CAHİLLERİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ya bi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Eskiyi de unutmasınlarda her poku değiştirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 başrol çok iyi. altından kalkar. ama robocop dediğin böyle korku filmi gibi kasvetli ve gorelu olur. bu böyle hadi hocam dark knight tribi çekelim, ver siyahı son moda, bir de motora binsin cool olsun olmuş ya. o eski tasarımın hala gideri var. sırıtmaz. ama 600 kilo kasa olmaz tabii niye? çünkü motora binecek. ne kadar da havalı dostum... bir de böyle pek bir süper kahraman tribi olmuş. halbuki robocop halk robotudur. az dayak yemez. üzerine tonla çelik dökerler. iki misli boyutta, çifte minigunlı robotla kapıştırırlar. o da yetmez ikinci filmde 10 sene sonrasının teknolojisiyle kapıştırırlar. hep bir imkanları zorlama vardır. trailer tam küfürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Arcane'e katılıyorum. Transformers'ın polislisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ben de katılıyorum ama tek umudum yönetmen şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bir harbi Alex Murphy'nin oldurulusune bak, bir de bu remake'in diye yorum vardi youtube'da... direkt nokta atis heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 youtubetaki tüm güzel boddicker vidyalarını bloklamışlar ya koyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 gerçek robocop bu değil sdfds murphy'nin paramparça olması asit dökülen adama araba çarpması rakip robotun testte ocp çalışanını delik deşik etmesi robocop 2'de önden çocuk yolluyorlardı öyle leş tayfa sdfds çok acımasızdı robocop dünyası. OCP tam bir evil mega corptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dövdüğü robolar işte şey, evil mega corpun halka zulmettiği robolar. polisleirn işine son verilcek onalrda greve falan gidicekler, kaosta bunlar gelicek bi iki adam öldürcekler, roboyada bunlara katıl dicekler oda sie dicek override edicek işte sistemleri. hatta bi ara kaskı çıkarıcak. Aslında düşününce, herif spawnmış lan sdsf. http://2.bp.blogspot.com/-UHMD2q3cWLI/Td7kVo2rRHI/AAAAAAAAACU/MX_lyGE1JZo/s320/robocop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Artık kaskı çıkarmak da yok, aktör gözüksün diye zırt pırt açılıp kapancak kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Madem konseptin bu kadar dışına çıkılacak keşke rebootu Japonlar çekseymiş: http://www.youtube.com/watch?v=7pOoSe2K5DU& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar