İlk başta acaip zor olur gelen tepkilere göre hafif yumastırlar bastan kolay yapmak yerine.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
4.1 PTR
tiger'ın drop rate'i nası olcak acaba? zamanında za'dan düşen ayı gibi timed fln mı olur acaba yoksa daha düşük/yüksek drop rate fln mı olur yazıldı mı bi yerde?
şu hc'lerde düşen drake gibi olabilir belkide bi bosstan şansla filan.ben bu şansla onuda göremem daha ne stonecoredan ne de vp'den binek drop görmedim
koca wotlk boyunca şu mavi drake dropuda bi kez gördüm o da alt karakterle(rollü kaybettim tabiki)
koca wotlk boyunca şu mavi drake dropuda bi kez gördüm o da alt karakterle(rollü kaybettim tabiki)
ptra premade kopyalayabilen var mı? 0 copies remaining diyor şu an ve henüz kopyalamadım hiç.
Burning Crusade > Vanilla > Cataclysm > Wotlk.
valla ben lvl 70 char yaptım brutal set ile pvp çok zevklı devamlı pvp ve random tbc hc leri yapıyorum oyun baymadı ama lvl 85 karakterle oynamak istemiyor canım lvl 70 daha zevkli tavsiye ederim epeyde lvl 70 insan var oynayan birde lvl 70 de prot pala ile fire mage imbah ^^
level 70 insan var mı hc yapacak kadar?
aklımda var benim de level 70de karakter kasmak.
aklımda var benim de level 70de karakter kasmak.
Var var arena bile dönüyor patır patır.
sirf t6 + bulwark ile gezebilmek icin lvl 70 pala kasabilirim, icimde en ukte kalmis sey bu heralde
bide benedictionli holy priest
bide benedictionli holy priest
o zaman ben bi 70 kasıyım
blizzard biliyo işini ya.
oyun content tekrarına girse bile son zamanlarda adamlar shiny binekler koyup oynatıyor. seviyor casual pveciler shiny şeyleri, yakalamışlar olayı dsadsa.
oyun content tekrarına girse bile son zamanlarda adamlar shiny binekler koyup oynatıyor. seviyor casual pveciler shiny şeyleri, yakalamışlar olayı dsadsa.
sasdfagfdag
4.1 ile gelmesi beklenen Firelands yalan olmuş.
4.2 ile gelecekmiş lol
4.2 ile gelecekmiş lol
aslinda verdikleri sebep iyi, sonucta vanilladada tbc dede milletin 1.5 sene filan yen iraid gormedigi donemler oldu, zul aman ile zul gurub gelince epic gear filan derken daha cok kisi gormus olur simdiki contenti, millet heroic filan yapar
ama bence bu adamlar yetsitiremedi, firelands de tek basina gayet yetersiz ve sonuk bir isntance, baska bir raid ile filan takviye edip cikaricak 4.2
iptal olmasina sasirmadim ama
ama bence bu adamlar yetsitiremedi, firelands de tek basina gayet yetersiz ve sonuk bir isntance, baska bir raid ile filan takviye edip cikaricak 4.2
iptal olmasina sasirmadim ama
Yetişmedi + Dragon Age 2/Rift bekliyorlar, net.
account cancelled gg
Blizzard bekler bizler ağlarız sonra blizzard çıkarır bizler yihuuu diye sevinir oynarız, unuturuz. 6 senedir bu böyle.
çok ilginç
4.1 patchi sadece 2 tane heroicden mi ibaret olacak?
4.1 patchi sadece 2 tane heroicden mi ibaret olacak?
Öne çıkan mesajlar