Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Red said: ahahah yeni izledim bende ASHUR BAŞKAN eve online avatarı gibi olmuş resimay amma çok fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 dostum naevia dedin bu kız zenci çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ilk sezondaki naevia iyiydi bayagi, baska bir projede yer aldigi icin, bu sezona baskasini buldular naevia rolune. Ilk izlenimim tirt oldugu yonunde. Ilerki bolumlerde bakacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Naevia'yı adamın flashbackinde yeni tipiyle(ki çok tipsiz eskisine kıyasla) göstermek zorunda kaldıkları için yaşıyor çıkınca zerre şaşırmamak üzücüydü =/ Bunun dışında pek öyle ilk sezonki gibi "aaa nası yaa O_o" şeklinde şaşırdığım bir şey olmuyor dizide. Yani bölümlerin ilerleyip karakterlerin oturması gerekliliği olabilir tabi ama. Mesela öldü ölmedi olayı, adamın geride kalması gibi olaylar(spoylere girmeden) bu dizinin standartlarına göre aşırı lame ve senaryoyu uzatmaktan başka bir fonksiyonu olmayan hamleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 güzel bölümdü ama spartacus hep bıyık altından gülüyor gibi geliyor hala bana. oyunculuğu sağlam değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Gallant said: Ilk sezondaki naevia iyiydi bayagi, baska bir projede yer aldigi icin, bu sezona baskasini buldular naevia rolune. Ilk izlenimim tirt oldugu yonunde. Ilerki bolumlerde bakacagiz. bir de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ashur reyizzz yadırgıyor gene Adamı muhtar yapsak dünya liderliğine yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yeni 'melih gökçek' oldu ashur da hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hadi tamam Crixus'u Ludus'a götürse AShur, o sayede Doctore'de katılacak aralarına ama Gannicus nasıl girecek ortama hala çözemedim. Gerçi..emin değilim uyduruyor da olabilirm ama Gannicus Vezüv ile alakalı bir laf mı etmişti sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gelince gorursun abi, niye bu kadar dert ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi yavanlaşıyor gibi dizi..(Spartacus'e o kapıdaki hareketi nedeniyle ben de çok kırgınım adfasd) o yüzden gelse de bir ortam şenlense diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 önce walking dead'i izledik, sonra bunu ve ikisinde de şu moddayım. NEDEN ALLAHIM NEDEN???!!?? yani neden kendini feda ediyorsun. kassalar zaten kapıyı kitler giderler. hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aquila said: place cock in ass, sanki kullanma kilavuzu okuyo anasnisatiim. aynısını yazıcaktım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BiTcH_oFBaT said: önce walking dead'i izledik, sonra bunu ve ikisinde de şu moddayım. NEDEN ALLAHIM NEDEN???!!?? yani neden kendini feda ediyorsun. kassalar zaten kapıyı kitler giderler. hey allahım ya yönetmenin ucuzluğu direk o sahne fazla takılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 şu kendini feda etme sahneleri her film/dizi de mi fail olur ya kapıyı kitleyip 2 saat izliyolar herifi, bak lan bak nası dövüşüyolar diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yeni bölüm erken sızmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 webrip gördüm, onun harici var mı? Yoksa eğer webripin kalitesi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dizimag'de çok iyi değil kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kalite iyi değil,birde ekranın sol üstünde icon var kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2012 yılında izlemem ben öyle dandik sürüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 BiTcH_oFBaT said: önce walking dead'i izledik, sonra bunu ve ikisinde de şu moddayım. NEDEN ALLAHIM NEDEN???!!?? yani neden kendini feda ediyorsun. kassalar zaten kapıyı kitler giderler. hey allahım ya +1 bu kadar basit işte bi anda senaryo falan at gisin kapa sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bana da entrika çok az geldi bu sezon, batiatus'muş meğer olay, adam imparator olsa hala ayaktaydı imparatorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben anlamıyorum bir dizinin kötü karakterleri bu kadar güzel yazılıp oynanabiliyorken iyi karakterleri niye bu kadar klişe ve tırt. hürrem filan yalan ilithia yönetir, ah birde batiatus amcam olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Beyler su dakikadan sonra ben Glaberin tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Webrip olarak dizimagden izledim demin. Kalitesi o kadar da kötü değil, gayet izlenebilir seviyede. Game of Thrones'da da aynı şey olmuştu hatırlarsanız, bir hafta webrip çıkmıştı. O zaman verdiğiniz karara göre izleyin ya da izlemeyin:D Vengeance 4 Fatih Ürek'e benzeyen yavşak romalı yine çıktı piyasaya ya allah kahretsin :D Liscus muydu neydi o adamın ölümü tam Crixus'un ölümünün foreshadowingi farkettiniz mi? :D Tip desen benziyor, isim desen yakın, Naevia zırlıyor falan:D Ilithyia yılanlığın kitabını baştan yazdı, Lucretia desen deli divane mi çakalın önde gideni mi belli değil. Seppia hakkındaki umutlar da gelecekteki bölümlere kaldı ama Seppius konusundaki şüpheler haklı çıktı :D bir de o lucretia'nın seçtiği adamın gidici olduğu çok belliydi ya ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar