Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Bilgi Paylaşım Başlığı


Loex

Öne çıkan mesajlar

dün gece champion + vindicator denedim çok iyi oldu. normalde champion + warlord vardı çok dağılıyordum bglarda ama dün gece en son 25lvl ile birlikte vindicator'ı açtım ve ikisi çok iyi iş gördü. vindicatorda alana sıçrayıp attack yapıyorsun champion'ın bullrush'ı da kaçmakta olan hedefleri yakalamada özellikle gruplarda çok işe yarıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

weapon master; normal attack point veren skill kulandıgında %4 sansla extra 1 attack point daha alıyorsun. full 5 puan verirsen bu sans %20 oluyor. yani 5 puan verirseniz %20 sansla attack point veren skill kullandıgınızda extra 1 attack point daha alıyorsunuz.

sahsen ben kullanmıyorum bunu. 5 puana yazık olmasın:) full paragon gidilirse ayrı tabide

Champion dps gidilen her buildde alınması gereken bi soul bence. 2h veya dw (paragon) gitsenizde champ almak sart. ama paragon main giderseniz champda 2h bonuslara puan vermeyin. onun dısında ki str buff ve bull rush, fear gibi özellikleri alın. tabi ilerledikce heal debuff vs gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Champion gerçekten iyi ama levellerken kesinlikle Beastmaster tavsiye ediyorum.

Paragon - Beastmaster - Reaver en iyi PvE leveling build gibi gözüküyor şu anda.

PvP için ise nacizhane Riftblade - Champion - Vindicator tavsiye ediyorum.

PvE tanking ise tam bir muamma benim için. Bir kaç kez denedim bitirdik instanslari ama gel bir de bana sor. :)

paylaşayım istedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

riftblade warrior ruhuna aykırı bi soul bence ivedi olarak kaldırılmalı. warrior adammı kitelar yahu. inadına almıyorum riftblade. ben pve de de pvp de de paragon/champ/paladin gidiyorum. single target dps cok iyi paragonda champla birleştirildigi zaman. özellikle lvl 25 den sora.ama melee işte. paladinde aldım ki biraz armor-hp boost ve full heal skilleri icin. bu defans bence biraz daha fazla dps den cok daha faydalı bi combatı kazanma acısından.

warrior bile range olduktan sora meleeler kimi kesecek allah askına. ne diye koymuşlar o zaman paragonu falan(gerci paragonda da instan 3 adet range dmg var)

sonuc itibariyle pvp su an tamamen range bi savas durumunda. buna warriorlarda dahil. bu acıdan su an pvp cok kötü benim icin. sevmedim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...