Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Eh sanırım bizim kız sunu anlamadı. Yazılmayan Kural - Paticik Number ONE Burda adamı severler de , s....lerde ,hangisi olacagın tamamen senin davranıslarına baglı. Efendi ol insan ol sevelim ,ki konunun ilk sayfalarında millet acık acık ta belirtmiş , ya saka yapiyoruz rahat ol diye. gerci blogunda bile pek te sıkılmadan .ik kelimelerini kullanan bir bayan ne kadar efendi olur , o da ayrı tartısma konusu,ona baska topic acalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi kız trip attı sonra ff, twitter falan kapattı bu özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 interneti bir kizdan daha kurtardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: interneti bir kizdan daha kurtardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: naptiniz lan 26 sayfa tl dr ozet gecin ibislerbişey yok bi kız geldi kadın bloglarını savundu bizim oglanlarda coştu edebiyat yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: said: bu arada friend feed nedir? afrika'dan kendine aç bir arkadaş belirleyip beslediğin bir sosyal yardım platformu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: naptiniz lan 26 sayfa tl dr ozet gecin ibisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 24 sayfa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: yav said: dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf Ben katılmıyorum ya, bu agresiflikle buralarda tutunamazdı. Nü model üyemiz olsa fena olmazdı gerçi. ne bileyim ben bi kaç yazısını okumuştum baya geniş bir kıza benziyodu ayrıca ff'teki geyiklerinden de erkek geyiklerine adapte olabilecek birine benzetmiştim nerden bileyim cidden şaşırdım :D belki gerçekten de pms idi.... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Fistan said: BonePART said: naptiniz lan 26 sayfa tl dr ozet gecin ibislerbişey yok bi kız geldi kadın bloglarını savundu bizim oglanlarda coştu edebiyat yapıyolar kadin deildir olm o adamdir ayrica afferim lan bizim yolumuzdan gidin pinkide bole kacirdik biz akila felc kaldi asiri testesterondan delanin sag gozu kor oldu lan birakin kari gelin foruma iste hala kizlari kaciriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kızın teki başka bi kızı korumaya geldi korumaya çalıştığı kız hakkında erik, beton, çiğdem, gevrek vs denmiş geyik olarak tabi o lapin kız da "SİZ ARKADAŞIM HAKKINDA NE YAZMIŞSINIZ LÖÖ" diye girdi. tabi paticik dururmu patlatmış cevabı. sonra kız biraz savunma yapmaya kalktı sonra friendfeed sayfasını kapatmak zorunda kaldı diş geçiremeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hanim hanimcik gelse lafimiz yok, atarli girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ÖZET Siminya'nın topic açıldı. Sonra Artemisia denen şahsın blogu linklendi. Bunu farkeden Artemisia baskın yaptı. Ardından Artemisia'nın FF sayfasında bizim yorumlar üzerinden geyik döndürüldüğü farkedildi. Forum ve FF üzerinden yapılan tartışmalar sonucunda, Artemisia bir kaç farklı hesabını kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi paticik hiç internet bilmiyo ya... şahıs ünlüymüş camiyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 halk cocuuyuz biz, bilmeyiz camiayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi bu arada farkli cilgin kari blogu ne pis bisidir lan sey yazmismi baksaniza benim kizdan cok erkek arkadasim war kizlarla anlasamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yalnız allahtan kız bu... erkek değil. düşünsene paticik adında badass bi internet komünitesi yüzünden twitter, friendfeed falan kapatıyorsun.. paticik adında badass hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: ÖZET Siminya'nın topic açıldı. Sonra Artemisia denen şahsın blogu linklendi. Bunu farkeden Artemisia baskın yaptım. Ardından Artemisia'nın FF sayfasında bizim yorumlar üzerinden geyik döndürüldüğü farkedildi. Forum ve FF üzerinden yapılan tartışmalar sonucunda, Artemisia bir kaç farklı hesabını kapattı. Leonardo Da Vinci diye baska bir hesab acar o.Korkmayın. Fırtına oncesi sessizlik simdilik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Siminya yı biliyodum da bunu ilk defa duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: abi bu arada farkli cilgin kari blogu ne pis bisidir lan sey yazmismi baksaniza benim kizdan cok erkek arkadasim war kizlarla anlasamiyorum hee rusa gitmisler birlikte, onu anlatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 MEANWHILE IN ISTANBUL said: Sasha Grey Mezzas Mezzas Mezzas!!! So full, we couldn't even eat a main course. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ha gayret beyler 400 etti 44 kere daha dersek gelecek siminya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 neyse ay biz derdimizi anlattık sanırım hanım kişiye, kırgınlık olmasın aramızda üzülürüz, paticik falan adınız bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kızı önceden bilen bi ben varmışım ya garip hissettim kendimi :( gerçi leadman linklemiş iyi bare ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cuce duygusal mi oldun lan sanatci ruh war tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar