deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Jelatinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 koskoca crixus reise bula bula bu maymunu mu bulmuşlar.. inşallah bunları seviştirmezler esas korkum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gannicus Reis!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 jonq said: Gannicus Reis!! gannicus reis gelirse dizi ratingleri uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 geleceği belliydi zaten. çok şey belli ya bi de. mesela 4 adamı partide glaber dizlerinin üstüne çöktürttü ya "hah" dedim" şimdi uzun saçlı olan ölücek" çok belliydi yani doctore, crixus ve yeni yeni yanbaşrol moduna bürünen galyalının gideceği yok. şimdi arenada biraz tat versin diye diğerleri hayatta kalıcak o galyalı ölücek. bunu buraya yazdım yeni bölümde kesin görücez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 oha nasıl tahmin ettin adam einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 O uzun saçlının öleceği belli idi de o şekilde öleceğini düşünmemiştim. Parça parça gitti adam offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bizim karaoğlan gannicus reisi dogramasın şimdi karısını düdükledigi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sanmam bros before hoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Nessaftw said: koskoca crixus reise bula bula bu maymunu mu bulmuşlar.. inşallah bunları seviştirmezler esas korkum bu. sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 5.bölüm iyi olacak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Nessaftw said: koskoca crixus reise bula bula bu maymunu mu bulmuşlar.. inşallah bunları seviştirmezler esas korkum bu. Irkçılık yasak. http://geyik.com.tr/wp-content/uploads/2011/06/bandirmaspor_barca_taraftar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 WEBRIP yok bu hafta sanırım? (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 oha bölüm eniyi yıktı arenayı başlarına... ééé agron öpücük sahnesi kustum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Düşmez kalkmaz bir allah beyler. malum yerlere düştü bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 arena yıkılırken aglamak uzereydım hırsımdan,kill all the romans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Sonunda be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Oh be fatih ürek kılıklı dallama öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 vaay çılgındı bölüm, yalnız agronla nasir niye öpüşüyo abi, tamam anladık herkes ibneymiş eskiden gözümüze sokmayın artık ya bi de gaius acımadı kendine ait olanı korudu, helal olsun reyis karamürselidelihamdi said: Oh be fatih ürek kılıklı dallama öldü. of aynısını düşündüm ayrıca evet sldkfol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 az önce izledim de çok iyiydi 5. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 abov mükemme ötesiydi bölüm resmen tüm dizinin en iyi bölümlerinden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Saeros said: vaay çılgındı bölüm, yalnız agronla nasir niye öpüşüyo abi, tamam anladık herkes ibneymiş eskiden gözümüze sokmayın artık ya bi de gaius acımadı kendine ait olanı korudu, helal olsun reyis karamürselidelihamdi said: Oh be fatih ürek kılıklı dallama öldü. of aynısını düşündüm ayrıca evet sldkfol o spear agzının icinden kafasına gircekti o halde yanarak ölcekti,böyle ucuz ölümü hak etmedi totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 glaber reiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bende glaberi destekliyorum ahha final gibi bölümdü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 oh be sonunda bomba bir bolum.. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar