Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 champ oynuyorum çok memnunum yalnız bu weapon master talentını anlamadım paragonda ki bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 champion güzel hakkatende arkanda healer yoksa Riftblade'le uzaktan uzaktan ağaltabiliyorsun zaten bas alt spece e değiş misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 okuyunca anladım ya tahmi ettiim sey deilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dün gece champion + vindicator denedim çok iyi oldu. normalde champion + warlord vardı çok dağılıyordum bglarda ama dün gece en son 25lvl ile birlikte vindicator'ı açtım ve ikisi çok iyi iş gördü. vindicatorda alana sıçrayıp attack yapıyorsun champion'ın bullrush'ı da kaçmakta olan hedefleri yakalamada özellikle gruplarda çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 weapon master; normal attack point veren skill kulandıgında %4 sansla extra 1 attack point daha alıyorsun. full 5 puan verirsen bu sans %20 oluyor. yani 5 puan verirseniz %20 sansla attack point veren skill kullandıgınızda extra 1 attack point daha alıyorsunuz. sahsen ben kullanmıyorum bunu. 5 puana yazık olmasın:) full paragon gidilirse ayrı tabide Champion dps gidilen her buildde alınması gereken bi soul bence. 2h veya dw (paragon) gitsenizde champ almak sart. ama paragon main giderseniz champda 2h bonuslara puan vermeyin. onun dısında ki str buff ve bull rush, fear gibi özellikleri alın. tabi ilerledikce heal debuff vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Champion gerçekten iyi ama levellerken kesinlikle Beastmaster tavsiye ediyorum. Paragon - Beastmaster - Reaver en iyi PvE leveling build gibi gözüküyor şu anda. PvP için ise nacizhane Riftblade - Champion - Vindicator tavsiye ediyorum. PvE tanking ise tam bir muamma benim için. Bir kaç kez denedim bitirdik instanslari ama gel bir de bana sor. :) paylaşayım istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Reaver/Riftblade oynuyorum. Riftblade'i ya nerfler'ler yada cikarirlar oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Riftblade çok fazla dps yapıyor ama tırt yani. Killing blowlarda hep sonra. Show amaçlı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Baya saçmalıyor riftblade :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kb un ne önemi var ki? bende rb oynuyorum, warrior sanılmasın, plate giyen mage, sadece spear ile oynuyorum, 1h+shield, str yerine de endurance, hem kaçarım hem vururum hesabı, nerf yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 champ/paragon/warlord oynuyorum warlord da sadece o %5 hit debuff ı için aldım bazen bi mob öldürmem o kadar kısa sürüyo ki charge atmak için beklerken sıkılıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 reaver / paladin var bende de hiç bişey anlamıyorum 1 1 1 2 yapıp gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 leveling için mi tank build mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 riftblade warrior ruhuna aykırı bi soul bence ivedi olarak kaldırılmalı. warrior adammı kitelar yahu. inadına almıyorum riftblade. ben pve de de pvp de de paragon/champ/paladin gidiyorum. single target dps cok iyi paragonda champla birleştirildigi zaman. özellikle lvl 25 den sora.ama melee işte. paladinde aldım ki biraz armor-hp boost ve full heal skilleri icin. bu defans bence biraz daha fazla dps den cok daha faydalı bi combatı kazanma acısından. warrior bile range olduktan sora meleeler kimi kesecek allah askına. ne diye koymuşlar o zaman paragonu falan(gerci paragonda da instan 3 adet range dmg var) sonuc itibariyle pvp su an tamamen range bi savas durumunda. buna warriorlarda dahil. bu acıdan su an pvp cok kötü benim icin. sevmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sardius said: riftblade warrior ruhuna aykırı bi soul bence ivedi olarak kaldırılmalı. warrior adammı kitelar yahu. inadına almıyorum riftblade. al benden de o kadar ama Paladin yerine VK tavsiye ederim. Clericler icin mana killer oluyor char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 reaver oynayan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bazi soullar varyorun adini kirletiyo bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 reaver a ben geçiyorum, reaver/pala tank build i ile gidicem, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Reaverla paladin baya bi skilli ayni, cok anlamsiz. Paladin, support olan bi de magic icin olan tam tank olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 HaciSerdar said: al benden de o kadar ama Paladin yerine VK tavsiye ederim. Clericler icin mana killer oluyor char. öledir ama ben paladine max 8 puan veriyorum. full heali almak icin. vk ya abya puan vermek lazim sanirim ciddi işe yaramasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben Reaver oynuyorum. Sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aquila said: Reaverla paladin baya bi skilli ayni, cok anlamsiz. Paladin, support olan bi de magic icin olan tam tank olur gibi. Paladinden sheild olan skill lari aldım, reaver dan da dot ları, süper oldu gibi kağıt üzerinde, daha denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://rift.zam.com/en/stc.html?riftstc=1cAhE.xuqth0kcbo.E0Rhc.xE şöyle bi soul var zaten pve tank için reaver paladin warlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Evet, en güzeli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu build sanki solo pve icin gibi geldi bana. yoksa raid veya dungeon icin full paladin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar