Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Blu-ray film alanlara nereyi tercih ettiğini sormak istiyorum. Türkiye'deki Türkçe ambalajlı, Türkçe desteği olan filmleri mi tercih ediyorlar, yoksa sendit'ten felan orjinal şekilde mi? Mesela D&R'da şunu gördüm: http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000264988&mid=0000000344772 sendit'ten alsam biraz daha pahalıya gelcek ve hatta daha geç ulaşmış olacak: http://www.sendit.com/blu-ray/a-nightmare-before-christmas/9989848.html ucuz olanı mı tercih etmek daha iyi, yoksa orjinal dilinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Dil seçeneği varsa neden hem daha uzun sürede gelen hem de daha pahalı olanı seçsin insanlar? Ne biçim bir topic bu demek istedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mal muduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ingilizceyi en iyi okuyan insan ben olduğum için ingilizce alt yazılı filmleri tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 diyor ki bu dnrdakilerde herhangi bir çakmalık yada daha az kalite durumu varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yani bu filme baktıgında trden almak tabiki daha mantıklı niye kararsız kaldın :) ama genel olarak genelde tr fiyatları daha yuksek oluyor cogu filmin 20-25 liraya alıncak filmlere 40-50 kagıtta verilmez cunku bizim memlekette illa bi salak alır mantıgı var.cıkalı baya olmus film ve oyunlar yurtdışı fiyatlatı bedava düşmüşken bizde 3-4 katı fiyatlara satılıyor dnrdaki filmler niye dandik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pikselden çalıyo dnr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İndirmek yerine blueray'e para vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi sıkıntıdan falan mı açtın başlığı ne saçma soru bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 klasik bir Bonec topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dnr dakilerin son 10 dk sı takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ne kadar sıkılıyor olabilir bir insan zırt pırt 2 tane link 3 tane fotoğraf koymaya topic açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 daha mesaj atmaz bence buraya, konuyu kapayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ha sendit daha iyi seçenek bence, 1 ayda gelmiyo sonra gelmedi diyip 2.'yi istiyosun 2. 1 haftada geliyo, ilki de 2-3 gün sonra geliyo 2 tane oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bonec'te kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kermit said: ingilizceyi en iyi okuyan insan ben olduğum için ingilizce alt yazılı filmleri tercih ediyorum. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Aluriel said: diyor ki bu dnrdakilerde herhangi bir çakmalık yada daha az kalite durumu varmıdır anlatamadığımı anlatmışsın, teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi ama blue-ray lan.. mahmutpaşa da imal edilmemiş olacağı bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mahmutpaşa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 osmanlı sultanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bkz: mahmutpaşada dvd den vcd ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bone said: Aluriel said: diyor ki bu dnrdakilerde herhangi bir çakmalık yada daha az kalite durumu varmıdır anlatamadığımı anlatmışsın, teşekkürler (tu) Olabilir mi sence? Mantığın kavrayabiliyor mu yani D&R'da çakma blu-ray satılabileceğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çakma dvd satılıyorsa neden blu-ray da olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 neden olmasın derken dnrda mı çakma olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bourne ultimatom aldım dnrdan baya bi zaman önce. kötü bildiğin dvd. bi garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar