DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_36547849/tm.htm http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=uefa%20kupas%C4%B1n%C4%B1%20k%C4%B1rmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 "kaynak: Fanatik" savunma makamının başka sorusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahahahahahahaha rezilliğe bak bir de kapalıçarşı da yapılmış falan ahahahahaha bilmiyordum ben bunu :) Ekşiden alıntı hafif 18+ "Ekşiden alıntı hafif 18+" said: - ver la benim kupa ! - olm emanet çek elini ayağını sikicem dalaanı bak şimdi - olm ver la ... ve işteee uefa kupası hamit'in ellerinde yükseliyor muhahaha - lan sikecem versene la ! **çıtraaa** - aha amını sikeyim kırıldı işte. - yaptırırız hafız kapalı çarşıda bu çok iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kapalıçarşıda yaptırmayıp nerde yapacaklardı ? bebekte tarabyada caddebostanda dökme demirciler çarşısı varda yaptırmadılarmı ? ayrıca baya kolpa haber bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 orjinal kupa arıyanları bernabeu'y alalım :) 3 tane mis orjinal şl kupası yan yana şahlanıyor orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2 Kere alınca veya 2 kere arka arkaya alıncaydı tam hatırlamıyorum böyle bi durum olunca kalıyordu takımda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ya 2 kere arka arkaya alacaksınız ya da toplam 5 kere diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben direk 4 kere diye biliyorum. 4. de artık nakliye masrafı çok girmesin diye bırakıyorlar alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ŞL için arka arkaya 3 defa alman gerekiyor. Hayvan madrid di stefano'lu döneminde 5 sene üst üste aldığı için 3 tane kaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o dilde dun gece internetim yoktu.. Zaaaaanteppp ahahah gz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: benim merak ettiğim şey Doruk kardeş sinirin geçtimi ?iyiyim ben. dün partiye hazırlık alkolünden kaynaklanmış şeyler olabilir birini kırdıysam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 O kupa kırılması olayı yanılmıyorsam doğru, çünkü Galatasaray'la ile ilgili yakın zamanda çıkmış bir kitapta okudum diye hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 DoruK said: kermit said: benim merak ettiğim şey Doruk kardeş sinirin geçtimi ?iyiyim ben. dün partiye hazırlık alkolünden kaynaklanmış şeyler olabilir birini kırdıysam affola. hah tamam kendine gelmiş şimdi söyleyebilirim ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ulan ne güzel resim savaşı dedim. saçma sapan şeyler koymuşsunuz bari anlamlı bişeyler koyaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eyvallah hatta benim de içimde kalmasın ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 d0rk sinir gectimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar